ما تو همین 1-2 ماهه 2 تا stm-1 اضافه کردیم 1 stm-1 دیگه در حال اضافه شدنه. اینکه سرویس خریداری شده ما رو توسط زیر ساخت تحویل نمیگیریم موضوع خارج از کنترل ماست. ولی متناسب با افزایش کاربر ما پهنای باند اضافه کردیم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما تو همین 1-2 ماهه 2 تا stm-1 اضافه کردیم 1 stm-1 دیگه در حال اضافه شدنه. اینکه سرویس خریداری شده ما رو توسط زیر ساخت تحویل نمیگیریم موضوع خارج از کنترل ماست. ولی متناسب با افزایش کاربر ما پهنای باند اضافه کردیم
شاتل روی این gateway نیست.
شرکتهای شمال و شمال غرب بودن و قسمتی از ترافیک ایرانسل
@ asksup
من سرویس 256 نامحدود با حجم تضمینی "انتخابی" رو گرفتم ولی هرچی تو گزینه هام نگاه کردم quicktask و هدایا ندیدم. میشه دقیقآ بگید از کجا باید فعالش کنم. ممنون
سرویس رو فعال کردید؟ یا هنوز فقط خریداری کردید؟
اگه میلید نام کاربریتون رو پیام خصوصی بدید پیگیری کنم
این کی درست میشه
چرا همش زیرساخت هر چی مشکل داره سر شرکت شما خالی میکنه
الان ی هفتش ساعت رایگان ی دانلود درستو حسابی نتونستیم بکنیم
10 فایل لینک غیر مستقیم میزاریم واسه دانلود ساعت 2 شب میشه اینترنت خود بخود قط میشه دیگه بعد نیم ساعت کانکت نمیشه وقتی هم کانکت شد ایپی عوض میشه و تمام لینک ها رفرش میشه و مجبوری دوباره بریم تو سایت و لینک جدید ایجاد کنیم
کلا مصیبتی شده
سلام
درلاهیجان کدوم شرکت خوبه؟شاتل،های وب،دامون نت.ازمخابرات میخوام بکشم بیرون
های وب تو رشت چطوره؟
من واقعا نمی فهمم که این gateway که 10 گیگ ترافیک داره و توسط زیرساخت قطع شده، چه ربطی داره به اینک هر شب سر ساعت 1 نت اندیشه نیم ساعت قطع بشه؟! (البته بعضی شب ها سر ساعت 2 این اتفاق میوفته)
امشب هم دقیقا همین اتفاق افتاده سر ساعت 1 نت اندیشه قطع شد الان تازه وصل شده. آخه تا کی این مسخره بازی باید ادامه داشته باشه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون امثال من که چند ماه پیش شاتل بودیم از شدت نارضایتی نقل مکان کردیم به یه شرکت دیگه.
البته نمیتونم الان در مورد شاتل نظر بدم شاید الان بهتر شده باشه. ولی تا حدود 3-4 ماه پیش که خوب نبود.
چیز خوبی که در مورد شاتل وجود داره شما میتونید با اینترنت 128 نامحدود و ماهی 30000 تومن تا حدود 20 گیگ در ماه با سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید و بعد به سرعت واقعی بر میگرده برای مدتی همونطور میمونه تا زمانی که مصرفتون رو یه مدتی کمتر کنید و دوباره حجم تشویقی برمیگرده. البته میتونید جلوی این اتفاق رو بگیرید، به این شیوه که میانگین دانلود ماهانتون رو کنترل کنید که از 19-20 گیگ بیشتر نشه. که میدونم به نظر کم میاد. ولی اگه قیمت همین حجم رو با مثلا مخابرات مقایسه کنید میبینید که خیلی هم به صرفست.
قیمت 17500 تومن فقط هزینه خرید سرویس 1 مگ 5 گیگ حجم یک ماهه برای مخابرات. و 12 گیگ هم حجم اضافه (گیگی 3600) (چون طرح تشویقی 25% حجم اضافه گذاشتن خرید 12 گیگ برابری میکنه با 15 گیگ) میشه 12x3600 = 54000 تومن. جمعشونم با احتساب مالیت بر .... میشه حدود 75000 تومن.
سرعت جفتشونم 100 هست
حالا شما قضاوت کنید کدوم برای دانلود به صرفه تره.
ولی پینگ شاتل ... نه. افتضاحه.. در واقع دلیل فسخ کردن قراردادم هم همین بود
البته میگم اطلاعت من از شاتل ممکنه تاریخ انقضاش گذشته باشه. ولی امیدوارم کمی به درد بخور باشه
Last edited by Dadashmohammad22; 19-04-2015 at 01:53.
من الان دارم از سرویس 256 با 16 گیگ حجم تضمینی انتخابی استفاده می کنم. نمی خوام الان حجم تضمینیم رو فعال کنم, فقط می خوام مسیر انجام این کار رو بعد از ورود به اکانتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونم. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)