یعنی باید مربی مدیر عامل تعین کن ؟قلعهنويي: من و واعظ نميتوانيم با هم كار كنيم
یعنی باید مربی مدیر عامل تعین کن ؟قلعهنويي: من و واعظ نميتوانيم با هم كار كنيم
بايد قبول كرد كه هرچند قلعه نويي 2تا قهرماني آورده امسال
اما يه جورايي شبيه ياد بيژن مورينيوه
از وقتي جباري رو گذاشت كنار تيم فلج بود و بي برنامه ( جباري همه تيمش بود)
اين اواخرم كه تازه مربي هاي ليگ فهميده بون 352 ضعفش چيه بدون هيچ تغيير تاكتيكي از طرف سرمربي جلوشون دست و پا بسته فوتبال بازي ميكرديم
تو آسيا تيم هاي ديگه بدجور به استقلال نشون دادن كه 352 منسوخه و پر مشكل
كنار زمينم كه اميرخان پلي استيشن بازي ميكرد نه مربي گري ( آرش برو راست حالا پاس بده يا خيلي چيزاي ديگه)
به هر حال با اينكه دوستش دارم كارش بدون ضعف نبوده و من از اين ميترسم كه با رفتنش معلوم نيست كي بياد و بعدش به چه سرنوشتي دچار بشيم .....
تازه حمايت شديد هوادارا كه ازش ميكردن فكر كنم بدجوري تيمو اذيت كنه
حداقل مزيتي كه داشت اين بود كه جلوي حاشيه ها دووم مياورد
( خسته شدم .....)
از این به بعد هر ی تو استقلال بیاد و 2 تا بازی نتیجه نگیره همه دوباره قلعه نویی رو تشویق میکنن
ولی خداییش آدم زرنگیه
وقتی خداحافظی کرد که همه ازش راضین
الان میره یه جای دیگه بعد 2 سال دوباره با عزت و احترام برمیگرده
اما واقعا بهترین مربیه تاریخ استقلاله
بهترین حسنش هم جمع و جور کردن حاشیه هاست
یادتون باشه تو فوتبال ایران جمع کردن حاشیه ها از تاکتیک و این چیزا مهم تره
والا بازیکن های ایرانی تو زمین کار خودشون رو میکنن
در واقع شعورشون نمیرسه که یه تاکتیک رو درک کنن
هر وقت یه تیمی هم خوب بازی میکنه مطمئن باشید اولا حاشیه هاش جمع و جور شده و ثانیا بازیکناش از لحاظ فردی سطحشون بالاست
علي انصاري:
آشتياني حتما نظر قلعهنويي را جلب خواهد كرد،قرعه سخت دليل حذف استقلال بود
عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران قرعه نامناسب و سخت را دليل حذف استقلال از ليگ قهرمانان دانست.
علي انصاري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: استقلال در ليگ قهرمانان در گروه سختي قرار داشت، قرعه ما خوب نبود.
وي عملكرد استقلال در ليگ برتر را در شان نام اين تيم دانست و افزود: ما آن طور كه بايد ظاهر شديم و توانستيم قهرمان شويم.
انصاري درمورد رفتن امير قلعهنويي از استقلال گفت: او سرمربي تيم است. هيچ مشكلي در خانواده استقلال نيست. اگر هم چيزهايي گفته ميشود افرادي بيرون از خانواده استقلال براي او خواب ميبينند! مطمئنم با حضور واعظي آشتياني كه مديري كاردان است او تدبيري ميانديشد كه اين مشكلات از بين بروند.
وي درمورد اتمام قرارداد امير قلعهنويي گفت: قرارداد اصلا مهم نيست. واعظي آشتياني حتما در برنامههايش براي استقلال نظر قلعهنويي را جلب خواهد كرد.
اين در حالي است كه امير قلعهنويي سه شنبه پس از حذف استقلال از ليگ قهرمانان كنارهگيري خود را از استقلال اعلام كرد و گفت كه من و واعظي آشتياني نميتوانيم همكارهاي خوبي براي هم باشيم
سلام
يكي از رفقاي من ليدر باشگاه بود ( زمان حجازي) وقتي قلعه نوعي اومد.اونم از باشگاه اومد بيرون. ميگفت قلعه نوعي ليدرها رو ميخره.قلعه نوعي تعيين ميكنه كه رو سكو ها چه كسي رو تشويق كنن.چند بار هم كه خودم ورزشگاه بودم علي سياه ميومد ميگفت، اميرخان گفته كيو تشويق كنيم كيو تشويق نكنيم.
حالا كه قلعه نوعي رفته، فكر كنم بهترين جانشين واسه قلعه نوعي پرويز مظلومي باشه. هم استقلاليه، هم اينكه شخصيت آرومي داره و خودخواه و يه دنده نيست، مربي با دانشي هم هست، خودش هم هر بار كه استقلال دنبال مربي ميگشته گفته خيلي دوست دارم تو استقلال مربي گري كنم.
دیگه وقتی آدم از رو نمیره چی میشه گفت... بازم پست داد.
همه اینها رو بریزی رو هم چهار تا ناکامی دیگه هم اضافه کنی بهش به گرد پای باخت 5 هیچ به یه تیم قطری نمیشه : دی آبروی فوتبال ایران اونجا رفت... وگرنه همه میگن استقلال تو این بازی ها بدشانس بود. در ضمن به مدد گروه آسون و کنار کشیدن بقیه تیمها صعود کردن فایده ای نداره. مطمئن باش دور بعد حذف میشه پرسپولیس... فکر کن مثلا با الاتحاد بازی کنه ( همون تیمی که دیروز لوله شده بود ) خداییش پرسپولیسو سوراخ میکنه...
مثلا حقیقی تو دروازه باشه توپو فوت کنن میره تو گل... بعد رحمان رضایی هم مدافع باشه چپ و راست دریبل میخوره...
منم همینو میگم. رو نیست که ... : دیمن فکر نمیکردم پرسپولیسیها بعد از اون 5 تا گلی که خوردن دیگه اینورها پیداشون بشه
ولی انگار....
ای بابا این میره اون میاد اون میره این میاد... حداقل یه مقامی چیزی میاوردید آدم یه جوری خودشو توجیه میکرد با این وضعیت اسفناکتون با چه رویی میاید اینجا پست میدید ؟میشه بگی چند سالته
خوب لیگ آسیاا محدو به سن تو که نیست
چند سال فوتبال نگاه می کنی پسرم؟
استقلال تو لیگ قهرمانان فقط یه مهاج درجه یک کم داشت وگرنه به نظر من همه بازی هاش خوب بود. بازی با الجزیره و ام صلال و همین الاتحاد... بشمار ببین چند تا موقعیت گل رو هدر دادن مهاجما.... خوب اگه یکی دو تا از اونا گل شده بود الان استقلال جایگاهش اینجا نبود. وقتی یه مهاجم گل نزن تو تیم باشه و زحمت بقیه بازیکنها رو هدر میده... الان بازی با الاتحاد دفاع استقلال عالی بود خط هافبک هم خوب بود اما خط حمله افتضاح... باید حتما قبل از شروع این مسابقات یه مهاجم خوب میاوردن تا این اکبرپور و برهانی اینقدر حاشیه امنیت نداشته باشن که هر چه قدرم موقعیت خراب کنن بازم تو ترکیب اصلی هستن.دوستان یک چیزی میگم ناراحت نشین ولی معلوم بود که استقلال حذف میشه
وقتی بازی های قبلی اش را تو لیگ قهرمانان اون جوری میباخت و مساوی میکرد قرار نبود معجزه بشه برای این دو تا بازی
به نظر من قلعه نوعی بیخود به هواداران تو برنامه 90 امید میداد
خیلی باحال بود کلی خندیدیم....
فقط تو ایران اینجوریه ها... همه افراد رو میبینن کسی تیم رو نمی بینه. مثلا یکی میگه فتح الله زاده تیمو خوب بست قهرمان شد. یکی میگه قلعه نویی حاشیه رو جمع کرد تیم قهرمان شد. یکی میگه واعظ مدیریتش خوب بود تیم قهرمان شد... کسی نمیگه استقلال قهرمان شد حالا با هر کسی که بود یا نبود مهم نیست. الانم قلعه نویی رفته.... خوب که چی ؟ تو تمام دنیا خیلی از مربی ها از خیلی از تیمها میرن... قلعه نویی مربی خوب و با تعصبیه و بین طرفدارا محبوبه اما طرفدارا باید بدونن تا ابد که نمیشه یه مربی بمونه.... حالا که رفته کسی نباید تو ورزشگاه قلعه نویی رو تشویق کنه چون این به ضرر استقلاله.... اگر طرفدار استقلال هستید باید تیم رو تشویق کنید نه یه فرد خاص رو....
اگه واعظ میخواد واقعا خودی نشون بده فردا باید بلند شه بره کریستوف دام رو با کخ بیاره
این دو تا بهترین زوج هی مربی گری هستند که با قیمت زیر 1 میلیون میشه اوردشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)