تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2263 از 3347 اولاول ... 1263176321632213225322592260226122622263226422652266226722732313236327633263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,621 به 22,630 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته عضوی از 3g هست، من چون گوشیمو چند وقته عوض کردم، رو این جدیده دیگه علامت H نمیاره فراموش کرده بودم، مرسی از تذکر
    بسته به برند گوشی داره مثلا htc ها بصورت h نشون میدن بعضی دیگه 3g ولی بهرحال شبکه همون hspa هست. منطقه ما 4g پوشش نداره گوشی حالت اتوماتیک هست ضمنا مودم 4g e8372 هم دارم وضع همینه و خرابه. البته همینh هم میتونه تا سرعتشان بالای 10 مگابیت روهم بده سال گذشته اوایل که طرح یکساله گرفته بودم تو همین منطقه در ساعات خلوت شب به 10 هم میرسید.در واقع در جاهایی که اختلال وجود نداره تفاوت خیلی زیادی بین 3g و 4g نیست. اما منطقه ما سرعت در حد gprs هست. همون سال پیش هم که یکساله گرفتم کلی اذیت شدم بطوریکه باوجودی که مودم هم خریده بودم و adsl رو جمع کرده بودم آخر سر مجبور شدم دوباره وای فای راه بندازم. درواقع از اسفند بود که فعال کردم تا تیر ماه اوضاع خوب بود از تیر خراب شد مانند همین الان اینقدر به پشتیبانی و این بر اون بر زنگ زدم که خودم خسته شدم تا حدود بهمن ماه همینطور خراب موند از اوایل بهمن بود که یکباره شد عین روز اول!!! یعنی پنج شش ماه از یکسال عملا بی استفاده بود اما دستمون هم به هیچ جا بند نشد چون ایرانسل با وجود اونچه که بظاهر پشتیبانی 24 ساعته و پاسخگو داره در عمل بهیچ عنوان پاسخگو نیست و فقط یه دکون درست کرده که وقتی زنگ میزنی با زبون بازی دست بسرت بکنند والبته پول مکالمه به پشتیبانی هم که داره ازت کم میشه!

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمی دونم این گفته شما درباره عدم پشتیبانی مودم E3372 از TDD مستند به بررسی خاصی است یا تنها یک گمانه زنی است چون من قبلا که جستجو کرده بودم به چند مدل متفاوت از این دانگل برخوردم و چند نفری از اعضای همین تاپیک هم ظاهراً مدلهای متفاوت این دانگل را زیر عنوان E3372 در اختیار دارند. در میان مدلهای زیر مجموعه E3372 ظاهراً مدل Huawei E3372h-607 از فرکانس نسل چهار ثابت پشتیبانی می کند و مشخصات آن در بخش LTE به قرار زیر است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته دیگری هم که به ذهنم میرسه اینه که گاهی نقص در Firmware سخت افزارها باعث می شود از برخی قابلیت ها به ظاهر پشتیبانی نکنند و بعدها با بروزرسانی یا تغییر فرمور پشتیبانی از ویژگی های تازه ای در اونا ظاهر میشه. نمونه ای که خود من سال گذشته درگیرش بودم به گوشی پرفروش و میان قیمت رو به پایین شرکت لنوو مربوط می شد که با نام های متفاوتی وارد بازار ایران شده و درباره آنها داستان پردازی های زیادی شد. همه به هم توصیه می کردند که مثلا تنها مدل K50-t5 این گوشی را خریداری کنند زیرا تنها این مدل فرکانس های LTE اپراتورهای ایرانی را پشتیبانی می کند اما بعد از مدتی مدل دیگری از آن با زیر نام K50-a40 با رام موسوم به هندی یا به قول عده ای دیگر اینترنشنال وارد بازار ایران شد که مشکلات فارسی نویسی و همچنین گوکل پلی مدل قبلی را نداشت و بعد هم مدلی آمد با عنوان K50-t3s که روی فرکانس های LTE در ایران فعال نبود. اما مدتی نگذشت که مشخص شد این مدل آخری برای بازار چین تولید شده و رام ویژه ای برای پشتیبانی از فرکانس های TDD LTE در این کشور روی آن نصب است که با جایگزینی آن با رام موسوم به هندی یا همان اینترنشنال علاوه بر فرکانس های TDD از فرکانس های FDD اپراتورهای ایرانی نیز پشتیانی می کند و من چند دستگاه از همین مدل را برای برخی از بستگانم خریداری کردم. این سه مدلی که نام بردم همگی با نام Lenovo K3 Note فروخته می شوند و به جهت سخت افزاری کاملا یکسان هستند اما هنگام خرید روی جعبه آنها به سه عبارت کوچکتر برمی خوریم که روبروی عنوان اصلی نوشته شده و نشان دهنده رام های متفاوت برای بازارهای مختلف هستند و عبارتند از K50-t5، K50-a40 و K50-t3s که این آخری از فرکانس های زیر در کلاس TDD پشتیبانی می کند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه این درازگویی من برای آن بود که بگویم نمی توان بر پایه ویژگی های عملیاتی اولیه با اطمینان از قابلیت های سخت افزاری سخن گفت زیرا گاهی پس از بروزرسانی یا دیگر تغییرات نرم افزاری ویژگی های تازه ای ظاهر می شود که نرم افزار یا فرمور پیشین قادر به بهره برداری از آن نبوده است.
    من هم k3note دارم رام هندی k50a40 الان ازکجا باید بفهمم که وقتی در محدوده tdd هستم به tdd وصل شدم؟ یکبار دیگه ام این سوال پرسیدم اما پاک کردن مدیران حالا از شما میپرسم چون حرفشو زدین

فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله بحث فرم ویر درسته و من خودم روی مدل e5372t باند 800 رو با تغییر فرم ویر فعال کردم در حالی که روی این مدل تلسترا، باند 800 رو غیر فعال کرده بود.
    اما از لحاظ سخت افزاری جایی ندیدم تی دی دی 3500 برای این مدل ثبت کرده باشه پس به درد تی دی دی فیکس ایرانسل نمی خوره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    بله. درست می فرمایید اما بنده بر مبنای پرسش اون دوست مون و پاسخ شما اون چند خط رو نوشتم و هیچ کجا صحبت از این نبود که با آپدیت فرمور E3372 میشه به اینترنت ثابت نسل چهار ایرانسل روی فرکانس 3500 وصل شد یا نه. شما در نوشته تون امکان اتصال به خدمات نسل چهار ثابت را با این مودم از اساس رد کرده بودید:
    بحث پشتیبانی از فرکانس در وهله اول سخت افزاری هست و مودم 3372 کلا تی دی دی ساپرت نمی کنه چه 2300 و چه 3500.

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    من فقط توضیح دادم این «احتمال» وجود داره که با آپدیت فرمور برخی ویژگی ها اضافه بشه که اون دوست مون هم نوشته بودن بعد از بروزرسانی فرکانس 2300 TDD اضافه شده در بخش فرکانس ها. با این حساب احتمالاً با بروزرسانی E3372 میشه به خدمات اینترنت ثابت نسل چهار اون چند اپراتوری که روی فرکانس 2300 مجوز ارائه خدمات دریافت کردن وصل شد.
    Last edited by NetizeN; 25-07-2016 at 20:25.

5. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من هم k3note دارم رام هندی k50a40 الان ازکجا باید بفهمم که وقتی در محدوده tdd هستم به tdd وصل شدم؟ یکبار دیگه ام این سوال پرسیدم اما پاک کردن مدیران حالا از شما میپرسم چون حرفشو زدین

فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
    پاسخ در پیغام خصوصی ارسال شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی از کاربران اینجا +4G دریافت کردند ؟

ممنون میشم اسم گوشی و شهرشون و سرعتشون رو بگند....

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من فقط توضیح دادم این «احتمال» وجود داره که با آپدیت فرمور برخی ویژگی ها اضافه بشه که اون دوست مون هم نوشته بودن بعد از بروزرسانی فرکانس 2300 TDD اضافه شده در بخش فرکانس ها. با این حساب احتمالاً با بروزرسانی E3372 میشه به خدمات اینترنت ثابت نسل چهار اون چند اپراتوری که روی فرکانس 2300 مجوز ارائه خدمات دریافت کردن وصل شد.
    من خودم مودم رو دارم . فرکانس 2300 رو نوشته اما عملا قابل انتخاب نیست. عملا صوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بسته به برند گوشی داره مثلا htc ها بصورت h نشون میدن بعضی دیگه 3g ولی بهرحال شبکه همون hspa هست. منطقه ما 4g پوشش نداره گوشی حالت اتوماتیک هست ضمنا مودم 4g e8372 هم دارم وضع همینه و خرابه. البته همینh هم میتونه تا سرعتشان بالای 10 مگابیت روهم بده سال گذشته اوایل که طرح یکساله گرفته بودم تو همین منطقه در ساعات خلوت شب به 10 هم میرسید.در واقع در جاهایی که اختلال وجود نداره تفاوت خیلی زیادی بین 3g و 4g نیست. اما منطقه ما سرعت در حد gprs هست. همون سال پیش هم که یکساله گرفتم کلی اذیت شدم بطوریکه باوجودی که مودم هم خریده بودم و adsl رو جمع کرده بودم آخر سر مجبور شدم دوباره وای فای راه بندازم. درواقع از اسفند بود که فعال کردم تا تیر ماه اوضاع خوب بود از تیر خراب شد مانند همین الان اینقدر به پشتیبانی و این بر اون بر زنگ زدم که خودم خسته شدم تا حدود بهمن ماه همینطور خراب موند از اوایل بهمن بود که یکباره شد عین روز اول!!! یعنی پنج شش ماه از یکسال عملا بی استفاده بود اما دستمون هم به هیچ جا بند نشد چون ایرانسل با وجود اونچه که بظاهر پشتیبانی 24 ساعته و پاسخگو داره در عمل بهیچ عنوان پاسخگو نیست و فقط یه دکون درست کرده که وقتی زنگ میزنی با زبون بازی دست بسرت بکنند والبته پول مکالمه به پشتیبانی هم که داره ازت کم میشه!
    چقد بده پس، خیلی بد شانسیه دیگه اینطوری، شرمندم که بگم من با مودم گوشیم تا 7 مگابایت هم میگیرم . مشهد هستم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من خودم مودم رو دارم . فرکانس 2300 رو نوشته اما عملا قابل انتخاب نیست. عملا صوریه
    البته فکر نمی کنم این فرکانس تا زیر بار نرفته باشه قابلیت انتخاب داشته باشه. از طرفی ظاهراً همون طور که مودم های وایمکس برای اتصال به شبکه اپراتور باید مک آدرس شون در اون شبکه ثبت شده باشه، پس از راه اندازی TDD LTE روی باند 2300 باید مک آدرس مودم یا گوشی تون در اون شبکه رجیستر بشه تا بتونین به شبکه وصل بشین چون سیم کارتی در کار نیست. بنابراین هنوز نمیشه با قاطعیت گفت این فرکانس روی مودم E3372 کاربردی هستش یا صوری.
    الان شما حتی با گوشی هایی که از TDD LTE پشتیبانی می کنند هم نه شبکه ای می بینید نه امکان انتخاب اون فرکانس ها را دارید.
    Last edited by NetizeN; 26-07-2016 at 06:58.

11. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان اگر بخواهیم برای سیم دائمی ایرانسل صورت حساب ماهانه مثل همراه اول بگیریم چیکار باید کرد. نه ایرانسل من داره و نه سایت ecare
    می خوام مجموع مکالمات و پیامکها رو کنار ابونمان و مالیات ببینم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تست با فرکانس 2600
    وضعیت سیگنال

اینم با 1800

Last edited by ak313; 26-07-2016 at 10:14.

14. 11 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •