من نمی دونم این گفته شما درباره عدم پشتیبانی مودم E3372 از TDD مستند به بررسی خاصی است یا تنها یک گمانه زنی است چون من قبلا که جستجو کرده بودم به چند مدل متفاوت از این دانگل برخوردم و چند نفری از اعضای همین تاپیک هم ظاهراً مدلهای متفاوت این دانگل را زیر عنوان E3372 در اختیار دارند. در میان مدلهای زیر مجموعه E3372 ظاهراً مدل Huawei E3372h-607 از فرکانس نسل چهار ثابت پشتیبانی می کند و مشخصات آن در بخش LTE به قرار زیر است:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته دیگری هم که به ذهنم میرسه اینه که گاهی نقص در Firmware سخت افزارها باعث می شود از برخی قابلیت ها به ظاهر پشتیبانی نکنند و بعدها با بروزرسانی یا تغییر فرمور پشتیبانی از ویژگی های تازه ای در اونا ظاهر میشه. نمونه ای که خود من سال گذشته درگیرش بودم به گوشی پرفروش و میان قیمت رو به پایین شرکت لنوو مربوط می شد که با نام های متفاوتی وارد بازار ایران شده و درباره آنها داستان پردازی های زیادی شد. همه به هم توصیه می کردند که مثلا تنها مدل K50-t5 این گوشی را خریداری کنند زیرا تنها این مدل فرکانس های LTE اپراتورهای ایرانی را پشتیبانی می کند اما بعد از مدتی مدل دیگری از آن با زیر نام K50-a40 با رام موسوم به هندی یا به قول عده ای دیگر اینترنشنال وارد بازار ایران شد که مشکلات فارسی نویسی و همچنین گوکل پلی مدل قبلی را نداشت و بعد هم مدلی آمد با عنوان K50-t3s که روی فرکانس های LTE در ایران فعال نبود. اما مدتی نگذشت که مشخص شد این مدل آخری برای بازار چین تولید شده و رام ویژه ای برای پشتیبانی از فرکانس های TDD LTE در این کشور روی آن نصب است که با جایگزینی آن با رام موسوم به هندی یا همان اینترنشنال علاوه بر فرکانس های TDD از فرکانس های FDD اپراتورهای ایرانی نیز پشتیانی می کند و من چند دستگاه از همین مدل را برای برخی از بستگانم خریداری کردم. این سه مدلی که نام بردم همگی با نام Lenovo K3 Note فروخته می شوند و به جهت سخت افزاری کاملا یکسان هستند اما هنگام خرید روی جعبه آنها به سه عبارت کوچکتر برمی خوریم که روبروی عنوان اصلی نوشته شده و نشان دهنده رام های متفاوت برای بازارهای مختلف هستند و عبارتند از K50-t5، K50-a40 و K50-t3s که این آخری از فرکانس های زیر در کلاس TDD پشتیبانی می کند:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه این درازگویی من برای آن بود که بگویم نمی توان بر پایه ویژگی های عملیاتی اولیه با اطمینان از قابلیت های سخت افزاری سخن گفت زیرا گاهی پس از بروزرسانی یا دیگر تغییرات نرم افزاری ویژگی های تازه ای ظاهر می شود که نرم افزار یا فرمور پیشین قادر به بهره برداری از آن نبوده است.