تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2263 از 3745 اولاول ... 1263176321632213225322592260226122622263226422652266226722732313236327633263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,621 به 22,630 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگه بخاطر شبانه میخوای بیای به نظرم نیا! از ماه رمضان کیفیت شبانه خیلی ناپایدار شده
    سرویس 10مگ 4 تا 10صبح رایگان!

اینم تست دو شب پیش هست:

ببخشید من نمیدونم این سرعت اسمی هست یا سرعتی که بستن یه عکس از دانلود منیجر موقع دانلود شبانه بزارین؟ من های وب هستم از ساعت 4 تا 7 رایگان داره قبلنا هر وز 7 8 گیگ دانلود میزدم ولی حدود 1 ماه هست که سرعت شبانه رو محدود کرده و بیشتر از 2 گیگ نمیشه زد چه داخلی چه خارجی. حالا میخام بدونم سرعت سرور داخلی چند هست ؟.فقط میخام هر روز حداقل یه4 5 گیگ دانلود کنم بازم بهتر از دو گیگیه. به غیر از های وب و اسیا انتخاب دیگه ای ندارم چون شهر ما فقط این دو شرکت خصوصی رو پوشش میده با یدونه مخابرات

2. این کاربر از zoroasterormazd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

زنگ زدی صدای مشتریان اونجا معمولا کار بهتر راه میندازد
    +
    تو همون 195 شکایت کردی کافیه معمولا روز بعدش بهت زنگ میزنند
    اره دیگه گفتم که زنگ زدم تهران
    اونا تازه بدترن
    بهم گفت حتی اگه بخواد تخلیه بشه ۱۲ روز زمان میبره[emoji35] [emoji35] [emoji35]
    پ.ن: بخدا پارس انلاین تو دو سه ساعت بعد از درخواست تخلیه خطمو تخلیه کرد

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

وقتی میای پست از سرعت خوبت اینجا میزاری باید انتظار چنین چیزی رو داشته باشی..متاسفانه همه اینا تبلیغات شرکت هست تا بوسیله تعریف شما کاربراش رو جذب کنه و دوباره سیاستهای شومشو اجرا کنه.
    از من به شما نصیحت: بهترین سرعت ایران رو هم بهت دادن صداشو در نیار! تجربه نشون داده هر وقت از سرویست تعریف کنی بعد از یه مدت خراب میشه...
    آره به خدا پشیمون مثل چی ....

دوست عزیز چند نکته حائز اهمیت هست
    1- لطفا یه تصویر از SNR و RATE خططون بگذارید تا نهایت سرعتی که خط شما کششش رو داره معلوم باشه
    2- در برخی مراکز به دلیل مشکلات شرکت زیرساخت و مخابرات امکان افزایش پهنای باند نیست و درصورتی که مشترکین پرمصرف باشند شبکه دچار افت کیفیت میشه
    دوست عزیز کشش تا این حد کافی هست ؟ همین الان از همون سافت98 که دیشب دانلود میکردم
    من موندم شب ها مثل اینکه شعار آسیاتک عوض میشه ...
    شب که میشه دوستان یک اتفاق مهم رو انجام میدن و اونم اعمال محدودیت هستش

عزیزم من خودم میفهمم محدود شدن یعنی چی این خط شب ها هم با همین سرعت دانلود داشت نمونه اش رو هم چند صفحه قبل گذاشتم با سرعت 900 و خورده ای داره دانلود میشه ... اما بعد چند شب کاملا محسوس هست که روی 2 مگ limit شده ... معلومه share نیست سرعت بسته شده fix رو همین میزان ...

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منظورتو اینه اسیاتک یعد از مدتی دانلود سرعت رو محدود می کنه؟

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک یه آقایی برداشت خیلی کارش درست بود اول که دمش گرم upstream رو برد رو 783 کیلوبیت ... قبلا 500 بود واقعا تو اسکایپ و اینا اذیت میکرد الان یه کم بهتر شده ...
    سری پیش زنگ زدم یه خانومی بود سرعت رو برد بالا تقریبا 1 مگ بود آپ ولی دانلود سرعتش نصف شد ... که هر چی گفتم خانوم یه کاری کن سرعت دانلود نیاد پایین اما آپلود بره بالا گفت نهایت 500 میشه اما امروز دیدیم شد 780 هم میشه بدون کاهش downstram

در مورد سرعت شبانه ام پرسیدم گفت بله محدود میشید در صورتی که مرکزتون ترافیک بالایی داشته باشه برای کنترل امکانش هست که شما رو محدود کنه و با اینکه مثلا بتونید 8 مگ باشه ممکنه رو 2 مگ یا پایین تر سرعتتون رو تعیین کنه ... اما در صورتی که بار ترافیکی کم بشه در مرکز دوباره محدودیت رو بر میداره اما ربطی به میزان دانلود شما نداره که مثلا فرض کنید من یوزر پر مصرف باشم منو محدود کنن رو 2 مگ ولی یوزر کم مصرف رو تو همون مرکز محدود نکنن و سرعت اون 8 مگ باشه ! سرعت همه نهایت تو این مرکز میشه 2 مگ شب (یعنی شبیه شاتل رفتار نمیکنن) ... خیلی صادقانه جواب داد واقعا خوشم اومد من یه عمر کشتم خودمو شاتل بگه بله شما رو محدود میکنیم آخرشم یارو نگفت ... ( فرض کنید تو شاتل 7 روز سرعت رو چند مگ بود بعد میشد 5 کیلوبایت اما میگفتن شما محدود نیستید شبکه افت سرعت داره )
    دوستانی که به فکر شبانه هستن بستگی به بار ترافیکی مرکز مخابراتیشون داره دیگه ... من که 10 روزی 8 مگ بود واقعا زندگی بود مثل اواخر پارس آنلاین بود از زندگیم راضی بودم اما الان کم شده سرعت دیگه کاریشم نمیشه کرد ...
    Last edited by WBS; 11-07-2015 at 14:52.

7. این کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اره دیگه گفتم که زنگ زدم تهران
    اونا تازه بدترن
    بهم گفت حتی اگه بخواد تخلیه بشه ۱۲ روز زمان میبره[emoji35] [emoji35] [emoji35]
    پ.ن: بخدا پارس انلاین تو دو سه ساعت بعد از درخواست تخلیه خطمو تخلیه کرد
    اگه 195 کارتو راه ننداخت ، برو مرکز مخابرات بگو مبخوام پورتو تخلیه کنم ، واست تخلیش میکنن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

اگه 195 کارتو راه ننداخت ، برو مرکز مخابرات بگو مبخوام پورتو تخلیه کنم ، واست تخلیش میکنن !
    چقد طول میکشه تا تخلیش کنن؟
    بعد صاحب خط باید بره یا خودمم میتونم برم؟چون تلفن به نام پدرمه ولی اینترنت به نام خودمه

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

الان زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک یه آقایی برداشت خیلی کارش درست بود اول که دمش گرم upstream رو برد رو 783 کیلوبیت ... قبلا 500 بود واقعا تو اسکایپ و اینا اذیت میکرد الان یه کم بهتر شده ...
    سری پیش زنگ زدم یه خانومی بود سرعت رو برد بالا تقریبا 1 مگ بود آپ ولی دانلود سرعتش نصف شد ... که هر چی گفتم خانوم یه کاری کن سرعت دانلود نیاد پایین اما آپلود بره بالا گفت نهایت 500 میشه اما امروز دیدیم شد 780 هم میشه بدون کاهش downstram

در مورد سرعت شبانه ام پرسیدم گفت بله محدود میشید در صورتی که مرکزتون ترافیک بالایی داشته باشه برای کنترل امکانش هست که شما رو محدود کنه و با اینکه مثلا بتونید 8 مگ باشه ممکنه رو 2 مگ یا پایین تر سرعتتون رو تعیین کنه ... اما در صورتی که بار ترافیکی کم بشه در مرکز دوباره محدودیت رو بر میداره اما ربطی به میزان دانلود شما نداره که مثلا فرض کنید من یوزر پر مصرف باشم منو محدود کنن رو 2 مگ ولی یوزر کم مصرف رو تو همون مرکز محدود نکنن و سرعت اون 8 مگ باشه ! سرعت همه نهایت تو این مرکز میشه 2 مگ شب (یعنی شبیه شاتل رفتار نمیکنن) ... خیلی صادقانه جواب داد واقعا خوشم اومد من یه عمر کشتم خودمو شاتل بگه بله شما رو محدود میکنیم آخرشم یارو نگفت ... ( فرض کنید تو شاتل 7 روز سرعت رو چند مگ بود بعد میشد 5 کیلوبایت اما میگفتن شما محدود نیستید شبکه افت سرعت داره )
    دوستانی که به فکر شبانه هستن بستگی به بار ترافیکی مرکز مخابراتیشون داره دیگه ... من که 10 روزی 8 مگ بود واقعا زندگی بود مثل اواخر پارس آنلاین بود از زندگیم راضی بودم اما الان کم شده سرعت دیگه کاریشم نمیشه کرد ...
    اتفاقا من تو شهرستان کوچیکی زندگی می کنم که پشتیبان گفت تعداد کاربرای اسیاتک از 150 تا بیشتر نیست. از این تعداد هم بیشترشون سرعتشون 128 هست و برای دانلود استفاده نمی کنن در نتیجه پس سرعت دانلود شبانه تو شهر ما بیشتره

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه جوونمردی جواب منم بده
    سلام،

دوستان سرویس حامی نامحدود طلایی اون ۷ گیگ سرعت بالا سرعت دانلودش چنده؟

ممنون.

خوب معمولاً خط رو روی چند می‌بندن؟
    + امکانش هست که درخواست بالا بردن سرعت خط رو بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه جوونمردی جواب منم بده

+ امکانش هست که درخواست بالا بردن سرعت خط رو بدم؟
    از من میشنوی اصلا سمت نا محدود نرو.چون در ایران نامحدود هم یک جورایی محدود هست.خب حالا بریم سراغ توضیح سرویس.۱.به شما ۷ گیگ با سرعت بالا میدهد.این هفت گیگ تقسیم بر ۳۰ می شود که می شود روزی ۲۳ مگابایت یعنی شما روزی ۲۳ مگابایت سرعت دانلود دارید و بقیه روز با سرعت ۴ مگابایت .حالا می خوای این سرویس رو داشته باشی.[emoji3]
    Last edited by xxx1360; 11-07-2015 at 19:12.

13. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •