128 تقسیم بر 8 میشه 16.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 تقسیم بر 8 میشه 16.
من بیشتر منظورم اینه که اون 6 گیگ حداقل تبادل ترافیک برای نامحدود 128 چه سرعتی داره؟؟
فکر کنم تا 6 گیگ سرعت رو 80 باشه بعدش میاد رو 16
ولی شما برای اینکه مطمئن بشی حتما با پشتیبانی تماس بگیر.
اوضاع آشنای اول بعد از یک هفته ی عذاب آور ! چند روزیه که فعلا نرمال و خوبه
رشت - مرکز 4 - سرویس 512 محدود
Last edited by SA.JJ.AD; 18-04-2015 at 03:37.
برو بچ من اندیشه جمع کردم امروز دارم میرم صبا نت.گرفتم میام میگم کیفیتش چطوره
سلام ببخشید یه مدت نبودم.
مسافرتم طول کشید
چند تا مطلب رو عرض کنم بقیه رو هم یکی یکی پاسخ میدم.
متاسفانه در یک اقدام بسیار عجیب و باور نکردنی زیر ساخت یکی از gateway های خودشون با 10 گیگ ترافیک قطع کرده ولی هنوز gateway جدید راه اندازی نکرده. الان 10 روزه که همش میگن داریم روش کار میکنیم. این مشکلات جدید از اونجا ناشی میشه.
در مورد 3 سرویس جدید:
1- خرید حجم تضمینی اضافه
2- خرید حجم زیاد و ارزان واسه یه بازه زمانی چند روزه
3- افزایش سرعت ناگهانی واسه یه بازه زمانی چند روزه
اینا راه اندازی شده داره مراحل تست خودش رو پشت سر میزاره فکر کنم در طول این هفته یا حداکثر هفته اینده استارت میخوره
منابع این سرویسهای جدید از کجا تامین میشن ؟ پهنای باند و امکانات که تغییری نکرده، از سرویس سایر کاربران زده میشه ؟
در مورد قطعی gateway نمیدونم اما شاید ربط داشته باشه به سیستم سامد که ما در حال حاضر داریم باهاش کار میکنیم.( همون پاسخگوی 111 ریاست جمهوری).فکر میکنم این gateway اختصاص پیدا کرده به این سیستم.چون باید 24 ساعته با 250 تا اپراتور تماسهای مردمی رو تو سیستم ثبت کنیم.اگه به اون ربط داره که تا 2شنبه فعاله و بعد تموم میشهمتاسفانه در یک اقدام بسیار عجیب و باور نکردنی زیر ساخت یکی از gateway های خودشون با 10 گیگ ترافیک قطع کرده ولی هنوز gateway جدید راه اندازی نکرده. الان 10 روزه که همش میگن داریم روش کار میکنیم. این مشکلات جدید از اونجا ناشی میشه.
انديشه هم كه دست كمي از دزد اول نداره.....وضعيت آسياتك چطوره؟؟؟؟؟؟
دوماهه كه نتم قطعه...چون با دزد اول قراردادم رو فسخ كردم....نميدونم توي سنگر انديشه بهتره يا آسياتك؟؟؟؟؟![]()
من در مورد یه چیزی خیلی کنجکاو شدم شاتل اوضاش خوبه مگه چرا اصلا کسی نمیاد بگه با شاتل مشگل دارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)