نه پوریا جان منظور من عوض کردن فن نیست
یه فن جانبی که یکی از ابعاد ایکس باکس رو میگیره و داخلش رو خنک میکنه
یه چیزی تو مایه های این فقط به جای پنکه فن رو در نظر بگیر شرمنده نتونستم عکس مشابه دیگه ای پیدا کنم.
![]()
نه پوریا جان منظور من عوض کردن فن نیست
یه فن جانبی که یکی از ابعاد ایکس باکس رو میگیره و داخلش رو خنک میکنه
یه چیزی تو مایه های این فقط به جای پنکه فن رو در نظر بگیر شرمنده نتونستم عکس مشابه دیگه ای پیدا کنم.
![]()
نه والا همچین چیزی تو تهران ( ایران ) ندیدم !!![]()
آره منم ندیدم قرار بود پارسال بیاد ولی فکر کنم اون شخص یه چیزی همینطوری پرونده بود!
در کل فکر نمیکنم نیازی هم باشه چون الان تعداد سه چراغه های ایکس باکس از تعداد انگشتان دست هم تجاوز نمیکنه.این سوال رو هم بیشتر به خاطر کسب اطلاعات بیشتر پرسیدم.
من خودم هر روز به طور متوسط 6 ساعت از ایکس باکس استفاده میکنم ولی تا حالا که آخ هم نگفته!
ممنون بابت تمامی راهنماییت دوست عزیز![]()
اون فنی که شما میگید به پشت کنسول وصل میش درست عقب فن کنسول که خودش هم دو تا فن داره که میشه گفت بله واقعا خنک میکنه...ولی اصلا توصیه نمیشه چون تجربه ثابت کرده که توصیه نشه....
دوست عزیز تجربه چی رو ثابت کرده اما دوستان می تونند با تهیه یک فن CPU و یه منبع تغذیه(منظور آداپتور هست) و اتصال دو سیم اصلی برق فن به منبع تغذیه.،و بعد در پشت دستگاه قرار بدید در این روش برقی از کنسول گرفته نمی شه و خطری هم به اون صورت نداره(هالا چرا فن CPU به این دلیل که قدرت فن بالا هست و کلا سگ جون تر هست) من خودم برای ای دی اس الم این رو ساخته بودم و تا یکی دو روز هم برای ایکس باکس می سازم (جالبی اینجاست دستگاه داغ نشده پشتش داره آتیش می گیره)(من کنسولم رو همین امروز به دستم رسید
)
اینو ثبت هم کردید ؟
دوستان من دستگاه رو تازه گرفتم الان رفتم داخل تنظیماتش این رو نوشته بود
Dashboard: 2.0.12625.0
این خوبه چه طوره
مشکلی نداره
(کنسول رو از یکی از دوستانم خریدم)
مبارک باشه دوست عزیز
مدلش چیه چندگرفتی؟
از یکی از دوستانم داخل انجمن خودم(اینجا نمی تونم آدرس انجمن رو بدم) اومد ازم اجازه بگیره تا یه پست برای فروش بزنه من هم بهش گفتم چرا راه دور می ری بیا خودم می خرم
قیمت 270 ت با پست (پست پست نمی کرد مجبور شدم آخر سر با ترمینال برام بفرسته) می شه 280 ت
مشخصاتی که خودشون بهم دادن:
xbox 360 arcade
مادربرد جاسپر درایو Lite On به همراه كابل و اداپتور فابريك ( يك كابل HDMI به DVI هم دارم براي اتصال به مانيتور)
فردا پست فردا هم یک سیستم خنک کنند هیولا (دست ساز) بهش اضافه می کنم و می ترکونم
دوستان سوالم رو جواب ندادن چرا (سوالم این پایینی هست)
دوستان من دستگاه رو تازه گرفتم الان رفتم داخل تنظیماتش این رو نوشته بود
Dashboard: 2.0.12625.0
این خوبه چه طوره
مشکلی نداره
(کنسول رو از یکی از دوستانم خریدم)
نه داداش این عکس مال خودم نیست تو گوگل پیداش کردم.
اینم آدرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)