اقا سلام اين گيگهاي هديه براي روز تولد مال همه شهرها و همه سرويسهاست من ديروز تولدم بود ولي هديه اي به من ندادن من اهل مشهدم حالا چكار كنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقا سلام اين گيگهاي هديه براي روز تولد مال همه شهرها و همه سرويسهاست من ديروز تولدم بود ولي هديه اي به من ندادن من اهل مشهدم حالا چكار كنم
هیچ چی شکر خدا
شانسیه این که میگن 3گیگ میدن این نیست که حتما بدن
ما حاضریم این 3گیگو بهمون ندن ولی اون رپیدشیر رو برای شبانه باز کنن
آقا شما وی*پی*انت از کدوم شرکته ؟ اگه می شه یکی از اون وی*پی*انت برای من بفرست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
همینه دیگه.چرا باید اکو 512بیشتر از 70 تا دانلود نداشته باشه اما 128 تا 200 هم بره؟من که خوشحالم.
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
من قبلا هم گفتم که راحش چیه.اما کسی باور نمی کنه و یا دوست نداره امتحان کنه.حتی یه راه دیگه هم هست که چون راه اول رو استقبال نکردن راه دوم رو هم نمی گم
دوستان هنوز این مشکل من پا برجا هست.
وقعا این ها دیگه نوبر هستن.
هرچند اگر هم پشتیبانی آنلاین هم فعال بود باز هم جواب درستی نمیدادن.فکر میکنن دور از جون همه مثل خودشون .....
دوستان کسی آدرس جدید گروه تلا ملا را داره؟میخوام چیز پی ان بخرم.اگه کسی داره لطفا برام Pm کنه.
ممنون.
تا کم میارن یا جواب نمی دن یا اینکه بن میکنن
تورو خدا ناز نکن بگو جای دوری نمیره ! من هر چی گشتم راه اولتو پیدا نکردم ! تو رو خدا اگه وی*پی*ان باعث می شه سرعت بیشتر شه یه وی*پی*ان معرفی کن !!!!!
درسته منم واسه دانلود شبانه از V*P-N استفاده میکنم تا سرعتم ماکس بشه.
بستن تمام پورت ها تقریبا غیرممکن هست و تازه مثل پارس آنلاین که PPTP رو بسته میشه از L2TP و یا SSL Proxy یا SSTP که بلاک کردنشون غیر ممکن هست استفاده کرد.![]()
چرا نمی تونه ببنده؟
اون که رپید شیر و اینا رو بست اینم میبنده
ولی روزها سرعت خوبه الان من یه 20مگ دان کردم سرعت از 60 تا 110بود
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)