نه سانسور نکردم اونا یه قسمت دیگه هستن , فکر کردم خودت میدونیشون 10239 و 511 هستن
یعنی کارمند مخابراتم خودم خبر ندارم؟![]()
نه سانسور نکردم اونا یه قسمت دیگه هستن , فکر کردم خودت میدونیشون 10239 و 511 هستن
یعنی کارمند مخابراتم خودم خبر ندارم؟![]()
نمیدونم چرا با دان استریم 20مگ snr خطم میشه 4 ولی با دان استریم 10مگ میشه 10 یعنی 10مگ که به دان استریم اضافه بشه همش 6تا از snr کم میکنه![]()
به نظرت خط من با این نرم افزاری که داری 50 مگو جواب میده؟ باید برم بزنم تو کار vdsl![]()
آره تا 2برابر میشه کشش خطو بالا ببری البته من بیشتر از 2برابر هم رسوندمش خطم تا 1.8مگ میکشید گذاشتمش رو 5مگ![]()
حیف که مودم با چیپست برودکام کم داریم
یکی همین 2730 و 2740 بود که الان فقط سفیدشون گیر میاد که فکر کنم ریلتک باشن
یکی هم 8960 که اونم نایاب شده توی اهواز فقط یه مغازه هست که تعداد محدودی ازش داره
بقیشون هم مودم های گرون قیمت امریکایی میشن که وارد ایران نمیشن اصلا
چند وقت پیش 2730 آورده بودن بازار بزرگ به تعداد محدود سفارش مصر بودن رفتم بازار بزرگ یکی واسه فامیلمون گرفتم 4روز بعدش رفتم اصلا اثری ازش نبود دیگه همشونو برده بودن
این ممودم چ ویژگی خواصی داره؟
اونقدر خوبه که با snr منفی هم لینکو نگه میداره البته اگر خیلی منفی بمونه لینک میپره ولی اگر مثلا برا 2-3دقیقه رو منفی بمونه مشکلی نیست با snr 0.1 و 0.2 و حتی 0 هم من تا حالا پرش لینکی ندیدم
اره سریع فروش میرن البته فکر کنم 2730 و 2740 مشکی دیگه تولید نمیشن وگرنه دلیلی نداره ازشون نیارن
8960 تولید میشه اما فروشش واسه فروشنده سخته چون مودم مشابهش 70 تومن قیمت داره ولی اون 140 تومنه اکثر مشتری ها هم خوب اصلا نمیدونن چیپست چیه بخاطر همین فروشش سخته یکم
اما نکته جالب در مورد 2740 اینه که اصلا اثری ازش در سایتای خارجی نیست و انگار مختص هند تولید میشه ولی 8960 رو امازون هم حتی میفروشه و ریویوهای زیادی ازش هست
2740 درسته رنگش مشکیه ولی چیپستش برودکام نیست حواست باشه چیپستش ریلتکه
تی پی لینک هم 8960 فکر نکنم جالب باشه همش هنگ و باگه
2730هم برا ایران تولید نمیشه قبلا که خیلی زیاد بود ازش جعبش آبی بود که اونا سفارش ایران بودن ولی الان فقط سفارش مصرشو هست که همون چند وقت پیش دیدم و دیگه از اونوقت هیچ اثری ازشون ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)