تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2261 از 2376 اولاول ... 12611761216122112251225722582259226022612262226322642265227123112361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,601 به 22,610 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

تقویت تیم و جذب رضا عنایتی و چند مهره دیگر
    دوستان، بدانید که امیر درخواست مهاجم تموم کننده را داد ولی این بی عرضگی واعظ بود که باعث شد تیم در آسیا نتیجه نگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هیچکس نمیتونه استقلال رو مثل قلعه نوعی هدایت کنه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پسر طرفدارا امروز چقدر شعار دادن
    به جرات میگم توی هیچ بازیه داخلی ای همچین طرفداری ای علیه و له (ضد و موافق) کسی ندیده بودم
    واعظ یادت باشه ....
    واعظ حیا کن ...
    میخوام دنیا نباشه ...
    میخوام واعظ نباشه ....
    تازه اونم نود دقیقه و در بازی ای که استقلال توی اون شکست خورده
    هیچکی نود دقیقه بخاطر پول کسی رو تشویق نمیکنه
    اونم کسی که تیمای دیگه مثل گرگ دندون تیز کردن تا پاشو از استقلال بذاره بیرون برن بگیرنش
    کی میتونه جواب این هوادارها رو بده؟
    بنابراین => واعظ کوتاه میاید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قلعه‌نويي در مورد شعار هواداران استقلال به نفع او با طعنه خاطرنشان كرد:‌ من به همه ليدرها پول دادم تا تشويقم كنند. بنويسيد امير قلعه‌نويي پول داد تا تشويق شود. اما ديگر در استقلال نيستم و برابر الجزيره نيز روي نيمكت استقلال نمي‌نشينم.
    خیلی مردی ژنرال
    رو قلب من نوشته .... امیر سلطان عشقه

نمیدونم یه حسی توی قلبم میگه برمیگردی از اون موقع که خبر رو شنیدم دارم گریه میکنم .گریه میکنم به استقلال بدون تو

ای کاش قریب مدیرعامل بشه که حتی بعد از دوسال قهرمان نشدن هم مثل شیر پشت ات وایساد و نتیجه اش رو هم گرفت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خود درگیری حدی داره
    هم به بچه های خودتون می پری هم به مهمون ها
    شما بفرمایید تاپیک خودتون...

واقعا كه گند زد به تيم ابروي ايران رو برد حالا طلبكار هم هست
    شما هم پشت سرش... اصلا کسی از شما نظر خواسته که میاید تو این تاپیک ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان، بدانید که امیر درخواست مهاجم تموم کننده را داد ولی این بی عرضگی واعظ بود که باعث شد تیم در آسیا نتیجه نگیره
    پررو برگشته میگه که عنایتی قرارداد داشت
    خوب قرارداد داشت میرفتی با باشگاهش صحبت میکردی
    اصلا ارفی رو میاوردی .الروم رو میاوردی
    ده اخه اُرضه شو نداشتی.تو اگه مدیر بودی یکی از این 3 تا رو میگرفتی تا از 10 تا موقعیت امروز حداقل 2 تاش گل میشد
    این ارفی باور کنید توی لیگ 20 تا موقعیت هم نداشت. از این 20 تا 18 تاش رو گل کردش
    مهاجمهای ما هم هستن!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

استقلال امروز خیلی خوب بازی کرد ما نه تو خط هافبک مشکل داریم و نه خط دفاع... فقط دو عدد مهاجم گل نزن داریم که موقعیتهای صددرصد رو به آسمون میزنن. البته برهانی خوب بود الان چند بازی افت کرده ولی اکبرپور هر 15 بازی شاید یک بازی از موقعیتهاش بتونه درست استفاده کنه بقیه بازی ها به نفع تیم حریف بازی میکنه. اینهمه موقعیت رو از دست دادن واقعا جای افسوس داره...

استقلال برای جام باشگاههای آسیا فقط رینالدو رو جذب کرد که اونم اصلا بازی نکرد. البته قلعه نویی گفت تقصیر من بود که میخواستم زود به شرایط بازی برسه تمرین سنگین براش گذاشتم و اونم مصدوم شد. ولی یه مهاجم 6دانگ احتیاجه. مهاجمای ایرانی به درد نمیخورن یه بازی خوبن دو تا بازی خراب میکنن. باید یه مهاجم خارجی خوب بیاریم. عنایتی هم در کنارش...

در مورد قلعه نویی نظر من اینه که قلعه نویی خیلی مربی خوبیه فقط بدیش اینه که رفیق بازه... یه نگاهی به کادر فنی استقلال بندازین. غیر از قلعه نویی که کارشو بلده بقیه صمد مرفاوی - محمود فکری و امید طیری... اصلا معلوم نیست چیکار میکنن. چه فایده ای دارن برای تیم. به قول فردوسی پور اون طیری فقط وظیفه ش اینه استقلال گل زد بیاد امیرو بغل کنه... واعظ از قلعه نویی خواست بمونه به شرط اینکه دستیاراشو عوض کنه تا کادر فنی تقویت بشه. اما از اونجایی که امیرخان مرام رفاقت داره قبول نکرد. تو همه دنیا تیمها توسط یه گروه مربی گری میشن. حرف اول و آخر رو سرمربی میزنه اما یه تیم پشت سرمربی هستن که بهش مشاوره و کمک میدن... نه مثل کادر فنی استقلال که هر چی امیر گفت میگن درسته همینه آفرین...
    همین بازی امروز... کالدرون یه تعویض کرد و اونم اومد گل زد. استقلال چیکار کرد ؟ فرهاد مجیدی رو آورد دو دقیقه بعد بردش بیرون... آخر بازی هم طبق معمول علی علیزاده... اصلا همه بازی ها اینجوریه... از اواسط بازی مجیدی میاد آخر بازی هم علیزاده میاد.... واعظ قلعه نویی رو بیرون نکرد خودش استعفا کرد چون حاضر نشد دستیارای ضعیفشو عوض کنه چون رفیقاش بودن... به هر حال آشتیانی باید یه مربی خوب و درجه یک برای استقلال بیاره... البته به شرط اینکه چوب لای چرخش نزارن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی تقی پور چه قدر خوب دفاع میکرد. یکی دیگه از ایرادات قلعه نویی این بود که این ذخیره ها رو اصلا میدون نمیداد خودشونو نشون بدن. خداییش تقی پور از پژمان منتظری خیلی بهتر بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خیلی ناراحتم.

بعید میدونم این واعظ با این غرور لعنتیش با ژنرال کنار بیاد.

دلم خوش بود میگفتم استقلال لیگ دیگه ای با امیر چه شود.
    ممکنه قهرمان نشه، ولی لااقل مدعی قهرمانی هستش.
    ولی حالا چی؟ هیشکی نمیتونه حاشیه های این تیمو مثه قلعه نویی کنترل کنه .
    استقلالی که قلعه نویی ناخداش باشه، خیلی دوست داشتنی تره.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شما هم پشت سرش... اصلا کسی از شما نظر خواسته که میاید تو این تاپیک ؟
    با اینکه اصلا دوست ندارم اینجا پست بدم ولی این پستت منو مجبور کرد
    چطور شما خیلی مواقع به خودت این اجازه رو میدی که تیم ما می بازه میای تو تاپیک پرسپولیس نظر میدی ولی بقیه حق ندارن بیان اینجا ؟؟ چطور وقتی خودت پست میدی میگی تاپیک عمومیه ولی حالا خصوصی شد ؟؟
    پس می بینی ؟ همونطور که خودت الان ناراحت میشی که یه پرسپولیسی اینجا پست داده ما هم ناراحت میشیم شما میای اونجا پست میدی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •