آیا اگر سیم کارت رو عوض کنیم و USIM بگیریم ( سیم کارت 4جی ) شارژ موجود در سیسم کارت قبلی از بین میره؟
آیا اگر سیم کارت رو عوض کنیم و USIM بگیریم ( سیم کارت 4جی ) شارژ موجود در سیسم کارت قبلی از بین میره؟
خیر از بین نمیره
تنها در صورت ترابرد شارژ انتقال نمی یابد
sent from Huawei mate 8
4 جی ایرانسل باید همین قد سرعت بده دیگه
بنده مشهد هستم -شمال شهر
حدودا 100 متر با دکل فاصله دارم.
اسم خیابونکه هستید رو میگید چون منم شمال شهرم اما سرعتم اینقد نمیشه
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
با سلام
با مودم هست یا با موبایل؟
اگر مودم هست مدلش چیه؟ آنتن خارجی هم به مودم وصله؟
ولی به نظر منکه برای فروش مودمهای بیشتر و جدیدتره.چون وایمکس و 4g رو هم که آورد بهمراه فروش مودم بود تا قسمتی از هزینه هاش رو جبران کنه.این فرکانس هم با توجه به برد کمتر فکر کنم مناطق محدود تر و متراکم تر از نظر جمعیتی هدفش باشه.چون دوستای دیگه هم بحث کردند که در بقیه جاها رو چنین فرکانسی ارائه ندادند.
چرا ژاپن و چندین کشور دیگه با پهنای 40-50 مگاهرتز استفاده میکنن!!
دوستانی که میگفتن هیچ اپراتوری استفاده نمیکنه اطلاعاتشون کافی نبوده و سایت هایی که ازش اطلاعات جمع کردن هم بروز نبودن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کشور های ژاپن - فیلیپین - اسلواکی - اسپانیا - انگلیس - بحرین - کانادا تو لیست نگاه کنید.
بهتره دوستان یکم بیشتر تحقیق کنن و اطلاعات غلط به مردم ندن.
باند 3500 بخاطر فاصله از دو باند 2.4 و 5.8 بهترین گذینه برای ارتباطات ثابت هست که نفوذ خوبی هم داره.
وایمکس هم که آورد ایرانسل کسی میدونست وایمکس چیه که بره مودم وارد کنه آزاد بفروشه ؟ طبیعیه که وقتی یه تکنولوژی جدید وارد کشور میشه مودمشو خود اپراتور بده..تمامی شرکت ها هم منافع مادی دارن هم معنوی..ولی اینکه بگیم 100 درصد بخاطر درآمد اومده 3500 گرفته درست نیست..هزاران دلیل وجود داره که پست قبلیم چند مورد گفتم.
دوستان من به یه مشکل برخوردم با مودم LH92 با این مودم راحت به آیپد و گوشی سامسونگ وصل می شم ولی به لپ تاپ وصل نمیشه البته با سیم وصل میشه ولی بدون اون نه در ضمن ویندوز ۷ هست قبلا این مشکل رو نداشتم کسی میتونه کمک کنه؟
اگر شمالی ترین منطقه ی تهران رو سعادت آباد در نظر بگیریم شمالی ترین منطقه ی مشهد هم میفته خواجه ربیع و اتفاقا سرعت 4G اونجا عالیه
مگر اینکه افراد تعریف متفاوتی برای شمال شهر خودشون داشته باشند
Last edited by HardwareMaster; 25-07-2016 at 06:52.
مودم e3372،بدون آنتن خارجی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)