دوست صمیمیم اردیبهشت پارسال اونجا اعزام شد
میگفت سخت میگیرن
روز اول اعزام شده بود و بهش مرخصی هم نداده بودن که بیاد لباسا و پوتینشو درست کنه
14 15 ساعت فاصله داره با شهر خودش، برا همین نذاشتن بیاد.
دوست صمیمیم اردیبهشت پارسال اونجا اعزام شد
میگفت سخت میگیرن
روز اول اعزام شده بود و بهش مرخصی هم نداده بودن که بیاد لباسا و پوتینشو درست کنه
14 15 ساعت فاصله داره با شهر خودش، برا همین نذاشتن بیاد.
یکی از دوستان پرسیده بودن که اضافه خدمت غیبت (سنوات) بخشیده میشه یا نه
یادم رفت جواب بدم
معمولا در اعیاد مذهبی و سیاسی قسمت (یا کل) سنوات بخشیده میشه.
همین چند روز پیش (نیمه شعبان)، یک چهارم سنوات بخشیده شد
یک خبر خوب!!! هم الان یادم افتاد بگم
کسانی که فرزند داشته باشن
8 ماه از خدمتشون کسر میشه.
اینو دیروز صبحگاه فرمانده به عنوان پیام اقدام سریع اعلام کرد
هنوز توی خبرگزایها نیومده.
Last edited by meysam1321; 19-06-2014 at 21:40.
واسه بچه هایی که نمی دونن اون تو چه خبره یه تجدیده خاطر کنیمراستی جیره هم یه چیزهایی خاطرم هست که 3 دست لباس دادن 2 دست پوتین 2 دست پتو و دمپایی و ملحفه و 4 دست واکس دستکش و جوراب و زیرپوش حوله مسواک خمیر دندان و قرآن و مهر و پودر لباس شویی و کلاه و شامپو و صابون و یه کوله ی بزرگ که همشو بزارین توش و حمل کنید و یه سری چیزهای دیگه دادن یادم نیست. اونجا خرت و پرت اضافی ببرید دمه در اون دژبانی می پیچونه راستی! مثله هدفن و چیزهای اضافی که خودتون بهتر میدونید. اونجا به هرکی یک کمد هم میدن معمولا کنار تخت بچه ها هست. فقط خرید قفل با خودتونه و اونجا احتمالا باید برای خرید در بوفه باشه.
خدانگهدارتان و برید زود تموم میشه و همش خاطره میشه..
Last edited by western1; 19-06-2014 at 23:51.
سلام دوستان من 4/1 باید برم مرکز آموزش ولیعصر تبریز، کسی هست اونجا بوده باشه و توضیح کامل از اون پادگان بده؟ و اینکه چیا ببرم؟ در ضمن من از تهران میرم اونجا، جیره دادن میفرستن خونه یا میمونیم؟؟
سلام بچه ها ، من آموزشی افتادم 01 نزاجا و خیالم حداقل از این دو ماه راحت شد.
با توجه به اطلاعاتی که از این پادگان بدست آوردم هنگ یک هتل تر از هنگ دو هست حالا سوالم اینه با توجه به اینکه من اونجا آشنا ندارم ، روز اول چی کار بکنم که بیفتم هنگ یک؟
اصلا راهی وجود داره؟
سلام
در کل هنگ 1 و 2 با هم خیلی فرق ندارن و اینطور که شنیدم از این دوره هنگ کلا برداشته میشه
ولی اگه هنوز هنگ وجود داشت و دوست داری هنگ 1 باشی ، از همون اول کار که می خوان تقسیم کنن اون وسط جمعیت باش و ببین اگه عددی که برا صف اول میگن (تقسیم ها هم صف صف انجام میشن و نه ستونی) از 500 ها باشه (511-512...) میشه همون هنگ یک و سعی کن که بری کم کم جلو ولی دوره پیش 1/2 که ما بودیم با 700 ها (711-712....) شروع کردن و بعد رفتن سراغ تقسیم کردن هنگ 1
سلام
یه توصیه به بچه هایی که چند روز دیگه اعزام میشن:
روز اول با خودتون گوشی و MP3 Player و این چیزها رو نبرید، معمولا حسابی میگردن شما رو و پیداش می کنند، اگرم بتونید داخل ببرید سخــته ازش استفاده کنید چون تعداد زیادی آدم توی یه آسایشگاه هستید، کلا دو ماهی موبایل نداشته باشید آسمون زمین نمیاد.
بعدش هم که تقسیم شدید و انشالله رفتید برای یگان، روز اول با خودتون نبرید که خودشون میدونند روز اول خیلی ها میارن برای همین بد می گردند، بزارید یه مدت بگذره کم کم دستتون میاد چجوری میشه وارد کرد، تازه توی یگان هم چپ و راست بهتون اضافه خدمت میزنند، حداقل مثل آموزشی نیست که اضافه خدمت و اینها الکی باشه.
اونهایی که شرایط دارند مثل پدرنظامی، متاهلی، تک فرزندی و ... هم مدارکشون رو آماده داشته باشند، توی آموزشی تحویل میگیرند.
آها راستی درباره ارشد شدن، حداقل توی آموزشی خودتون رو توی دردسرش نندازید، این قبری که خیلی ها بالاسرش گریه میکنند مرده توش نیستتا جایی که میتونید جزو عوام باشید، دیدم که میگم ها
آقا واسه یگان بعدی چی ها با خودمون ببریم؟ من افتادم سیستان با خودم چی ها ببرم؟ بازم قاشق و بشقاب و لیوان این چیزا می خواد مثل آمزشی؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)