تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2260 از 4105 اولاول ... 1260176021602210225022562257225822592260226122622263226422702310236027603260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,591 به 22,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلااااااااااام خدمت دوستان عزیز سرباز
    من یکشنبه هفته بعد تاریخ اعزاممه برای نیروی زمینی سپاه آموزشی پادگان شهدای کرمانشاه
    از دوستان دوتا سوال داشتم
    1) کسی هست که اینجا افتاده باشه؟ اگه هست دستشو بالا کنه

2) از دوستان قبلی کسی آشنایی داره با این مرکز؟
    3) روز یکشنبه اعزام میشیم یا نه؟ شنیدم همون روز اعزام نمیکنن
    4) وسایل چی باید ببرم
    مرررررررررررررررررررررسی
    دوست صمیمیم اردیبهشت پارسال اونجا اعزام شد
    میگفت سخت میگیرن
    روز اول اعزام شده بود و بهش مرخصی هم نداده بودن که بیاد لباسا و پوتینشو درست کنه
    14 15 ساعت فاصله داره با شهر خودش، برا همین نذاشتن بیاد.

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی از دوستان پرسیده بودن که اضافه خدمت غیبت (سنوات) بخشیده میشه یا نه
    یادم رفت جواب بدم

معمولا در اعیاد مذهبی و سیاسی قسمت (یا کل) سنوات بخشیده میشه.
    همین چند روز پیش (نیمه شعبان)، یک چهارم سنوات بخشیده شد

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک خبر خوب!!! هم الان یادم افتاد بگم

کسانی که فرزند داشته باشن
    8 ماه از خدمتشون کسر میشه.
    اینو دیروز صبحگاه فرمانده به عنوان پیام اقدام سریع اعلام کرد
    هنوز توی خبرگزایها نیومده.
    Last edited by meysam1321; 19-06-2014 at 21:40.

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

واسه بچه هایی که نمی دونن اون تو چه خبره یه تجدیده خاطر کنیم راستی جیره هم یه چیزهایی خاطرم هست که 3 دست لباس دادن 2 دست پوتین 2 دست پتو و دمپایی و ملحفه و 4 دست واکس دستکش و جوراب و زیرپوش حوله مسواک خمیر دندان و قرآن و مهر و پودر لباس شویی و کلاه و شامپو و صابون و یه کوله ی بزرگ که همشو بزارین توش و حمل کنید و یه سری چیزهای دیگه دادن یادم نیست. اونجا خرت و پرت اضافی ببرید دمه در اون دژبانی می پیچونه راستی! مثله هدفن و چیزهای اضافی که خودتون بهتر میدونید. اونجا به هرکی یک کمد هم میدن معمولا کنار تخت بچه ها هست. فقط خرید قفل با خودتونه و اونجا احتمالا باید برای خرید در بوفه باشه.

اولش که میری اون تو هرکسی ازت سوال می پرسه بگو توجیه نیستم! کاری به کارت ندارن تا زمانیکه همه چیز را آموزش بدن.
    بعد از یک مدتی کم کم یاد میگیری همه چیزو.
    آخرشم میری میدون تیر و تیراندازی می کنی و یک شب هم مثله سرخپوستا میریزن تو خابگاهتون دمه گوشِت تیر میزنن از خواب بپری بری با بیژامه بیرون و مثله وقتی که خرمشهر را کشف کردن و به مانند این عراقی ها که با زیرپوش و بیژامه دستمال سفید دستشون گرفتن و کُردی میرقصیدن از ترسشون،میای بیرون خابگاه وسینه خیز وکلاغ پر میری تا خشمشون بخوابه!!
    آخرشم یک اردو میری تا صبح پیاده روی و ... وقتی هم برگردی مرخصی از آموزش.
    در کل یه کم اغراق کردم ولی مثله برق میگذره و رفیق زیاد پیدا می کنی .
    اونجا همه کَچَل هستن و هیچ فرقی بین کسی نیست. چه اون کسی که باباش بنز سوار میشه چه کسی که باباش خر سوار میشه.
    تمام
    1- بعد از اردو که روز آخر است برگه های ترخیص را خدمت شما به همراه برگه اعلام درجه و آدرس یگان و محل و ساعت مراجعه را ارائه می کنند که در آن برگه ها یگان و آدرسش مشخص است . کلا قبل از اینکه مرخص بشی سوال بدون جوابی برای شما باقی نمی گذارند. خیالت راحت. بعد سوار اتوبوس هایی که خوده پادگان برای شما در نظر گرفته می شوید و میاید چند روز مرخصی در منزل.
    2-قبل از اینکه آموزشی مرخص شوید آدرس و محل مراجعه یگان مشخص می شود.
    3- بعد از ظهر اگر دوست داشته باشی و مرخصی ساعتی بدهند می تونی بعضی وقت ها بری یه گشتی بیرون پادگان در ساعت مقرر بزنی. بیشتره اوقات بچه ها می روند یک حمام(حمام به نوبت است) یا لباس می شورند و یا خریدی می کنند (اگر در پادگان بوفه باشد). بقیه هم پوتین هاشونو واکس می زنند و بعد نماز و شام و مسواک و لالا...
    بچه هایی که می خواهند بروند آموزشی حتما شربت با خودشون ببرن اونجا. من که اون زمان که رفتم آبلیمو و شکر بردم واسه شربت آبلیمو و شربت سن ایچ! خیلی حال میداد. هرچقدر ببرید کم میارید
    کرم ضد آفتاب هم ببرید. بعضی جاها مشکلی نداره استفاده کنید.
    راستی حتما اسپری خوشبو کننده هم ببرید هم واسه اعصاب خودتان و هم دیگران خوبه.
    انصافا این 3 مورد نعمتیه اونجا.
    اون زمان به ما اونجا پودر شست و شوی لباس دادن اما بد نیست که پودر رو داخل این قوطی های خالی نوشابه خانواده بریزید که جمع و جور باشه و نریزه. این تجربیات من بود خدمت شما . تجربه زیاد دارم خواستید بپرسید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا یک سری توضیحات لازم دیدم خدمت شما داداشای گلم بدم.
    اگر اموزشی در شهره خودتان بیفتید که خیلی بهتره اما اگر شهرستان افتادین یک سری نکات هست که بهتره رعایت کنید.

روز اول تیر معمولا میروید و اونجا توضیحاتی خدمتون ارائه می کنند و در پاره ای از مواقع جیره را تحویل می دهند و می فرستنتون مجدد خونه و چند روز بعد مجدد باید بروید. پس روز اول تقریبا وسایل ضروری را همراه ببرید و اضافه بار حمل نکنید.
    در مورد اینکه رفتین آموزشی و روزه اول آموزشیتون رسما کلید خورد یک سری رو به عنوان ارشد انتخاب می کنند. مثلا ارشد کل ارشد نظافت و دستشویی ارشد غذا و ... معمولا هم قد بلند ها و اونهایی که چهره ی مثبتی دارند و از لحاظ اجتماعی رابطه خوب برقرار می کنند را انتخاب می کنند.همون یکی 2 روز اول آموزشی انتخاب می کنند و معرفی می کنند. اگر کسی هم قبول نکنه می تونه به صورت خصوصی و مودبانه به فرمانده بگه که نمیتونه. اما ممکنه فرمانده هم عصبانی بشه بعضی ها علاقه مند هستند و دوست دارند ارشد بشوند. به هر حال ارشد نشدن بهتره به نظرم. سلیقه ای هست. پاداش هم نداره به اون صورت که می گویند.
    همون روزه ای اول هم طریقه مرتب کردن تخت و بستن بند پوتین و شرایط رو خدمت شما ارائه می دهند.
    در مورد غذا هم اوضاع خوبه در این فصل گرما غذاهای خنک هم می دهند معمولا مثله هندوانه و پنیر و خیار و غذاهای کنسروی و در بعضی مواقع عدس پلو . ... مثله باقی جاها. آب جوش هم معمولا می دهند و در پاره از مواقع چایی. اما بهتره لیپتون هم همراه داشته باشید. اگر هم اوضاع خوبه نسکافه از این بسته ای ها! اونجا یقلوی به همه می دهند و قمقمه اما لیوان باید ببرید حتما.
    راجع به ماه رمضان هم خدمتون عرض کنم که در پادگان آب های خوردن قطع می شود و طبیعی هم هست که روزه خواری در ماهم مبارک رمضان حرام است. البته کسی که مجوز دکتر بگیرد می تواند اما به صورت پنهانی باید میل کند.
    اردو در اخره آموزشی همیشه بوده و هست. چه ماه رمضان چه غیر ماه رمضان. اردو پدره آدم در میاد از بس راه میره. مارو اون زمان از 9 شب تا 4 صبح پیاده بردن بعدش فردا صبح نامه هارو دادن و خدافظ
    خدمت شما عرض کنم در ماه رمضان هیچ برنامه ای ندارید میرید بعضی روزها سره کلاس عقیدتی می نشینید از 9 صبح تا 11 بعدش میاید میرید می خوابید تا افطار. افطار و نماز را هم می کنید و می خوابید تا سحر نماز صبح را می خوانید و می خوابید تا 8 یا 9 یا 10صبح. و این چرخه ادامه دارد!

در این فصل خدمتون عرض کنم که شربت با خودتان ببرید. مخصوصا شربت آبلیمو. بعضی ها قرص جوشان هم می اوردن و خیلی ها خاک شیر.
    مدارکتون هم ببرید به همراه کپی.
    کلا اونجا همه چیز سره جاش و منظم هست و میدونید چیکار باید بکنید خیالتون راحت.
    خدانگهدارتان و برید زود تموم میشه و همش خاطره میشه..
    Last edited by western1; 19-06-2014 at 23:51.

5. 6 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان من 4/1 باید برم مرکز آموزش ولیعصر تبریز، کسی هست اونجا بوده باشه و توضیح کامل از اون پادگان بده؟ و اینکه چیا ببرم؟ در ضمن من از تهران میرم اونجا، جیره دادن میفرستن خونه یا میمونیم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بچه ها ، من آموزشی افتادم 01 نزاجا و خیالم حداقل از این دو ماه راحت شد.

با توجه به اطلاعاتی که از این پادگان بدست آوردم هنگ یک هتل تر از هنگ دو هست حالا سوالم اینه با توجه به اینکه من اونجا آشنا ندارم ، روز اول چی کار بکنم که بیفتم هنگ یک؟

اصلا راهی وجود داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بچه ها ، من آموزشی افتادم 01 نزاجا و خیالم حداقل از این دو ماه راحت شد.

با توجه به اطلاعاتی که از این پادگان بدست آوردم هنگ یک هتل تر از هنگ دو هست حالا سوالم اینه با توجه به اینکه من اونجا آشنا ندارم ، روز اول چی کار بکنم که بیفتم هنگ یک؟

اصلا راهی وجود داره؟

سلام
    در کل هنگ 1 و 2 با هم خیلی فرق ندارن و اینطور که شنیدم از این دوره هنگ کلا برداشته میشه
    ولی اگه هنوز هنگ وجود داشت و دوست داری هنگ 1 باشی ، از همون اول کار که می خوان تقسیم کنن اون وسط جمعیت باش و ببین اگه عددی که برا صف اول میگن (تقسیم ها هم صف صف انجام میشن و نه ستونی) از 500 ها باشه (511-512...) میشه همون هنگ یک و سعی کن که بری کم کم جلو ولی دوره پیش 1/2 که ما بودیم با 700 ها (711-712....) شروع کردن و بعد رفتن سراغ تقسیم کردن هنگ 1

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه توصیه به بچه هایی که چند روز دیگه اعزام میشن:
    روز اول با خودتون گوشی و MP3 Player و این چیزها رو نبرید، معمولا حسابی میگردن شما رو و پیداش می کنند، اگرم بتونید داخل ببرید سخــته ازش استفاده کنید چون تعداد زیادی آدم توی یه آسایشگاه هستید، کلا دو ماهی موبایل نداشته باشید آسمون زمین نمیاد.
    بعدش هم که تقسیم شدید و انشالله رفتید برای یگان، روز اول با خودتون نبرید که خودشون میدونند روز اول خیلی ها میارن برای همین بد می گردند، بزارید یه مدت بگذره کم کم دستتون میاد چجوری میشه وارد کرد، تازه توی یگان هم چپ و راست بهتون اضافه خدمت میزنند، حداقل مثل آموزشی نیست که اضافه خدمت و اینها الکی باشه.
    اونهایی که شرایط دارند مثل پدرنظامی، متاهلی، تک فرزندی و ... هم مدارکشون رو آماده داشته باشند، توی آموزشی تحویل میگیرند.

10. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها راستی درباره ارشد شدن، حداقل توی آموزشی خودتون رو توی دردسرش نندازید، این قبری که خیلی ها بالاسرش گریه میکنند مرده توش نیست تا جایی که میتونید جزو عوام باشید، دیدم که میگم ها

12. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

آقا واسه یگان بعدی چی ها با خودمون ببریم؟ من افتادم سیستان با خودم چی ها ببرم؟ بازم قاشق و بشقاب و لیوان این چیزا می خواد مثل آمزشی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •