تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2260 از 3745 اولاول ... 1260176021602210225022562257225822592260226122622263226422702310236027603260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,591 به 22,600 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

سلام
    عزیزانی که مشکل کم شدن حجم رو دارن با کمک مقاله زیر میتونن سر زمانی مشخص مودم رو ریست کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من بطور خلاصه توضیح میدم
    اطلاعات مورد نیاز:
    آی پی مودم
    پسورد مودم
    کارکردن با CMD

اول از فعال بودن تل نت ویندوز اطمینان حاصل کنین
    برای ویندوز های 7 و 8 وارد کنترل پنل بشین و در قسمت Programs گزینه "Turn Windows features on or off" انتخاب و در لیست تیک "Telnet Client" رو زده، نصب و سیستم رو ریست کنین
    بعد برای اطمینان حاصل کردن از ارتباط با مودم وارد CMD شده و دستور زیر رو وارد کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که البته بجای "192.168.1.1" باید آی پی مودم خودتون رو وارد کنید
    اگه ارتباط حاصل بشه، پسورد مودم ازتون خواسته میشه؛ که بطور معمول پسورد پیش فرض اکثر مودم ها "admin" ـه
    بعد از وارد کردن پسورد، در اینجا میتونید با دستور مربوطه مودم موردنظر، اونو ریست کنین
    که برای هر برند مودم ممکنه خاص باشه؛ برای مودم تی پی لینک که من تست کردم با دستور زیر عمل کرد:
    کد:
    ممکنه این دستور هم برای برخی مودمها عمل کنه
    کد:
    البته میتونید بازدن کلید ? به لیست منوی اختیارات دسترسی پیدا کنین که احتمالا دستور ریست در زیرمجموعه "system" یا "sys" و... باید وجود داشته باشه

حالا کل این روند رو میتونید در یک فایل اسکریپت وی بی اس ذخیره کنید و در اسکجولر ویندوز راس ساعت خاصی اجراش کنید:
    کد:
    میتونید این فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره
    برقرار باشید
    Last edited by mammad_visual; 09-07-2015 at 23:48. دليل: اضافه کردن فایل اسکریپت جهت داونلود

2. 6 کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نمیدونم شاید واقعا اشتباه کردن
    ولی منظور من این بود که در حالت عادی احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست و خودکار خودش میره رو حالت رایگان ( شاید بعضی وقتا قاطی کنه که برای من بعد 4-5 ماه هنوز نشده )
    برای منم قبلا لازم نبود مودم رستارت بشه یه هفته میشه این مشکلو دارم

4. این کاربر از amir169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز من الان حدود 4-5 ماهه اسیا تک دارم ، حتی یه بار هم نشده برای تایم رایگان دیسکانکت کانکت کنم ولی هیچ وقت حجم کم نکرده
    البته تایم شروع رایگانم رو از 2:15 تا 7:50 گذاشتم که به دلیل تنظیم نبودن ساعت هاشون حجمی کم نکنه ولی در کل خودکار خودش میره تایم رایگان
    شما رو نمیگم ولی بعضی وقتا دوستان حواسشون به اپدیت های نرم افزار های گوشی های هوشمند نیست که روزی چقدر حجم میخورن !

با سلام

دوست عزیز من وقتی بهش بعد از 2 ماه اول مشکوک شدم , کلا چند بار در 2 ماه دوم (کلا 4 ماه ازشون اشتراک داشتم) با مودم تک پورت قدیمیم که وایرلس هم نداره تست کردم.

اینم نتایجم بود (با 2 نرم افزار Bitmeter & networX هم چک میکردم) :
    در تایم نیم بها : حدودا جوری حجم رو میزد که تخفیفش به جای نصف حدود 35 درصد بود.
    در تایم رایگان که به راحتی 20-25 درصد رو اضافه میزد که خب آنچنان مهم نبود

در حالت اصلی هم بسته به کاری داشت که انجام میدادم بعضی مواقع واقعا زیاد خطا داشت .

در ضمن اینکه از اون موقع که از آسیاتک رفتم , یک تبلت هم توی خونه اضافه شده با این حال در بدترین حالت با اینکه کارمن و همسرم هم فرق چندانی نکرده , حداکثر 2/3 آسیاتک حجم مصرف می کنیم!

اون جمله اینکه در ابتدا و انتهای تایم رایگان دیسکانکت کنید رو هم نمایندگی اصلی شهر (که بقیه تازه از اون میان و نمایندگی میگیرن و مستقیم زیر نظر تهران هست) به خود من گفت!
    Last edited by mrm2007; 09-07-2015 at 23:09.

6. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من سرویس قبلیم آسیاتک بود از وقتی نت شبانه رایگانش برداشت ما هم نقل مکان کردیم
    ولی انصافا سرعت بالای داشت و قعطی کم
    ما الان اسیاتک داریم و دانلود رایگان به قوت خودش باقی است.اصلا دعوا سر همین ساعات رایگان است.
    در جواب دوستان بگم من خودم تنظیم کردم روی ۲:۳۰ تا ۷:۳۰ فقط مشکل این جاست که سرعتی که دانلود میکنم زده ۲۳۰ ولی دیگه مثل سابق شبی دو تا فیلم رو دانلود نمی کنه.فکر کنم من که خوابم سرعت پایین تر می یاد. منم یک دردسری داشتم با سرعت دانلود شبانه. فعلا خوبه.

8. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوستان میشه انلاین درخواست تخلیه خط داد؟

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آسياتك امروز ديال آپ را سرافراز كرد چرا اينقدر سرعت را پايين آوردند نه وب گردي سرعت خوبي دارد نه دانلود

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من با کسی مشکل ندارم ولی وقتی میان به آدم تهمت میزنن دیگه قضیه فرق می کنه
    دوست گلم شما ببخشید من منظورم این بود نمیخوام کسی رو اینجوری خطاب کنم که تهمتی نادرست زده باشم شاید درست نخونده باشید منظور منم دقیقا همینه که نمیخوام این رو بگم...

حالا برای شما و اون دوستمون اینجوریه که چه خوب برای من و خیلی از دوستام که رایگان سرویس میگیرن هم اضافه حجم خوری داره چه میشه کرد امیدوارم از همه درست بشه.

اما بودند کسانی که نماینده خود اسیاتک بودند و هر چی هم بهشون توضیح میدادیم توی همین انجمن و همین تاپیک میگفتند خیر مشکل از شماست!! بحث هم سر همینه که مودم که دیگه کارش معلومه پس وقتی مشکل از اسیاتکه بحث سر چیه!!

من بارها دیدم بعضی دوستان میگن دانلودشون شده سرعت دایل آپ اما هیچ وقت نمیام بگم نه این چه حرفیه برای من خوبه و عالیه چرا نمیام بگم چون شاید من مشکل ندارم اما این بنده خدا داره پس بذارم کسایی که این مشکل رو دارن با هم بحث کنن شاید در مناظق خاصی این مشکل باشه ورفع بشه منکه مشکلی ندارم دیگه چرا هی بیام بگم نه من مشکلی ندارم که بقیه هم که مشکل دارن فک کنن حتما طرف نمایده ای چیزی هست وگرنه این همه افراد مشکل دارن این دو نفر فقط مشکل ندارن!!
    از این بابت هست که اینجور میشه دوست گلم.

12. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوستان میشه انلاین درخواست تخلیه خط داد؟

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
    یه نفر در راه خدا جواب ما رو نمیده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

یه نفر در راه خدا جواب ما رو نمیده؟
    سلام
    اگر خودتون ثبت نام کرده باشید امکانش هست
    اما اگر از طریق نماینده اقدام کرده باشید خود نماینده میتونه براتون درخواست جمع آوری بزنه

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

سلام
    اگر خودتون ثبت نام کرده باشید امکانش هست
    اما اگر از طریق نماینده اقدام کرده باشید خود نماینده میتونه براتون درخواست جمع آوری بزنه
    متاسفانه از طریق نماینده درخواست دادم
    حالا حتما باید برم نمایندگی یا تلفنی کافیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •