بله من اهواز
بله من اهواز
یه چیز مهم
من دیروز داشتم اون سایته که در زمینه ی هـــک اسلیم بود رو میخونم. نوشته بود 6 ماه پیش هکر ها به صورت سخت افزاری اسلیم رو کاملا -- کرده بودن. روشش هم خیلی ساده هست. درایو رو در میارن و کابلی که وصل شده به چیپ داخل دراور رو و لحیم شده رو جدا میکنن که کنسول دیسک رو چک نکنه و فقط بخونه.
این روش هم جدید و نرم افزاری هم اینطروی که من خوندم هیچ مشکلی با لایو نداره و گفته احتمالا خطا و بن شدن خیلی خیلی کمه و شما حتی میتونین توی لایو بازی کنین و این حرفا.
من موندم بچه های بخش کنسول چرا اون قضیه ی برداشتن لحیم چیپ درایو رو نیمیدونستن . 6 ماهه ملت دارن توی اسلیم بازی کپی شده میذارن و ما همینطور الاف موندیم.
اگر حرف منو باور ندارین برین تو یوتوپ کلیپ ها رو ببینین و تاریخ آپلود اون کلیپ رو توی یوتوپ هم ببینین. سپتامبر 2010
روش سخت افزاری روی تمام درایو ها جواب میده!!!
اون بالا یی رو داخل یکه دو صفحه قبل گذاشتم ولی مثل این که کسی ندیده بود برای همین یه نقل و قول از اون هم گذاشتم.
خوب دوستان من می خواستم بدونم از کجا می شه فهمید که دستگاه به جز فری دیگه چه نوع بازی می خوره؟
الان بهترین کرک یا همون -- 360 چی هست و از کجا می شه فهمید؟
آره،فکر کنم اون مغازه هایی که 360 تعمیر میکنن داشته باشن..........
+
شاید به 15 تومن هم نرسه
قیمت کیسی که من گفتم مال کامپیوتر هست که یه هوا شبیح ایکس باکس هست اما خیلی بزرگتر هست
![]()
وا چه چیزها!
دوست عزیز رنگ ایکس باکس نشان دهنده مدلشه مثلا اگه ایکس باکس مشکی باشه معنیش اینه که بردش جاسپره و اگه سفید باشه یعنی فالکونه اگه اشتباه نکنم.
نمیشه که رنگش رو همینجوری انتخاب کرد.
آقا من فلش که وصل میکنم به اسلیم و باهاش آهنگ گوش میدم خیلی زود داغ میکنه .کلا مناطق اطراف فلش داغ میکنه؟
کاشکی راهی بود mp3 هم میشد کپی کرد. فعلا فقط دارم یه سری آهنگ های دلخواهم رو رایت میکنم رو سی دی ریرایتبل و بعد ریپ میکنم رو کنسول!![]()
اشتباه میکنی دیگه . رنگش ربطی به جاسپر یا فالکون بودن نداره . فالکون رو ایکس باکسهای قدیمی تر و جاسپر روی آخرین مدلهای قبل اسلیم بود که فکر کنم از 2009 شروع شد تا الان که اسلیم اومد و والهالا شد .
رنگش هیچ ربطی به توش نداره !
مثلا شما الان یه سیاه پوست ببینی میگی به جای قلب پمپ کولر توشه ؟![]()
آقا بلاخره کسی از دوستان ه ک درایو 9504 اسلیم رو امتحان نکرد ببینیم جواب میده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)