تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 522 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئن باش به جای اینکه پیش بهترین تعمیرکار مشهد رفته باشی پیش بدترینشون رفتی.
    گوشی های کا800 مشکلی ندارن و حتما دوستت یه کاری کرده که اینطوری شده.
    من خودم چند ماهه که دارم و مثل... ازش کار میکشم ولی هیچ چیزش نشده و دوستان در این تاپیک هم میتونن حرف من رو تایید کنن
    کا800 سری جدید و قدیم نداره همش یه جور هستش و تقلبی هم نداره .
    با هر گارانتی که بخری هیچ مشکلی نداره.
    ارزش داره اصلاکا750 کجا و کا800 کجا
    خيلي ممنون يه سوال ديگه هم دارم.آيا ميشه از فلش كا800 به عنوان چراغ قوه استفاده كرد؟آخه واسه من خيلي مهمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

شما گوشی تون K800 هست؟
    من در K800 خودم این رو خیلی امتحان کردم فایل پاک بشه Contact picture میریزه بهم!

راستی یه سوال:
    گوشی K800 خیلی زود میره Stand By یعنی خیلی زود LCD خاموش میشه. میخوای یه ویدئو ببینی، یه عکس ببینی اگه به دکمه هاش دست نزنی خاموش میشه و تو ضایع میشی!
    راه حلی برای این مشکل میدونین؟
    به نظر من باید فایل power_down.ble رو تغییر داد ولی نمیدونم چطوری!
    اره دیگه گوشیم k800 هستش.حتی مموری کارتم که در میارم بازم عکسای کنتاکتم نمیره مگه اینکه از خود option کنتاکت عکسا رو پاک کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

سلام .حدود يك ماه پيش يكي از دوستام رفت k800 خريد منم دستش ديدم خوشم اومد تصميم گرفتم k750 رو بفروشم برم k800 بخرم ولي ديروز گوشيش خاموش شد هر كارش كرديم ديگه روشن نشد بعد با هم رفتيم پيش بهترين تعميركار موبايل تو مشهد يارو گوشي را فلش كرد بعد گفت درست نميشه.گفت گوشي هاي جديد k800 همينطوريه وقتي هم خراب ميشه ديگه درست نميشه.حالا ميخوام ببينم اين موضوع واقعيت داره يعني شما هم همچين چيزي شنيديد؟
    و سوال ديگه هم اين كه اگه گوشي را با گارانتي هم بخرم بازم ممكنه اين مشكل پيش بياد؟
    با اين وضعيت شما صلاح ميدونيد k750 رو بفروشم برم k800 بگيرم؟
    اره درسته گوشیهای جدید k800 که الان تو بازار هستند اون کیفیت اول رو ندارند.zimka جون قبول کن که این جدیداش خیلی بی کیفیتن.شما میتونید k750 و بفروشید و k810 بخرید.
    در ضمن شارژر k800 و k810 یکی هستند ولی با k750 ,w800,w700,w810,w580 از لحاظ جریان شارژ که واسه k800 هفتصد میلی امپر هستش و واسه سریهای قدیمی مثل k750 چهر صدو پنجاه میلی امپر, فرق دارند.ولی ولتاژ همشون 3.7 ولت هست واسه همینه که ماله اون یکیو به این یکی میزنی شارژ میشه ولی این کار توصیه نمیشه.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

از خودم كه خيلي وقته كا 800 دارم تا چندين و چند نفري كه سراغ دارم توي زمانهاي مختلف اين گوشي رو گرفتن هنوز ايرادي از هيچكدوم مشاهده نشده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من تازه عضو سایت شدم چند روز پیش تصمیم گرفتم گوشیمو که k800 هستش رو به آیفون تبدیل کنم با setool البته موفق شدم ولی حالا هر بار که گوشی رو خاموش روشن میکنم میخوام وارد منو بشم error میده که فایل .mlخرابه وممکنه گوشیو نتونه رندر کنه بعد که منو اصلی k800 رو تو گوشی ریختم بازم همون مشکل رو داره لطفا منو راهنمایی کنین متن کامل خطا:

errors occur in the menu.ml file.this may render the menu unusable
    Last edited by kianericsson; 23-11-2007 at 17:46.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره درسته گوشیهای جدید k800 که الان تو بازار هستند اون کیفیت اول رو ندارند.zimka جون قبول کن که این جدیداش خیلی بی کیفیتن.شما میتونید k750 و بفروشید و k810 بخرید.
    نه عمرا برم k810 بخرم.من فقط k800 ميخوام.
    حالا ميخوام بدونم اگر با گارانتي بخرم فرقي ميكنه با اونايي كه گارانتي نداره؟يعني كيفيتش بالاتره؟
    تازه امروز يه چيز جالب شنيدم به يكي از دوستام گفتم ميخوامk800 بخرم گفت نههههههههههههههههههه نخري ها از هر 10 تاش يكيش ميسوزه.كم كم دارم منصرف ميشم.خواهشا كمك كنيد.بالاخره بخرم يا نه؟؟؟؟
    آخه ميگن اگر بسوزه ديگه درست هم نميشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خيلي ممنون يه سوال ديگه هم دارم.آيا ميشه از فلش كا800 به عنوان چراغ قوه استفاده كرد؟آخه واسه من خيلي مهمه.
    نه غير ممكنه
    فلش فقط براي يك لحظه روشن ميشه.
    خازنهاي كه در k800 و همه دوربينهاي فلش دار تعبيه شده انرژي الكتريكي را در خود ضخيره ميكنند و موقع گرفتن عكس يكدفعه در يك لحظه توسط فلش تخليه ميشوند .
    اما اگه خواستي يه برنامه هست كه اون لنز قرمز رنگ (كه در نورهاي كم جهت فوكوس دقيق استفاده ميشه) ، را در حالت عادي فعال ميكنه.
    اسمش هم Torch K800 هست.
    Last edited by golmohammadi; 23-11-2007 at 22:54.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه غير ممكنه
    فلش فقط براي يك لحظه روشن ميشه.
    خازنهاي كه در k800 و همه دوربينهاي فلش دار تعبيه شده انرژي الكتريكي را در خود ضخيره ميكنند و موقع گرفتن عكس يكدفعه در يك لحظه توسط فلش تخليه ميشوند .
    اما اگه خواستي يه برنامه هست كه اون لنز قرمز رنگ (كه در نورهاي كم جهت فوكوس دقيق استفاده ميشه) ، را در حالت عادي فعال ميكنه.
    اسمش هم Torch K800 هست.
    اي بابا خيلي بد شد .

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

حالا ميخوام بدونم اگر با گارانتي بخرم فرقي ميكنه با اونايي كه گارانتي نداره؟يعني كيفيتش بالاتره؟
    تازه امروز يه چيز جالب شنيدم به يكي از دوستام گفتم ميخوامk800 بخرم گفت نههههههههههههههههههه نخري ها از هر 10 تاش يكيش ميسوزه.كم كم دارم منصرف ميشم.خواهشا كمك كنيد.بالاخره بخرم يا نه؟؟؟؟
    برو کا800 بخر بیخیال بقیه شو.این گوشی فعلا جز پرفروشترین ها هستش.اونوقت میگی از هر ده تا میسوزه.
    توی گوشی های چینی های تقلبی از هر 100 تا یکیشون نمیسوزه اونوقت کا800 از هر ده تا بسوزه؟
    میخوای بخر میخوای نر.من که زبونم مو در اورد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

من میگم واسه خریدش دیگه دیر شده چون معمولا گوشیهای سری کا بعد یه مدت که میان دیگه اون کیفیت چند ماه اول و ندارند.واسه همینه که قیمتشون انقدر افت شدید داره.یکی از دوستام جدیدا خریده چند روز پیش میگفت صدای airphone گوشیم در نمیاد.ولی وقتی میزنم روی ایفون میتونم حرف بزنم.هر کاریشم کردیم درست نشد.دیگه به این نتیجه رسیدیم که بلند گو گوشی یا سوخته یا سیماش قطع شده.بعد من گرفتمش یه چند تا تغه محکم به بالاش زدم درست شد.حالا بعضی وقتا صداش در میاد بعضی وقتا باید کتکش بزنی تا صداش در بیاد.با اینکه خودم طرفدار k800 هستم و خودمم دارمش ولی اصلا این جدیداشو تایید نمیکنم که همون جنس سابق باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •