تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 376 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Silence so loud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

:
    Last edited by Silence so loud; 09-11-2009 at 15:45.

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بالاخره ردیف شد. مشکل از پورت روتر بودم . باس پورت ورودی bittorrent وارد روتر میشد!
    سلام
    دوست عزیز میشه به طور کامل بگی چطور مشکلت را حل کردی؟؟
    من از صبا adsl گرفتم و با تورنت خیلی خودش را می کشه10 می رسه شما چه کار کردی؟؟؟

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام...
    من خيلي از مقالات اين تاپيك رو خوندم ولي هرچي تلاش كردم نتونستم بفهمم سرعتم رو چطوري بايد بيشتر از اين 20 كيلو بايت كنم...هنوزم خيلي از اصطلاحات برام نامشخصه....ميشه بگيد من دقيقا بايد كجا رو بخونم...خيلي ممنونم دوستان...

متشكرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام...
    من خيلي از مقالات اين تاپيك رو خوندم ولي هرچي تلاش كردم نتونستم بفهمم سرعتم رو چطوري بايد بيشتر از اين 20 كيلو بايت كنم...هنوزم خيلي از اصطلاحات برام نامشخصه....ميشه بگيد من دقيقا بايد كجا رو بخونم...خيلي ممنونم دوستان...

متشكرم...
    این توضیحش کامله
    معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kod89; 20-02-2009 at 23:44.

5. 2 کاربر از kod89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه به طور کامل بگی چطور مشکلت را حل کردی؟؟
    من از صبا adsl گرفتم و با تورنت خیلی خودش را می کشه10 می رسه شما چه کار کردی؟؟؟
    دوست عزیز مشکل من رنگ علامت باز بودن پورت بود که همیشه زرد میموند(سبز-زرد-قرمز).
    اون لینکی که پست بالا دادم یه سایت معرفی میکنه که بری اونجا بعد از انتخاب نوع فایر وال و نوع نرم افزار مورد استفاده تورنت(utorrnet یا .....) فایروال رو تنظیم کنی که نرمافزارو از حالت block خارج کنه. من فایروالم اونجا نبود ولی چک کردم دیدم خوشبختانه block نکرده. بعد از اون نوبت روتر مودم بود که باید تنظیم بشه . باز تو اون تاپیک که پست بالا دادم zed2 (نویسندش) یه لینک از همون سایت داده که بعد از رفتن تو اون لینک و انتخاب نوع مودم تنظیماتو به صورت تصویری و اسون توضیح داده اگه مودمت تو اون لیست نبود نزدیکترین مدل به نوع مودمتو انتخاب کن

اون تاپیک رو بخون اگه سوال داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم

7. 2 کاربر از kod89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من رنگ علامت باز بودن پورت بود که همیشه زرد میموند(سبز-زرد-قرمز).
    اون لینکی که پست بالا دادم یه سایت معرفی میکنه که بری اونجا بعد از انتخاب نوع فایر وال و نوع نرم افزار مورد استفاده تورنت(utorrnet یا .....) فایروال رو تنظیم کنی که نرمافزارو از حالت block خارج کنه. من فایروالم اونجا نبود ولی چک کردم دیدم خوشبختانه block نکرده. بعد از اون نوبت روتر مودم بود که باید تنظیم بشه . باز تو اون تاپیک که پست بالا دادم zed2 (نویسندش) یه لینک از همون سایت داده که بعد از رفتن تو اون لینک و انتخاب نوع مودم تنظیماتو به صورت تصویری و اسون توضیح داده اگه مودمت تو اون لیست نبود نزدیکترین مدل به نوع مودمتو انتخاب کن

اون تاپیک رو بخون اگه سوال داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم
    سلام
    دوست عزیزمشکل من هم مثل شماعلامت زرد رنگ هست انتی ویروسم nod32هست وفایروال ویندوز هم خاموش هست
    اما مشکل فکر کنم از پورت روتر باشدجون وقتی روی علامت زرد رنگ کلیک می کنم وپورتم را می خوام چک کنم ارور می دهد
    مودم من alfex هست و در ان سایت تنظیماتش نبود
    از دوستان کسی می تواند من را راهنمای کند که چگونه پورت روتر را عوض کنم وجه عددی جایگزین کنم

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرق azureus و Utorrent چیه که میگن azureus بهتره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیزمشکل من هم مثل شماعلامت زرد رنگ هست انتی ویروسم nod32هست وفایروال ویندوز هم خاموش هست
    اما مشکل فکر کنم از پورت روتر باشدجون وقتی روی علامت زرد رنگ کلیک می کنم وپورتم را می خوام چک کنم ارور می دهد
    مودم من alfex هست و در ان سایت تنظیماتش نبود
    از دوستان کسی می تواند من را راهنمای کند که چگونه پورت روتر را عوض کنم وجه عددی جایگزین کنم
    سلام. عزیز تا جا که بتونم راهنماییت میکنم ولی بازم اساتید تاپیک میان توضیح میدن بهت. شما لزومی نداره حتما مودمت اونجا باشه چون مودم منم اونجا نبود. ولی به تنظیم کردن چند تا مودم مختلف نگا کردم دیدم همش یه چیز مشترک اونم اینه که باید اول پورت نرم افزار تورنت رو پیدا کنی که احتمالا داری از یکی از این 3 تا استفاده میکنی(utorrent-bittorrent-azureus) که من لینکشو گذاشتم که چه جوری پروت رو بدس بیاری( رفتی تولینک اول نشون میده پورت رو بدست بیاری و بعد نشون میده تو مودم انتخابی وارد کنی پس )
    کد:
    کد:
    کد:
    بعد که پورت رو بدست اوردی باید وارد مودم کنی . درباره مودم خودم من رفتم تو قسمت advanced>nat>add ولی متفاوته واسه مودمای مختلف چون بعضیاشون به جای این قسمت یه قسمت فایروال دارن.......اگه به تنظیمای مودمت واردی خوبه ولی اگه نه به قسمت پایین این لینکا که گذاشتم نگا کن ببین چیزی دست گیرت میشه یا نه اگه نشد باید ببینی تنظیمات مودمت به کدوم مودم شباهت داره میتونی بری تو این تاپیک سوال کنی
    کد:
    اونجا بپرس بگو میخوام پورت رو وارد فایر وال روتر کنم کدوم قسمت باس برم

فقط یه عکس میذارم چون اون نرمافزارای لینکا قدیمین الان قسمت تنظیمات اینجوریه
    کد:

11. این کاربر از kod89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

kod89 عزیز سلام.
    شما در اون سایت کاری که گفته برای ای پی استاتیک هم انجام دادی؟
    (یعنی لینکی که توی این عکس هست)

سوال دوم اینه که توی عکس زیر و در قسمت آی پی چی زدی؟ چرا 2 تا باید تعیین کرد؟

13. این کاربر از zexin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

kod89 عزیز سلام.
    شما در اون سایت کاری که گفته برای ای پی استاتیک هم انجام دادی؟
    (یعنی لینکی که توی این عکس هست)

سوال دوم اینه که توی عکس زیر و در قسمت آی پی چی زدی؟ چرا 2 تا باید تعیین کرد؟
    سلام دوست من .اره من وارد کردم. اگه 2 خط بالاترشو دقت کنی واسه اون یه راهنماییی گذاشته که وقتی روش بزنی کامل توضیح داده.البته من فقط تا اونجا که تو قسمت run دستور میدی و ای پی رو گیر میاری رفتم ولی راستش تنظیمات مودمم هنوز رو اتوماتیک هستش و فقط ای پی رو تو اون لینک وارد local ip address کردم ! اول فکر کردم کار نکنه ولی بعدش خدا رو شکر کار کرد
    Last edited by kod89; 26-02-2009 at 23:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •