تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 535 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من چند تا سوال در مورد مشکلات ویستا دارم
    اول اینکه تو ویستا خیلی ارور و اینها در مورد برنمامه فوتوشاپ و بازی و اینها بهم میداد
    میخوام بدونم این ارور ها تو سرویس پک یک رفع شده یا نه؟
    د
    چیزی که من خودم تجربه کردم اینه که توی سرویس پک 1، برنامه های قدیمی مشکل بیشتری دارند، اما کارکرد خود ویندوز بهتر شده. برای اینکه مشکل یک برنامه با ویستا حل بشه، خود شرکت ارائه دهنده برنامه باید مشکل را حل کنه، نه مایکروسافت. به همین خاطره که با ورود ویستا تقریباً تمام شرکتهای ارائه کننده نرم افزار یا نسخه جدیدی دادند یا اینکه نسخه قبلی را با ویستا سازگار کردند.

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام.وقتی میخوام ویندوز ویستا نصب کنم ازم پسورد میخواد.پسوردش رو هم ندارم.بدون پسورد هم نصب نمیشه.کسی پسوردی واسش سراغ داره ؟؟
    البته چند تا پسورد واسش پیدا کردم ولی اشتباه بودن.توی dvd هم خبری از پسورد نیست.
    چیکار کنم ؟؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.وقتی میخوام ویندوز ویستا نصب کنم ازم پسورد میخواد.پسوردش رو هم ندارم.بدون پسورد هم نصب نمیشه.کسی پسوردی واسش سراغ داره ؟؟
    البته چند تا پسورد واسش پیدا کردم ولی اشتباه بودن.توی dvd هم خبری از پسورد نیست.
    چیکار کنم ؟؟ ممنون

فکر کنم منظورتون شماره سریاله، اگر اینطوره، باید ویستا رو بدون شماره سریال نصب کنید. حتی گزینه ای که از شما درخواست می کنه که بعد از نصب شماره سریال را از مایکروسافت بگیره رو باید غیر فعال کنید. اگر ویندوز ویستای شما کرک شده باشه، دیگه اصلاً نیازی به شماره سریال نخواهد داشت. اگر کرک شده نیست، باید کرک اونو نصب کنید. اینجا دو کرک مختلف ویستا رو آپلود کردم (برای سرویس پک نیست، سرویس پکی که توی ایران می فروشند، به صورت خودکار فعال شده است):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بابا شما چی دارید میگید من با آپدیت رمم از 256 به 512 تونسنم بدون یک ارور ویستا آلتیمیت رو نصب کنم با گرافیک 16 مگ ! البته روی کارت گرافیک نوشته 64m نمیدونم دیگه ولی یه مشکلی به وجود اومد مرورگر اپرا ی عزیز تر از جانم (البته اینتوری ها هم نیست) نه توی ویستا و نه توی ایکس پی کار نکرد من فقط با اپرا کار میکنم و باید و باید حتما اپرا باشه راهنماییم کنید در ضمن من می خوام پنجره هام کمی نامریی باشه و پشتش دیده بشه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون.
    در ضمن پرینت اسکرین هم کار میکنه.
    Last edited by pooyajon; 30-03-2008 at 10:51. دليل: حذف کردن عکس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

10

در ضمن من می خوام پنجره هام کمی نامریی باشه و پشتش دیده بشه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون.
    روی صفحه راست کلیک کن بعد Personalize
    Windows Color and Appearance انتخاب کن

تیک کنار Enable transparency بزار

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا شما چی دارید میگید من با آپدیت رمم از 256 به 512 تونسنم بدون یک ارور ویستا آلتیمیت رو نصب کنم با گرافیک 16 مگ ! البته روی کارت گرافیک نوشته 64m نمیدونم دیگه ولی یه مشکلی به وجود اومد مرورگر اپرا ی عزیز تر از جانم (البته اینتوری ها هم نیست) نه توی ویستا و نه توی ایکس پی کار نکرد من فقط با اپرا کار میکنم و باید و باید حتما اپرا باشه راهنماییم کنید در ضمن من می خوام پنجره هام کمی نامریی باشه و پشتش دیده بشه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون.
    در ضمن پرینت اسکرین هم کار میکنه.
    بله، شما می تونید ویندوز ویستا را اجرا کنید، اما نمی تونید از امکانات اون استفاده کنید. عملاً تنها دارید روی سیستم خودتون فشار می یارید چون شما دقیقاً روی پایینترین مرز سیستمی هستید که قابلیت اجرای ویستا رو داره. راهی هم برای استفاده از افکت شیشه ای در ویستا برای شما وجود نداره (مگر اینکه از برنامه های جانبی استفاده کنید)، خودتون می توانید ریتینگ سیستم خودتونو که 1 هست مشاهده کنید.
    امیدوارم ناراحت نشید، اما استفاده از ویندوز ویستا برای سیستم شما توصیه نمی شه. چون رم 512 حداقل نیازمندی ویندوز ویستائه که خیلی از عملکردهاشو توی آن غیر فعال می کنه.
    گرافیک 16 مگابایت عملاً برای ویندوز XP هم کمه (مخصوصاً توی این زمان که اینترفیس برنامه ها خیلی تفاوت کرده، به خصوص برنامه هایی که از WPF یا سیستمهای گرافیکی پیشرفته استفاده می کنند). برای اینکه بتونید از گرافیک آئرو استفاده کنید، کارت گرافیک شما نیازمند حداقل 256 مگابایت رم و GPU حداقل سری 5200 (دیگه واقعاً حداقل) Gforce یا معادل ATI هست. تازه در این حالت هم کاملاً اثر کند شدن سیستم رو مشاهده می کنید. دوباره تکرار می کنم، ویندوز ویستا از کارت گرافیک برای رندر اینترفیس استفاده می کنه تا فشار روی CPU رو کم کنه و بهتر بتونه تصاویر با کیفیت رو ارائه بده.همانطور که خودتون هم مشاهده می کنید، ویندوز ویستا وضعیت گرافیکی سیستم شما را در حالت Basic قرار داده.
    در مورد پرینت اسکرین، مگه قراره پرینت اسکرین یا Alt+Printscreen توی ویستا کارنکنه؟
    Last edited by modernamir; 29-03-2008 at 23:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام دوستان
    میخواستم تو یه مورد ضروری کمکم کنین .
    من با دیال آپ یه ویندوز ویستا با حجم 434.504 دانلود کردم فکر کنم گویای همه چیز باشه وقت و هزینه و ... به هر حال عشقه دیگه گاهی اوقات اینطوری میشه !!!
    فقط آخرش یه ضد حال خوردم اینه که این فایل با پسوند exe هست و توی ویندوز xp وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده :
    spinstal.exe is not a vaild in win32 application
    راستی این ویندوز 86x هست فکر کنم با سیستمم سازگاری داره رم 1 گیگ و گرافیک 512 و سی پی یو 3.6 و...
    راستی اگه باید bootable درست کنم یه توضیح مختصر بدین بلد نیستم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام دوستان
    میخواستم تو یه مورد ضروری کمکم کنین .
    من با دیال آپ یه ویندوز ویستا با حجم 434.504 دانلود کردم فکر کنم گویای همه چیز باشه وقت و هزینه و ... به هر حال عشقه دیگه گاهی اوقات اینطوری میشه !!!
    فقط آخرش یه ضد حال خوردم اینه که این فایل با پسوند exe هست و توی ویندوز xp وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده :
    spinstal.exe is not a vaild in win32 application
    راستی این ویندوز 86x هست فکر کنم با سیستمم سازگاری داره رم 1 گیگ و گرافیک 512 و سی پی یو 3.6 و...
    راستی اگه باید bootable درست کنم یه توضیح مختصر بدین بلد نیستم ...

با عرض شرمندگی فکر می کنم که فایل شما بد دانلود شده. این فایل به صورت فشرده شده است و با اجرای فایل exe باید از حالت فشرده شده در بیاد. اما به خاطر اینکه درست دانلود نشده (یا اینکه فایل از اول مشکل داشته)، این ارور رو می دهد. به علاوه اسم فایل مشکوکه، فکر کنم این سرویس پک 1 که باید روی ویستا نصب بشه نه یک ویندوز ویستای کامل.
    در هر صورت اگر از بیرون خریداری می کردید، خیلی مقرون به صرفه تر بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون ولی از اینا مهم تر من باید opera داشته باشم که کار نمیکنه نه تو xp و نه تو vista اگه ممکنه راهنمایی کنید که چه جوری opera رو درست باز کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون ولی از اینا مهم تر من باید opera داشته باشم که کار نمیکنه نه تو xp و نه تو vista اگه ممکنه راهنمایی کنید که چه جوری opera رو درست باز کنم؟
    شاید خود اپرایی که دارید مشکل داره، نسخه جدید رو دانلود کردید؟ شاید توی نسخه جدید چنین مشکلی نباشه. به علاوه اگر بگید چه خطایی میده خیلی بهتر میشه گفت مشکل چیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •