Berin to in site www.dota strategy.com
hamechi dare dar morede dota
Berin to in site www.dota strategy.com
hamechi dare dar morede dota
من تو صفحات قبلی توضیح دادم![]()
nawid اشتباه شد با شما نبودم چون نمی خوام Quote بدم.
Last edited by bLIZARD; 10-08-2007 at 15:43.
اینم یه رپلی جالب من تو بازی روگه نایتو آوردم
دقیقه های 35 و 39 و 42 و 49 و 55 رو ببینین
دقیقه ی 59 یک شیشم چشمه رو یا فانتینو زدیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر موقع تونستی کامل بزنی 1 replay بذار (بدون cheat یا دستور).
اول نگاه کن بعد قضاوت کن بازی یه مسابقه ی 5 به 5
جناب عالی اگه تونستین همین یک شیشمم را تو مسابقه بزنین ما رو خوشحال میکنین
من سند کینگو آوردم بوچرم دوست عزیزم مربای آکاشا پویا ویرانگره که همتیمیمه من خیلی دوسش دارم
تو این بازی به معنای واقع منو بیچاره کردنو البته تو این بازی به علت اینکه یه یار ما پرید و از بازی خارج شد و شدیم 4 به 5 بعضی از قانونا رو رعایت نکردیم ولی دیدنش خالی از لطف نیس حتما ببینین
نظر یادتون نره اشتباهاتمم بگین و یه چیزی من دینایم ضعیفه نقاط ضعفو قدرت بقیه رو هم بگینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا 50% پیش رفتیم ولی بازی تموم شد....الانم replay اون بازی همرام نیست ولی اگه پیدا کردم می زارم.....
akasha کجا بازی می کنید؟!!!!!!
1.man kei goftam vaseie razor ahanim bebandin!!!!!!!!! be jone khodam NAWID goft ( alane ke saghfe cofee net biad paiin ro saram)
2. har hero ro ke shoma entekhab konid ie hero dige zede on vojod dare....mesle RAZOR ...vali ba in hal man kolan az hero hai ke dor zan va+ attack speed bala+ high speed bashan va khonesham ziad bashan + Blink vaseie farar dashte bashan khosham miad ( mordam az kam roiiiiii!!!!!!!!!!)
nawid ببین باتو چیکار داره...فرقی نداره کی گفته ....خودشو که نمی تونه گول بزنه ...
نوید جان فارسی نویسی جزو قوانین سایته!سعی کن انجامش بدی!
لیدیز اند جنتل منز!بنده توی بازیه واقعی خمس چشمه را زدم.
به خاطر اینکه یه چیز جالب بهتون بگم برید حال و کیف با هم کنید()خدمتتون عرض کنم که:لایف استیل na`x و skeleton king بر روی چشمه کار میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)