تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 307 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این دوستمون خیلی خوب رفته تو بحر کار ایول
    امروز تستش می کنم
    من مشکلم فقط کنترل نور هستش وگرنه کار سنگین گرافیکی انجام نمی دم
    حالا ببینیم چی می شه
    امتحان کردید؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان. من نسخه 12 مینت 64 بیت (نسخه دی وی دی) رو دانلود کردم(واقعا مینت مجذوبم کرد. برعکس اوبونتو) می خواستم ببینم نسخه بعدی کی میاد؟
    ضرر که نکردم اینو دانلود کردم؟

یه سری سوال هم داشتم:
    ۱- چطوری باید زبان ها رو با Hotekey عوض کرد. من دکمه اش رو هم از تنظیمات انتخاب کردم ولی انجام نمیده! در واقع می خوام مثل ویندوز فقط یک hotkey وجود داشته باشه که چنج رو انجام بده.
    2- چطوری باید یه فایل رو به پوشه مثل opt که مجوز کپی رو نمیده کپی کنیم؟ اصلا من می خوام مجوز هر کاری رو داشته باشم. این چطور ممکنه؟
    ۳- من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه و در واقع یکیش رو کهATI بود رو شناخت ولی گفت باید درایورش نصب بشه. من هم زدم دانلود کنه ولی بعد از کلی مدت نوشت نتونسته نصب کنه. الان هم سیستم عامل پایدار نیست. یهو می پره کلا میره هنگ می کنه. چیکار باید بکنم؟
    مدل کارت گرافیک: ATI Mobility HD 5730 1 GB
    Last edited by pcsoft; 22-04-2012 at 09:31.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله
    توی مینت ۱۲ نصب کردمش خیلی ساده بود
    کارت گرافیک nvidia رو خاموش کرده و ماژولش هم دیگه لود نمی‌شه و با کارت گرافیک اینتل سیستم کار می‌کنه
    امتحان نکردم که مثلا برنامه خاصی رو با کارت گرافیک nvidia باز کنه
    الانم چون با کارت گرافیک اینتل کار می کنه مصرف باطری خیلی اومده پایین و راحت هم با دستور
    echo 300 > /sys/bus/pci/devices/0000:00:02.0/backlight/acpi_video0/device/drm/card0/card0-LVDS-1/intel_backlight/brightness
    نور مانیتور رو کنترل می‌کنم
    خیلی ممنون

4. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

سلام دوستان. من نسخه 12 مینت 64 بیت (نسخه دی وی دی) رو دانلود کردم(واقعا مینت مجذوبم کرد. برعکس اوبونتو) می خواستم ببینم نسخه بعدی کی میاد؟
    ضرر که نکردم اینو دانلود کردم؟

یه سری سوال هم داشتم:
    ۱- چطوری باید زبان ها رو با Hotekey عوض کرد. من دکمه اش رو هم از تنظیمات انتخاب کردم ولی انجام نمیده! در واقع می خوام مثل ویندوز فقط یک hotkey وجود داشته باشه که چنج رو انجام بده.
    2- چطوری باید یه فایل رو به پوشه مثل opt که مجوز کپی رو نمیده کپی کنیم؟ اصلا من می خوام مجوز هر کاری رو داشته باشم. این چطور ممکنه؟
    ۳- من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه و در واقع یکیش رو کهATI بود رو شناخت ولی گفت باید درایورش نصب بشه. من هم زدم دانلود کنه ولی بعد از کلی مدت نوشت نتونسته نصب کنه. الان هم سیستم عامل پایدار نیست. یهو می پره کلا میره هنگ می کنه. چیکار باید بکنم؟
    مدل کارت گرافیک: ATI Mobility HD 5730 1 GB
    1. اونا رو نمیدونم چطور میشه عوض کرد. ولی نکن. چون این کیبورد استاندارد فارسیه. نه مثل ویندوز!
    2. دو سه تا راه داری. یکی این که وقتی لاگین میکنی بری خودت یوزر و پسورد رو بزنی و بزنی root و پسورد هم پسورد روت. یا میتونی با فایل منیجرت، بزنی Administrator یا هرچی که شبیه اینه تا با روت بازش کنه. ولی اگه بخوای با ترمینال این کارو بکنی، میتونی از دستورای sudo و su استفاده کنی. (sudo امنیتش بیشتره)
    3. نمیدونم! ولی تجربه هنگ کردن‌های من با غیرفعال کردن فلش توی فایرفاکس و کروم حل شد. البته قبل اون دسکتاپ رو هم عوض کرده بودم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

1. اونا رو نمیدونم چطور میشه عوض کرد. ولی نکن. چون این کیبورد استاندارد فارسیه. نه مثل ویندوز!
    2. دو سه تا راه داری. یکی این که وقتی لاگین میکنی بری خودت یوزر و پسورد رو بزنی و بزنی root و پسورد هم پسورد روت. یا میتونی با فایل منیجرت، بزنی Administrator یا هرچی که شبیه اینه تا با روت بازش کنه. ولی اگه بخوای با ترمینال این کارو بکنی، میتونی از دستورای sudo و su استفاده کنی. (sudo امنیتش بیشتره)
    3. نمیدونم! ولی تجربه هنگ کردن‌های من با غیرفعال کردن فلش توی فایرفاکس و کروم حل شد. البته قبل اون دسکتاپ رو هم عوض کرده بودم.
    سلام
    ۱- من نمی خوام عوض کنم جای دکمه ها رو. می خوام بین دو زبان انگلیسی و فارسی با یه کلید داغ! سوییچ کنم. مشکل حل شد.
    ۲- ممنون
    ۳- نه مشکل از این خیلی بزرگتر هست. البته من یطوری راهش انداختم ولی خب هنوزم پایدار نیست مینت. اعصاب برام نگذاشته. البته با یه روشی یکم شناسوندم بهش گرافیک رو.

دوستان من مشکل شدید کرش دارم. ایا طبیعی هست یا نه. گنوم یوقتا قاطی می کنه. و هیچ کاری به سیستم نمیشه انجام داد غیر از خاموش کردن با دکمه لپ تاپ.
    این دستور هم زدم.
    glxinfo | grep direct

رندرینگ رو نوشته Yes
    ولی وقتی می خوام با واین بازی کنم صفحه کرش بسیار شدیدی پیدا می کنه و مرتبا سیاه سفید میشه.
    Last edited by pcsoft; 22-04-2012 at 17:57.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا از همون گرافیک اینتل استفاده نمی کنید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

چرا از همون گرافیک اینتل استفاده نمی کنید؟
    سلام.
    دوستان این لینوکس اعصاب ما رو داغون کرد رفت. امروز خودمو کشتم یه درایور دانلود کنم. دو تا درایور گذاشته جلوی من لینوکس. هر دو رو تک تک دانلود کردم هیجکدوم نصب نشد!
    امروز یک دقیقه به من با این سیستم عامل خوش نگذشته. بلکه مصیبت هم بوده. من با سیستم کد زدنش دیگه مخالف نیستم. مخالف اینم که به شعور من توهین شد. لینوکس. سیستم عاملی که این همه ازش تعریف می کنند وقتی نمی تونه درایور من رو بشناسه برای چی میگه دانلود کن. امروز ۷۰۰ مگابایت از پهنای من مصرف شد برای راه اندازی لینوکس که آخرم نشد.
    امنیتش. سرعتش. گرافیکش هیچ کدوم رو نخواستم. این رو هم نصب کردم ببینم چیه و با مشکلاتش مواجه بشم تا بعض ها نگن نصب نکردی زود قضاوت نکن. یک روز فول وقت من را گرفت.
    نمی خوام ضد لینوکس حرف بزنم. فقط می خوام بگم هنوز زوده براش. زوده! منم خداحافظی می کنم با سیستم عامل لینوکس که طعم واقعی متن باز بودن و آزادی از قفس رو به من چشوند. تا وقتی هم که فکری براش نکنه دیگه نصب نمی کنم.
    شاید این سیستم عامل برای خیلی ها جواب داده. ولی تعداد کسایی که دو کارت گرافیک با هم دارند رو به افزایشه.
    موفق باشید همگی.
    Last edited by pcsoft; 22-04-2012 at 20:23.

9. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه
    خب چرا نمی‌گی مرگ بر amd/ati و nvidia که درایورهای open source ارائه نمی‌کنن؟
    کسی تا الان گفته من با گرافیک اینتل مشکل دارم؟
    بله خوب آزادی هم بهایی داره دیگه
    خودتو ناراحت نکن و به نظرم بخاطر بعضی‌ها هم خودتو اذیت نکن

11. 3 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله خوب آزادی هم بهایی داره دیگه
    سلام مدیر عزیز

منم از لینوکس کمو بیش استفاده میکنم الانم از تو لینوکس دارم پست میدم

معنی ازادی تو لینوکس چیه من که هر چی دیدم محدودیت بوده تعداد نرم افزارهای تخصصی و مهم که نداره

یه دانلود منیجر بدرد بخور مثل idm که نداره دلم خوش باشه به اون

اینجوری که معلومه ویندوز ازاده نه لینوکس لینوکس که مث قفس میمونه دستو پاگیره

منظور از ازادی چیه؟

13. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سیستم عاملی که این همه ازش تعریف می کنند وقتی نمی تونه درایور من رو بشناسه برای چی میگه دانلود کن.
    تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیک‌تون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن. در کل حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک‌ 1 گیگ باتری رو می خوره. از طرفی تو لینوکس نیاز چندانی به گرافیک نیست و همون گرافیک اینتل مناسبه.
    این رو هم داشته باشید که لینوکس برای هر کسی نیست.
    نمی خوام ضد لینوکس حرف بزنم. فقط می خوام بگم هنوز زوده براش.
    تو حوزه دسکتاپ و کاربران عادی شاید این طور باشه!
    خب چرا نمی‌گی مرگ بر amd/ati و nvidia که درایورهای open source ارائه نمی‌کنن؟
    البته فکر کنم درایورهای amd آزاد هستند.
    معنی ازادی تو لینوکس چیه من که هر چی دیدم محدودیت بوده تعداد نرم افزارهای تخصصی و مهم که نداره
    معنی آزادی تو لینوکس اینه:
    - آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
    - آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
    - آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
    - آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعت‌های عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
    اینجوری که معلومه ویندوز ازاده نه لینوکس لینوکس که مث قفس میمونه دستو پاگیره
    دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.
    منظور از ازادی چیه؟
    برای مطالعه بیشتر این پست‌ها رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •