تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 400 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اکثر دکل ها تازه در شهر های پرجمعیت همون 100 مگابیت رو میدن . B525 و B612 هم که دارن این سرعت رو دریافت میکنند .
    استاندارد های ارتباطی شون هم که دقیقا مثل همه ، با این تفاوت که B612 علاوه بر TD چهار انتنه هست و MIMO 4X4
    من فکر میکنم اگه پهنای باند دکل ها بیشتر باشه بیشترین سرعت رو به ترتیب اول B618 میگیره در رتبه دوم B612 و نهایت در رتبه سوم B525
    حداقل مشخصات سخت افزاری که اینجوری نشون میده
    هرچند اصلا بحث در موردش هم بی فایده است ، هر زمان اومدن همه دکل ها رو به قول شما با فیبرنوری تغذیه کردن و با تکنولوژی های جدید سرعت های گیگابیتی دادن
    اون وقت میشه نشست صحبت کرد و ازمایش کرد ، کدوم مودم ها در شرایط یکسان سرعت بیشتری را دریافت میکنند .
    سرعت هایی که به عنوان شاهکار معرفی کردن ، همشون رو با هر دستگاهی که CA اولیه رو داشته باشه میشه دریافت کرد و اصلا تفاوتی نمیکنه چه مودمی خریده شده باشه.

2. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

قبلش این پست رو خونده بودم نیازی به یادآوری نبود. فقط روی سخنم با ایشون بود که گفته بودن هیچ اپراتوری سرعت بالای صد مگ نداره که من هم خودم سرعت بالاتر از صد مگ گرفتم و هم چند تا دوستانی که میشناسم. من حرفی از ca یا همون تجمیع فرکانس نزده بودم بهتر بود موقع خوندن پست بنده بیشتر دقت میکردید. در ضمن بسته به منطقه و اپراتور سرعت دریافتی فرق میکنه. اگر پهنای باند دکل بوسیله آنتن ماکرو تامین شده باشه در حالت تجمیع و در بهترین حالت نهایت سرعت 100 مگ دریافت بشه ولی اگر برای تامین پهنای باند دکل از فیبر نوری استفاده بشه سرعت دریافتی به مراتب بالاتر خواهد بود. مودم B612 رو هم دارم استفاده میکنم. واقعا مودم سطح پایینی هست فقط به درد آنلاک کردن و کارای دم دستی میخوره اصلا واسه دانلود توصیه نمیشه چون حتی اگر شبکه هم خلوت باشه و کل پهنای باند دکل رو به یه نفر اختصاص بدن باز سرعت دانلودش پایینه چون چیز به درد نخوریه. پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید میبینید در مقایسه با مودم 3372 چه عملکرد پایینی رو نشون داده. کلا وقتتون رو صرف همچین مودمی نکنید
    بنده و خیلی از دوستان از یک دکل معمولی اندازه مودم B525 یعنی تا 140 مگابیت سرعت دریافت میکنیم و اصلا اینجا خبری از فیبر نوری هم نیست . این مودم به جز wifi5g و پورت usb همه چیز تکمیل هست و فرقی با b525 نداره و خیلی ارزون و به صرفه هست حتی از اینترنت ثابت تمام اپراتورها هم پشتیبانی میکنه که b525 نداره . در ضمن خبر نداری با فریمورهای جدید سرعت مودم چقدر زیاد شده و با b525 هم برابری میکنه اون زمانی بود که مقایسه میکردن با 3372 خبری از ca و mimo رو فریمور مودم ها نبود . شما که رفتی فلان تومن دادی به اون مودم حتما وقتتتون رو صرف مودم هم بکنید تا شاید یه چیزی ازش دراومد .
    Last edited by saber73; 31-12-2018 at 02:32.

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اکثر دکل ها تازه در شهر های پرجمعیت همون 100 مگابیت رو میدن . B525 و B612 هم که دارن این سرعت رو دریافت میکنند .
    استاندارد های ارتباطی شون هم که دقیقا مثل همه ، با این تفاوت که B612 علاوه بر TD چهار انتنه هست و MIMO 4X4
    من فکر میکنم اگه پهنای باند دکل ها بیشتر باشه بیشترین سرعت رو به ترتیب اول B618 میگیره در رتبه دوم B612 و نهایت در رتبه سوم B525
    حداقل مشخصات سخت افزاری که اینجوری نشون میده
    هرچند اصلا بحث در موردش هم بی فایده است ، هر زمان اومدن همه دکل ها رو به قول شما با فیبرنوری تغذیه کردن و با تکنولوژی های جدید سرعت های گیگابیتی دادن
    اون وقت میشه نشست صحبت کرد و ازمایش کرد ، کدوم مودم ها در شرایط یکسان سرعت بیشتری را دریافت میکنند .
    سرعت هایی که به عنوان شاهکار معرفی کردن ، همشون رو با هر دستگاهی که CA اولیه رو داشته باشه میشه دریافت کرد و اصلا تفاوتی نمیکنه چه مودمی خریده شده باشه.
    احسنت بر شما

6. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من فریمور زیر رو نصب کردم ولی اطلاعات لاگینش عوض شده! دیگه ادمین ادمین نیست! حتی با ریست هم درست نشد. از کجا میشه فهمید اطلاعات ورودش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو دوستان تست کردن هیچ چیز نداره حتی امکانات ساده . رمز : user
    پسورد : admin البته من خودم تست نکردم دوستانی که تست کردن گفتن این رمز و پسورد کار میکنه .

8. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بنده و خیلی از دوستان از یک دکل معمولی اندازه مودم B525 یعنی تا 140 مگابیت سرعت دریافت میکنیم و اصلا اینجا خبری از فیبر نوری هم نیست . این مودم به جز wifi5g و پورت usb همه چیز تکمیل هست و فرقی با b525 نداره و خیلی ارزون و به صرفه هست حتی از اینترنت ثابت تمام اپراتورها هم پشتیبانی میکنه که b525 نداره . در ضمن خبر نداری با فریمورهای جدید سرعت مودم چقدر زیاد شده و با b525 هم برابری میکنه اون زمانی بود که مقایسه میکردن با 3372 خبری از ca و mimo رو فریمور مودم ها نبود . شما که رفتی فلان تومن دادی به اون مودم حتما وقتتتون رو صرف مودم هم بکنید تا شاید یه چیزی ازش دراومد .
    همین گیگابیت بودن روترش کلی ارزش داره فقط یه usb نمیخوره اونم یو اس بی خورش میکنیم

10. این کاربر از vbigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan-Dadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینو دوستان تست کردن هیچ چیز نداره حتی امکانات ساده . رمز : user
    پسورد : admin البته من خودم تست نکردم دوستانی که تست کردن گفتن این رمز و پسورد کار میکنه .
    الان دقیق متوجه نشدم که username و password چی باید بزنم! میشه به تفکیک و با توضیح بیشتر بگید؟
    ممنون

12. این کاربر از Ehsan-Dadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

الان دقیق متوجه نشدم که username و password چی باید بزنم! میشه به تفکیک و با توضیح بیشتر بگید؟
    ممنون
    شما وقتی که میخوای تغیر رمز بدی یا اسم مودمت رو عوض کنی باید داخل یک سایتی بشی که ادرس سایت توی دفترچه راهنمای مودم زده بعد اینکه شما وارد سایت شدی از شما نام مستعار و کلمه عبور میخواد شما باید هرو دو رو با کلمه admin پرکنی تا بتونی به صفحه مودم خودت بری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان مگه حالت td هم تجمیع میکنه ؟
    تی دی مگه تک فرکانس نیست ؟ واسه منم میزنه پلاس
    پهنایه باند تی دی هم 20 مگاهرتز هست . واسه این سرعت بالاس

اینم تست سرعت با تی دی

Last edited by rar; 31-12-2018 at 06:29.

15. 2 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان مگه حالت td هم تجمیع میکنه ؟
    تی دی مگه تک فرکانس نیست ؟ واسه منم میزنه پلاس
    پهنایه باند تی دی هم 20 مگاهرتز هست . واسه این سرعت بالاس

اینم تست سرعت با تی دی

صابر جان بیا ببینم توضیحت برا این قضیه چیه

به نظر میرسه فریمور جدید سرعت که از یه حد میره بالاتر 4g+ میزنه
    البته اینو بگم از نظر تکنیکال TD-LTE هم میتونه CA ساپورت کنه

17. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

صابر جان بیا ببینم توضیحت برا این قضیه چیه

این ساعت همراه اول :

19. این کاربر از sara100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •