من هم خیلی گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم خیلی گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که مودم وایمکس خودشون را با مودم TD-LTE تعویض کردند و یا دوستانی که مطلع هستند :
چند صفحه را مطالعه کردم و دقیق متوجه نشدم نحوه واگذاری مودم های جدید به چه شکلی هست .
1-آیا از طریق مراجعه به نمایندگی های ایرانسل و تحویل مودم وایمکس ، مودم جدید را همان جا تحویل میدن ؟
یا اینکه فقط درخواست تعویض را ثبت میکنند و بعدا کسی را برای تحویل مودم به درب منزل میفرستند ؟
2- اگر اینترنتی تقاضای تعویض را ثبت کنم ، آیا شخص خاصی از طرف ایرانسل مودم را به داخل منزل آورده و بعد از راه اندازی تحویل می دهد ؟ یا اینکه مودم توسط مامور پست درب منزل تحویل داده می شود ؟
* در طول روز و ساعات کاری در خانه نیستم و اگر نحوه ی تحویل به صورت تست و راه اندازی در محل باشد امکان تحویل گرفتن مودم را ندارم ، اما اگر مودم را مامور پست آورده و مدارک بخواد میتوانم کسی را برای دریافت مودم ...
لطفا راهنمایی کنید ، سپاسگذارم
دوست عزیز
تعویض از طریق شماره ۶۰۰ و یا سایت shop.irancell.ir صورت میگیره که من شماره ۶۰۰ رو پیشنهاد میکنم چون تجربه توی همین سایت نشون داده تلفنیا زودتر رسیدن.
مودم رو هم یا مامورپست یا پیک ایرانسل میاره و تحویل میده و مدارک و امضا و انگشت میگیره میره. خودت باید از جعبه در بیاری و وصلش کنی. البته تنظیماتش از قبل انجام شده فقط باید جای مناسب براش پیدا کنی و رمز وای فایتو تغییر بدی. اکثرا قبول میکنن کس دیگه به جاتون تحویل بگیره و این بستگی به حساسیت ماموری که برای تحویل میاد داره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این همون مودم b5142 ایرانسل که منم دارمش جالبه این مودم مال شرکت gemtek هست ایرانسل الکی زیرش و توی برنامه ایرانسل من تو مشخصات اسم تولید کننده مودمو زده هوآوی ..هواوی یه مودم جیبی سری E داره که از fdd و tdd پشتیبانی میکنه
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
Last edited by bahram.mb; 14-05-2017 at 09:41.
همه جا بردمش روی پشت بوم ولی فایده نداشت ولی توی محل کار نه جهت واسش مهمه نه جاش به یک صورت سیگنال میده
بچه ها مودم 5142 شما وقتی وصله mode رو LTE مینویسه یا TD-LTE؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Lte
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
درود
دوستان من هم از این قدیمیا یو اس بی دارم
ولی چند سالیه استفاده نمیکنم از adsl استفاده میکنم
واقعا ارزششو داره تعویض کنم ltd بگیرم
سرعتی که میگید 2مگ بر ثانیه واقعا این سرعت رو تو دانلود منیجر میده یا ضربدر 8 کردین میگین؟
ممنون
درود
خودم برای استریم استفاده میکنم
با یک خط انتن سرعت دان هم در idm از ۵مگ تا ۷ مگ نواسان داره
خاهش
بعد 6 روز پیگیری و چونه زدن با 600 امروز شماره همراه دادن مدارکمو فرستادم حالا ببینم کی فعال میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)