تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 827 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كورادي و خط و نشان براي اينتر
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    برناردو كورادي مهاجم پارما از اينتر دل خوشي ندارد و آماده است در بازي يكشنبه شب يكي از گلزنان تيم اميليايي باشد.
    در تابستان گذشته اينتر چندين بار براي خريد كورادي با مقامات والنسيا وارد مذاكره شد اما هر بار به دلايلي پا به عقب كشيد و همين مساله باعث شده تا مهاجم اسبق لاتزيو براي تيم روبرتو منچيني خط و نشان بكشد اما به هر حال او به مربي سابق خود احترام مي گذارد. كورادي گفت: خوشحالم با اين پيراهن رودرروي اينتر قرار مي گيرم. آنها در تابستان شرايط سختي را برايم بوجود آوردند و حتي تصميم داشتنم در والنسيا بمانم و به ايتاليا باز نگردم اما سرانجام به پارما آمدم. روبرتو منچيني مربي بزرگي است و يك دوست خوب، ايكاش بتوانم در ديدار يكشنبه شب براي پارما گل پيروزي را بزنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توني: ميلان در جهان بي نظير است
    ----------------------------------------------------------------------------------
    لوكا توني از ميلان بعنوان يك تيم خيلي قدرتمند نام مي برد و اذعان مي كند روسونري ها در فوتبال امروز جهان يك تيم درجه يك و بي نظير هستند.
    مهاجم گلزن و ملي پوش ايتاليا كه نمايش درخشاني در بازي برابر تيم ملي هلند داشت در رابطه با بازي يكشنبه شب برابر ميلان مي گويد: آنها تيم پرقدرتي در جهان هستند اما هميشه قادر به پيروز شدن نيستند ولي يقين دارم بازي زيبا و خيلي دشواري را براي ميلاني ها در خانه خواهيم داشت. فيورنتينا در وضعيت آرام و كاملا مناسبي براي انجام اين مسابقه است و مطمئن باشيد بدون استرس تا آخرين لحظه براي گلزني همه اعضاي تيم تلاش خواهند كرد. پيروزي در اين مسابقه براي ما خيلي اهميت دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جيلاردينو: پراندلي مربي بزرگي است
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    آلبرتو جيلاردينو مهاجم ملي پوش ميلان درآستانه ديدار مقابل فيورنتينا از چزاره پراندلي مربي سابقش در پارما تمجيد كرد.
    پس از بازي مقابل هلند و ساحل عاج همراه با تيم ملي ايتاليا، آلبرتو جيلاردينو از هر نظر براي بازي مقابل فيورنتينا آماده است.
    او مي گويد: در بازي با ساحل عاج فقط يك نيمه به ميدان رفتم و مشكلي براي بازي در فلورانس ندارم. مطمئن هستم مسابقه زيبايي خواهد بود خيلي دوست دارم مقابل لوكاتوني بازي كنم. او يك مهاجم بزرگ است كه از نظر قدرت فيزيك و تكنيك بسيار عالي است.
    جيلاردينو در رابطه با پراندلي گفت: من مديون او هستم، چون مرا تبديل به يك فوتباليست خوب كرده و معتقدم او يكي از بهترين مربيان فوتبال دنيا است . پراندلي مربي بزرگي مي باشد.
    جيلاردينو همچنين در پايان از وضعيت ميلان براي حضور در اين بازي ابراز رضايت كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پله:نگران برزيل هستم
    بايد با ترکيه برخورد شود
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پله گلزن بزرگ تاريخ فوتبال جهان هم اکنون در کشور قطر به سر مي برد. او که به همراه مارادونا وارد اين کشور شده با حضور در يک کنفرانس خبري پاسخگوي خبرنگاران رسانه هاي گروهي منطقه بود.
    در كنفرانس مطبوعاتي كه روز جمعه با حضور پله جادوگر فوتبال جهان در دوحه برگزار شد به رغم تلاش فراوان روزنامه نگاران و خبرنگاران ورزشي بسياري از سوالات مهم به دليل كمبود وقت بي پاسخ ماند.
    قبل از شروع اين مصاحبه مطبوعاتي و ارائه سوالات از سوي خبرنگاران ، پله به يادماندني ترين ستاره فوتبال در جهان اظهار داشت: از اينكه در ميان مردمي به سر مي برم كه به من عشق مي ورزند بسيار مسرورم. اين كشور جايي است كه خاطرات دهه هفتاد را براي من زنده مي كند رابطه بسيار زيبايي ميان من و اين كشور وجود دارد و امروز خوشحالم كه بار ديگر به اين سرزمين بازگشتم.
    پله در قسمتي از اين گفتگو به مسئله نژادپرستي در فوتبال اشاره کرد و گفت : اولين بار در سن هفده سالگي در مسابقات جام جهاني شركت كردم. اين مساله برايم بسيار خوشايند بود در طول دوران حيات ورزشي ام به كشورهاي زيادي سفر كردم و اولين سفري كه به اروپا داشتم سفر به سوئد بود در آن زمان تيم ملي برزيل در مكاني نزديك به محل برگزاري تمرينات دو تيم ملي سوئد و انگليس تمرين مي كردم هنگامي كه براي تماشاي تمرين بازيكنان اين دو تيم رفتم با اتفاق جالبي مواجه شدم. در اين دو تيم يك بازيكن سياه پوست هم وجود نداشت طبعا اين مساله حادثه اي عجيب براي من بود.
    پله در ادامه سخنانش افزود: تيم ملي برزيل تيمي است كه همه بازيكنانش سياه پوست هستند. چه قبل و چه در حال حاضر اما بعدها در سفرهايم ديدم كه اين مساله يعني حضور بازيكنان رنگين پوست در تيم هاي اروپايي بسيار عادي شده است.
    اسطوره برزيلي فوتبال جهان همچنين تاكيد كرد: از اينكه عضوي از خانواده فوتبال هستم بسيار خوشحالم. فوتبال خانواده اي بزرگ در جهان است. وي در خصوص آشوب هاي اخير در جريان ديدار تيمهاي ملي سوئيس و تركيه از سري مسابقات مقدماتي جام جهاني آلمان اظهار داشت: من نمي توانم در مورد اين مشكل حكمي صادر كنم و قضاوت کنم اما مي توانم بگويم كه حقيقتا تا به حال چنين صحنه هايي مشاهده نكرده ام.
    نمي دانم دلايل اين حادثه چيست اما مي توانم بگويم كه فيفا بايد مسببين چنين حوادث و اتفاقاتي را مجازات كند تا چنين مسائلي ديگر تكرار نشود.
    پله در پاسخ به اين سوال كه چه شباهت هايي ميان نسل هاي فوتبال در دهه هفتاد و نسل حاضر وجود دارد گفت: مقايسه اين دو نسل ظلمي آشكار است تفاوت هاي زيادي ميان نسل هاي گذشته و تيم هاي حال حاضر جهان وجود دارد كه اصلا قابل قياس نيست.
    وي جواب به اين سوال كه چه تيمي در حال حاضر بهترين تيم فوتبال در جهان است گفت:‌اگر هشت ماه پيش اين سوال را از من مي كرديد مطمئنا مي گفتم تيم ملي برزيل اما مطمئنا بايد بگويم بسيار نگران تيم ملي كشورم در رقابتهاي جام جهاني هستم با وجود اينكه برزيل هنوز هم بهترين تيم جهان است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

افزايش شكاف ميان باشگاه هاي انگليسي
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    طبق تحقيقاتي كه از جنبه اقتصادي در فوتبال انگلستان به عمل آمده، بيشتر باشگاه هاي ليگ برتري ثروتمند مايلند كه قسمتي از درآمدي كه از پخش مسابقات نصيبشان مي شود را خرج باشگاه هاي كم درآمد انگليس نمايند.
    به نقل از شبكه "استيت آوگيم" فاصله ميان باشگاه هاي ثروتمند و باشگاه هاي نه چندان متمول ليگ برتر مرتب در حال افزايش است و اين مساله باعث تضاد شديد در ميان باشگاه ها مي شود.
    كريستين آگتون، مدير بخش تحقيقات فوتبال در دانشگاه برك بك لندن در اين خصوص اظهار داشت: "تعادل ميان رقابت ها از ميان رفته ودر آمدي كه نصيب باشگاه ها مي شود تناسبي ميان باشگاه هاي بالاي جدول و پايين جدول ندارد."
    وي در پايان گفت كه تضاد و فاصله حتي ميان 3 دسته ليگ انگليس كه شامل 72 باشگاه است، رو به روز بيشتر مي شود و اين مساله صحنه رقابت ها را براي باشگاه هاي تازه صعود كرده، دشوارتر مي كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حمايت ونگر از روي كين
    ----------------------------------------------------------------------------
    آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال نيز به جرگه طرفداران روي كين، كاپيتان اخراج شده شياطين سرخ پيوست.
    ونگر با تمجيد از كاپيتان اسبق شياطين سرخ اظهار داشت: "او بازيكن بزرگي است. البته بعضي اوقات از اختيارات خود زياده روي مي كند اما از نظر تاثيرگذاري بر روي تيم او مغز متفكر تيم بود. او در موفقيت هاي منچستريونايتد بسيار تاثيرگذار بوده است. هيچ مدافع مياني در فوتبال حرفه اي امروز جهان وجود ندارد كه در سن 34 سالگي توانايي هاي كين را در 24، 26 و يا 28 سالگي دارا باشد. با وجود اخراج او از جمع شياطين سرخ وي هنوز هم مي تواند يكي از بزرگترين بازيكنان ليگ برتر انگلستان باشد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سوبيراتس: از ادو راضي هستم
    ----------------------------------------------------------------------------------
    خاوير سوبيراتس رياست بخش ورزشي والنسيا گفت: من از ادو كاملا راضي هستم و مطمئنم در آينده خواهد درخشيد.
    ادو ستاره پيشين آرسنال كه بواسطه مصدوميت از ناحيه زانو مدت ها به دور از ميادين فوتبال حرفه اي بوده است، حالا درلباس والنسيا در حال درخشش و اوج گيري است. سوبيراتس گفت: ادو مي تواند والنسيا را از بحران بوجود آمده نجات بدهد و من اطمينان دارم كه فلورس بيشتر از اينها به او اعتماد خواهد كرد. ادو يك ستاره برزيلي است و من او را با هم وطننانش در بارسلونا و رئال مادريد مقايسه مي كنم. او به سختي تمرين مي كند و دوست دارد به روزهاي آرماني خود باز گردد.

داره خودمونی میشه pcboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتی که میدین.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حمايت دولت انگلستان از ميزباني جام جهاني 2018
    -------------------------------------------------------------------------------------
    يكي از دولتمردان بريتانيايي روز گذشته اعلام كرد كه از پيشنهاد ميزباني جام جهاني 2018 حمايت مي كند.
    پس از نشست سران بريتانيايي با اتحاديه فوتبال انگليس (fa)، دولتمردان وضعيت لندن را براي ميزباني جام جهاني 2018 بررسي و اعلام كردند كه پس از ميزباني بازي هاي المپيك، زمينه براي تمهيدات جام جهاني هموارتر مي گردد.
    گوردون براون يكي از دست اندركاران در اين خصوص اظهار داشت: "مردم لندن احساس مي كنند كه اين بهترين زمان براي ميزباني جام است. به نظر پس از ميزباني المپيك، توانايي پذيرايي از تيمهاي جام جهاني را خواهيم داشت."
    گفتني است، پيش از اين، انگليس تنها يك بار و آن هم در سال 1966 ميزباني جام جهاني را در اختيار گرفته و تيم انگليس با كاپيتاني بابي مور پيروزي را براي جزيره به ارمغان آورد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط pcboy
    ممنون از اطلاعاتی که میدین.
    خواهش میکنم قابلی نداره عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •