تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 848 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پوشش‌دهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتن‌دهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل می‌ده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.

تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتن‌دهی عالیه. اما به کوچه که می‌رسیم به یک‌باره آنتن نابود می‌شه انگار.
    مودم رو فروختی ؟

2. این کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پوشش‌دهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتن‌دهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل می‌ده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.

تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتن‌دهی عالیه. اما به کوچه که می‌رسیم به یک‌باره آنتن نابود می‌شه انگار.
    من که اهوازم همین مشکل رو دارم تو خیابان عالی تو کوچه به فنا میره معلوم نیست چطور تنظیم میکنن

4. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه. نگهش داشتم. یعنی الآن سه روزه که خریدمش. اما فکر می‌کنم برای وقتایی که این ور اون ور مسافرت می‌رم احتمالن گزینه خوبی واسه استفاده از اینترنت. به خصوص که تا 10 نفر رو به صورت هم‌زمان و وایفای پشتیبانی می‌کنه. اما فعلن تا آخر سال برای خونه بلااستفاده است. دیروز باهاش سرکار از اسپیدتست یه تست سرعت گرفتم تا 24مگابیت و نزدیک 13مگابیت آپلود رو نشون داد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من که اهوازم همین مشکل رو دارم تو خیابان عالی تو کوچه به فنا میره معلوم نیست چطور تنظیم میکنن
    مشکل اینه که ماها تو منتهی الیه منطقه تحت پوشش آنتن‌ها هستیم و به ویژه وجود ساختمون‌های بلند، دارودرخت، دیوارهای بتنی و این جور چیز باعث می‌شه که قدرت امواج به ویژه تو خونه خیلی کم بشه. ظاهرن محله ما تو تهران در فاز آخر تجهیزه و این ور سال نمی‌شه به 3G و 4G دلخوش باشیم.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

دوستان پارس آنلاینی آیا توی یک هفته اخیر مشکل کم شدن اس ان ار و پریدن لینک داشتید؟
    خط من روی 9 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست
    توی مدت زمان یک سال اس ان ار آپ من 20 و دانلود 14 بود
    اما یک هفته اخیر به شدت کاهش داشته و دائم در حال پریدن و چشمک زدن هست که مجبور شدم مودم رو روی جالت جی لایت بذارم تا اس ان ار بالا بره (حالت جی لایت پورت رو روی 1.5 مگ میاره)

بعد از بارون سه روزه ی تهران این مشکل به وجود اومد و کماکان باقی هست

مودم من تندا دی 301 با چیپ برودکام هست

9. این کاربر از club2energy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون تبلیغاتی که توی پنجره جدید باز میشه سایت بامیلو چند وقتیه زیاد باز میشه
    اخه سایت های خارجی هم تبلیغات بامیلو میارن ؟
    به نظرم کار خود پارسه من که زنگ زدم گفتن نه کار ما نیست .شما هم زنگ بزنید اگه همین مشکلو دارید

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه. نگهش داشتم. یعنی الآن سه روزه که خریدمش. اما فکر می‌کنم برای وقتایی که این ور اون ور مسافرت می‌رم احتمالن گزینه خوبی واسه استفاده از اینترنت. به خصوص که تا 10 نفر رو به صورت هم‌زمان و وایفای پشتیبانی می‌کنه. اما فعلن تا آخر سال برای خونه بلااستفاده است. دیروز باهاش سرکار از اسپیدتست یه تست سرعت گرفتم تا 24مگابیت و نزدیک 13مگابیت آپلود رو نشون داد.
    رو پشت بوم تست کنید. گه آنتن داشیتید، با یک روتر وای فای به صورت ری پیتر ، امواج وای فای را تا خونه خودتون برسونید.

12. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

دوستان پارس آنلاینی آیا توی یک هفته اخیر مشکل کم شدن اس ان ار و پریدن لینک داشتید؟
    خط من روی 9 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست
    توی مدت زمان یک سال اس ان ار آپ من 20 و دانلود 14 بود
    اما یک هفته اخیر به شدت کاهش داشته و دائم در حال پریدن و چشمک زدن هست که مجبور شدم مودم رو روی جالت جی لایت بذارم تا اس ان ار بالا بره (حالت جی لایت پورت رو روی 1.5 مگ میاره)

بعد از بارون سه روزه ی تهران این مشکل به وجود اومد و کماکان باقی هست

مودم من تندا دی 301 با چیپ برودکام هست
    پیشنهاد میکنم چند صفحه اخر تاپیک اسیا تک رو بخون ! دیوونه شدم سر این موضوع !
    تازه حساب کن شما مودمت با چیپ برودکام این جوریه وای به حال اینکه مودم معمولی داشتی

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پیشنهاد میکنم چند صفحه اخر تاپیک اسیا تک رو بخون ! دیوونه شدم سر این موضوع !
    تازه حساب کن شما مودمت با چیپ برودکام این جوریه وای به حال اینکه مودم معمولی داشتی
    اس ان ار آپ استریم من بین 0.4 تا 14 در نوسان هستش
    اما جالب اینجاست که جدیدن لینک نمیپره با این نوسان شدید
    حتی زمانی که به کمترین حد میرسه لینک نمیپره

بنظر شما این مربوط به چیپ برودکام هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اس ان ار آپ استریم من بین 0.4 تا 14 در نوسان هستش
    اما جالب اینجاست که جدیدن لینک نمیپره با این نوسان شدید
    حتی زمانی که به کمترین حد میرسه لینک نمیپره

بنظر شما این مربوط به چیپ برودکام هست؟
    شما که تو پست قبلی گفتی میپره ! به هر حال شک نکن به خاطر چیپ برودکام هست که باعث میشه وقتی نویز زیر 5 هم میاد لینک نپره ! اگه نه مودم های عادی که نویز زیر 10 بیاد پرش لینک پیدا میکنن
    Last edited by MOHAMMAD2010; 07-11-2015 at 14:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •