جناب مخبر چرا چپ و راست پست های خبری که گذاشته میشه رو پاک میکنی! نکنه واسه پست های خبری هم باید پیوست فرهنگی بگیریم!!!!
جناب مخبر چرا چپ و راست پست های خبری که گذاشته میشه رو پاک میکنی! نکنه واسه پست های خبری هم باید پیوست فرهنگی بگیریم!!!!
دوستان لطفا حاشیه سازی نکنید. اجازه بدید تاپیک در مسیر اصلی خودش حرکت کنه.
اقایون رایتلی و همراه اولی جا موندن حالا ببینید از چه درهایی وارد میشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز اینا حاشیه سازی نیست حقایق موجوده و بصورت موثق با لینک خبرش گذاشته میشه و کاملا" هم با ماهیت وجودی این تاپیک مرتبطه. همه چیز که تست سرعت و پینگ و . . . نیست!
Last edited by امین1356; 26-08-2014 at 12:48.
حالا کلا من میگم دردشون چیه ! منظور اینه هرچی اپلیکیشن تماس هست رو امثال viber line ,...... روی نسل 3 فیلتر کنن؟بابا نسل 3 فقط اینترنت هست دیگه ملت همون اینترنت رو تو خونه هاشونم دارن با فیلتر شکن ها ی آآآآس ! بیرونم که کسی توی پیاده رو یا توی ماشینش اصلا حوصله ور رفتن با گوشی نداره یا تو خونشه یا مثلا جایی مهمونی ! درد جای دیگست دوستان اشاره داشتن
از قبل هم گفتم نسل 3 واسه من یکی یعنی پناه بردن به اینترنت وقتی توی جاده ای دانشگاهی یا مثلا روستایی شهری هستی که دیگه اینترنت خودت در دسترس نیست !!!! که ماشاله رایتل خیلی جاها هم آنتن نداره اصلا همین خواسته هم فراهم نیست که گفتیم با امدن ایرانسل حل میشه که اینم توی پوشش دهی میخواد مثل رایتل رفتار کنه انگار جاده و روستا ها کشک
دوستم خونشون یه جاییه که کلا موبایل آنتن نمیده ! نه همراه اول نه ایرانسل.ولی میگه از 14 مرداد که ایرانسل آزمایشی نسل 3 رو شروع کرده وقتی 3G رو روشن میکنه 3 خط آنتن داره ولی هنوزم رو 2G آنتن ندارن اصلا!!!!
دلیلش چیه؟ یعنی فرکانس 2100 که ایرانسل داره نسل 3 رو روش میده قویتره و قدرت نفوذ و برد بیشتری داره؟
به اون دوستی که میگه جو ندید، دوست عزیز این جو دادن نیست این واقعیته.
جای "شبکه ملی اطلاعات" رو با اینترنت حلال عوض کنید و دوباره بخونیید،
سیاست یعنی پشت واژه قایم شدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنت های اینجا رو یه نگاه بندازید.
هرچی فرکگانس بره بالا قدرتش زیاد
میشه ولی در عئوض برد سیگنال ها کم میشه
چرا مود شبکه دایم بین H و H+ سوییچ میشه؟
ایرانسل الان شبکش HSPA+ یا DC-HSPA+؟ البته اگه از نوع دوم باشه مطمئناً از اطلاعات شبکه ای که داخل گوشی میزنه نمیشه فهمید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
وزیر ارتباطات اعلام کرد
نسل سوم بدون تماس تصویری ارایه میشود/ مسایل اخلاقی در اولویت ماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)