اخه مثلا کی رو جای بنزما بیارن واقعا؟ همه همینن..........مگه اینکه سوارز رو بیاریم که اونم فک نکنم بیاد اگرم بیاد باز یه پول بزرگ باید بش بدن!
اخه مثلا کی رو جای بنزما بیارن واقعا؟ همه همینن..........مگه اینکه سوارز رو بیاریم که اونم فک نکنم بیاد اگرم بیاد باز یه پول بزرگ باید بش بدن!
به نظر من هم برای تیم هایی مثل رئال که قدرت تهاجمی بیشتری دارن و توی دفاع صرف اونقدر موفق نیستن، بازی دوم در خانه حریف بهتر هست.بازی اول تو زمین ماست دیگه درسته؟ برخلاف عموم من فکر می کنم بازی اول تو خونه خودمون باشه بهتره...برای بازی دوم دیگه تکلیفمون مشخصه ولی اگه بازی دوم تو خونه خودمون باشه یهو یه گل خورده تمام محاسبات رو بهم می ریزه...
در همین راستا در فاز حمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خریدن مهاجم در تابستان دیگه تقریبا قطعی هست، کاری که تابستان قبل باید انجام میشد اما با خرید بیل با قیمت بالا و اضافه شدن موراتا به تیم اصلی دیگه عملا امکانش نبود.بازی قبلی، بنزما دوباره یه شاهکار دیگه از خودش بجا گذاشت، طوری که فیلمش رو حتی Marca هم گذاشته. درحالی که میتونست پاس بیل رو با یه بقل پای ساده وارد دروازهِ خالی کنه، توپ رو خراب میکنه و بعدش میره که همون توپ رو پاس به عقب بده، اما باز هم خراب میکنه! امیدوارم، فصل دیگه نباشه... مهاجمی که باید ۴ تا فرصت رو خراب کنه تا یکی گل کنه و توانایی دریبل حتی یک بازیکن رو نداره، جایی تو تیمی مثل رئال نداره.
تنها راه این هست که امیدوارم باشیم بنزما توی بازی های حساس پیش رو نمایش خوبی داشته باشه {مثل فرم خوبی که یکی دو ماه قبل داشت} تا تابستان سر برسه.
البته از اون سمت هم به اون شکل گزینه های ایده آلی وجود نداره یا فسخ قراردادشون فوق العاده سخت هست {سوارز، آگوئرو}
خب خب خب
در یک هفته ی کابوس وار ، هم الکلاسیکو رو باختیم و هم صدر جدول رو از دست دادیم ، به نظر من دو باخت در الکلاسیکو شایسته ی تیمی که قهرمان لالیگا میشه نیست ، بنابراین با احترام به اتلتیکو ، با توجه به نتایج الکلاسیکو ها در حال حاضر فکر میکنم بارسا تیم شایسته تری هست برای کسب لالیگا ( به نسبت رئال ) چون این فصل واقعا در خیلی از لحظات و بازیها خوب نبودیم و قهرمانی در لالیگا بدون بردن الکلاسیکو به من یکی که اصلا نمیچسبه
اما خب در ابتدای حضور کارلتو هستیم ، جایی که فصل اول مورینیو هم تنها با یک کاپ کوپا سپری شد ، و ما هنوز اون کاپ رو میتونیم داشته باشیم + سی ال و همینطور کماکان لالیگا ! ، پس خیلی از لحاظ مقایسه ای نمیشه خرده گرفت به کارلتو در این لحظه .
اما فردا شب دورتموند رو داریم ، جایی که میتونیم به نوعی انتقام بگیریم ازشون هرچند که اصلا قابل مقایسه نیستند با فصل قبلشون ، کما اینکه فصل قبل هم تا حذف دورتموند در بازی برگشت تنها چند قدم فاصله داشتیم که موفق نشدیم در نهایت .
اگر بتونیم برای فصل آینده یه مهاجم تعیین کننده داشته باشیم ، خیلی مثبت هست برای تیم با توجه به اینکه همه ی فشارها بر روی دوش کریس رونالدو نخواهد بود دیگه ، شاید اگر اگر بتونیم زلاتان رو جذب کنیم " افق های روشنی پیش روی تیم خواهیم دید "ولی اگر زلاتان هم نشد نباید به بازیکنانی مثل آدبایور فکر کنیم ...
شانس لطف کرد بهمون و مارسلو مصدوم شد!
آاس گفته 3 هفته نیستش!
شانس نداریم خدایی...
(البته در برابر دورتموند نباید اسمی از شانس و مصدومیت بیاریم خدایی! نابود شدن اونا!)
فکر کنم دروغ اول آوریل ه!
مصدومیت مارسلو؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیدان در یک رای گیری نسبتا بزرگ در فرانسه با کسب 44.4 درصد از آراء به عنوان بهترین بازیکن تاریخ این لیگ شناخته شده:
لیگ فرانسه از نظر تاریخی چهره های بزرگ زیادی رو به خودش دیده، ازجمله چهره های شناخته شده در رای گیری میشه به
پلاتینی، رونالدینیو، کوپا {از ستارگان رئال در قهرمانی های دهه 60}، تیری آنری، دروگبا، پاپین و تعدادی دیگه اشاره کرد.[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
منم همچین دیدی داشتم و مسلما قهرمانی بدون بردن بازی مستقیم با رقیب کمتر مزه داره ولی همیشه واقعیت این بوده که آخر فصل برای تصمیم گیری های کلان باشگاه فقط به جام نگاه میشه و گرفتن/نگرفتن جام شدیدا روی ثبات و آینده تیم تاثیر می گذاره، مثلا اگه سال قبل مورینیو به جای ال کلاسیکوها {که هم در سوپرکاپ، هم در لیگ و هم در جام حذفی موفق بود، یعنی برتری قاطع در سه جبهه} لیگ رو فتح کرده بود الان به جای اخراج، تازه اواسط قرارداد طولانی مدتش رو سپری می کرد! سرنوشت کارلو و بقیه نفرات هم شدیدا به جام وابسته هست و بی ثباتی هیچ وقت مثبت نبوده و برای همین لیگ با/بدون ال کلاسیکو به صلاح همه اقشار هست!![]()
نمیدونم جاش اینجاس یا نه. اگه نیست خودتون اوستا پاک کردنین دیگه!
اینم خانوم رونالدو هم که تو فیلم Hercules بازی کردهتریلرش داشتم میدیدم بعد یه لحظه گفتم این چقدر آشناست
! :
محتوای مخفی: ...
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 01-04-2014 at 19:26.
![]()
خبر بد برای رئالی ها؛ غیبت مارسلو در دیدار مقابل دورتموند
مدافع برزیلی به دلیل مصدومیت، بازی مقابل دورتموند را از دست داد.
آی اسپورت- کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید، پس از مصدومیت مارسلو از ناحیه ی همسترینگ، با مشکل بزرگی در مقابل دورتموند در یک چهارم لیگ قهرمانان روبرو خواهد بود.
این مدافع برزیلی در پیروزی 5-0 تیمش مقابل رایو وایکانو استراحت داده شده بود ولی حالا برای بازی پیش رو، با مصدومیت مواجه شده است.
باشگاه رئال مادرید در بیانیه ای اعلام کرد: "در سری تستهایی که از مارسلو گرفته شد، مشخص شد که وی در ناحیه ی همسترینگ پای چپش دچار مصدومیت شده است
هنوز مشخص نیست که این مدافع 25 ساله چه مدتی از میادین دور خواهد بود ولی بازی چهارشنبه در برنابئو را مطمئنا از دست خواهد داد."
مارسلو یکی از کلیدی ترین بازیکنان رئال مادرید در این فصل بوده و 33 بازی برای این تیم انجام داده است.
در غیاب این مدافع برزیلی، فابیو کوئنترائو پرتغالی جای او را خواهد گرفت.
در هر صورت اگر مارسلو هم مصدوم نمیشد به نظرم استفاده از مارسلو مقابل دورتموند اصلا کار عاقلانه ای نبود ! چون در سیستم 4-3-3 رئال سه تا بازیکن سمت چپ یعنی رونالدو دیماریا مارسلو اصلا شرایط تدافعی ندارند و حتما در مقابل دورتموند که ضد حمله های وحشتناکی از کناره ها ترتیب میده باید یک دفاع کناری تدافعی تر یعنی کوائنترائو بازی میکرد ، همونطور که زمان مورینیو تو اینجور بازی ها (الکلاسیکو - بازی با بایرن - منچستر) که بازیکنان کناری پر سرعت داشتند کوانترائو جایگزین مارسلو میشد.به نظرم اگر آربلوا هم اگر به این بازی میرسید با توجه به ضعف تدافعی کارواخال ، خیلی بیشتر به درد تیم میخورد.
به فکیس بودن په په هم اصلا خوشبین نیستنم ، چون تجربه و گذر زمان ثابت کرده په په در مقابل بازیکن هایی امثال رویس و لواندوسکی که تکنیک و سرعت بالایی دارند اصلا عملکرد خوبی نداره و دائما جا میمونه ولی در عوض واران میتونه گزینه بهتری باشه در صورت آماده بودن.په په مقابل سویا نشون داد که زیاد آماده نیست و راموس هم تقریبا همین شرایط رو داره ولی اگر قرار باشه واران جای یکی بازی کنه من په په رو ترجیه میدم.
دو باخت در اکلاسیکو به چه شیوه ای؟ باخت واقعی یا باخت ساختگی...مسئله اینه !در یک هفته ی کابوس وار ، هم الکلاسیکو رو باختیم و هم صدر جدول رو از دست دادیم ، به نظر من دو باخت در الکلاسیکو شایسته ی تیمی که قهرمان لالیگا میشه نیست ، بنابراین با احترام به اتلتیکو ، با توجه به نتایج الکلاسیکو ها در حال حاضر فکر میکنم بارسا تیم شایسته تری هست برای کسب لالیگا ( به نسبت رئال ) چون این فصل واقعا در خیلی از لحظات و بازیها خوب نبودیم و قهرمانی در لالیگا بدون بردن الکلاسیکو به من یکی که اصلا نمیچسبه![]()
Last edited by D3vil_A; 02-04-2014 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)