تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 332 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی آخرین پچی که برا PES 2013 آومده کدوم پچ هست آیا نقل و انتقالات تابستون رو داره یا نه ؟
    ببخشید اینجا می پرسم
    ممنون
    PESEdit 2013 Patch 6.0
    آره همه رو داره...

2. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

والا فیسهای pes6 از این نسخه بهتر کار شده بود!!

PES 6 که شاهکار بود.

4. این کاربر از MichealJackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا فیسها که اینقدر خوب شده اصلاً مشکل فیس نیست، مشکل اونجاهایی هست که بازیکن هرچقدر فاصله داشته باشه مثل پلنگ از پشت سر میان توپشو میگیرن.

مشکل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستانبازی pes من بدجور لگ داره مشکلش چیه تو تنظیمات همه چیش گود هست فقط vram اوکی مشکلش چیه درایور جدید هم نصب کردم.بعضی بازیها خوبه بیشتر بازیها خرابهفایلی آپدیتی چیزی نیست که نصب کنم درست بشهبا تشکر

داره خودمونی میشه hamed70t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تو آپارتمان خودم ، تک وتنها

پيش فرض

برای منم دیروز که این بازی رو روی سیستم داشتم یه پنالتی برای حریف گرفته شد و آقای جرارد اومدن توپو درست زدن به سمت دروازه بان و توپم از تو شیکمش رد شد!! چهره ی من تو اون لحظه آقای کونامی و این طور شد که کلهم اجمعین بازی رو زدم شیف دیلیت کردم و برگشتم به PES 2013 !
    منم امروز اینطوری گل خوردم ، خیلی مسخره است !

راستی داوری ها مشکل داره نه ؟ نه درست آوانتاژ میده ، کرنر مسلمم برات نمی گیره

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از سرعت تخیلی مدافعین در تک به تک ها، این چیپ زدن های مهاجمان مسخره ترین چیزی هست که دیدم.

والا بلا چیپ زدن به این راحتی نیست که تو سرعت مثل آب خوردن چیپ می زنند تو پیس.
    از این عجیب و غریب تر ، کارای تکنیکیه که انجام میدن ! من که اسمشو گذاشتم پارک ژوراسیک 5 !

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستانبازی pes من بدجور لگ داره مشکلش چیه تو تنظیمات همه چیش گود هست فقط vram اوکی مشکلش چیه درایور جدید هم نصب کردم.بعضی بازیها خوبه بیشتر بازیها خرابهفایلی آپدیتی چیزی نیست که نصب کنم درست بشهبا تشکر
    دوست عزیز رم کارت گرافیکت چنده ؟ vga ram ، زیر 1 باشه باید فاتحه بازی رو بخونی ، چون اصلا کار نمی کنه

عموما گرافیکه می خواد بالای 1gig 9800 یا gforce 520 یا amd radeon 5670 هست

10. این کاربر از hamed70t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

مشکل تند یا کند شدن بازی برای پردازنده های AMDاگر در زمان اجرای بازی PES 2014 مشکل تند شدن یا کند شدن بازی را داشتید و اگر پردازنده شما AMD DUAL-CORE است ، توصیه میکنیم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و استفاده کنید .همچنین اگر شما از پردازنده AMD FX میکنید و در حین بازی صفحه آبی ، کرش و فریز شدن اتفاق می افتد احتمال زیاد مشکل شما از بایوس مادربُرد است . شما باید مادربورد خود را به اخرین نسخه اپدیت کنید و میتوانید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اخرین نسخه اپدیت نرم افزاری خود دسترسی پیدا کنید و چنانچه در لیست ارائه شد سخت افزار شما موجود نبود باید از سایت رسمی اش دریافت و نصب کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چجوری دانلود کنم؟

12. این کاربر از mj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان درباره پیس چند نکته بگم
    این بازی بهترین روش ممکن رو برای فوتبال انتخاب کرده به این صورت که تنظیماتی مثل شوت و پاس و... رو اومده شخصی سازی کرده و هرکس به دلخواه روش مورده علاقه اش رو اجرا کنه ای کاش تمام بازی ها این طور به سلایق مختلف احترام بگذاره در مورد افت فریم هم بگم چرا الکی میگید من سیستمم یک i7 ویک gt220 و 4گیگ رم داره روی 60 فریم قفله ولی متاسفانه موقعه خطا ها و پرتاب اوتها کلا اتفاقاتی که منجر به نگه داشتن بازی میشه افت فریم مشاهده میشه که البته اونقدر ها هم سخت نیست چون اصل جریان بازیه که افت فریم نداره
    بعد به دوستانی که باگ های پیس رو مسخره میکنن میگم برن فیفا بازی کنه تا معنی باگ رو متوجه بشن این مشکلات در بازیهایی به این عظمت پیش میاد البته در تیم ها کوچک این باگ ها بیشتر میشه
    در مورد گیم پلی هم بگم کلا گیم پلی چند مشکل داره که اونها هم میشه چشم پوشی کرد البته تاخیر در پاس مشکل بدی هست امیدوارم در اپدیت جدید حل بشه در کل پیس داره از حالت فانتزی خارج میشه دیگه تا کی میخان دوستان پیس باز از دروازه خودی تا دراوازه حریف همه رو دریبل بزنن یا شوت ها فضایی که تمام تخیلی هست گل کنند من خودم بار ها شده بازیکن تحت فشار مخصوصا بنزما توپ رو به زیر طاق میچسبونه یا با کاکا بدون دور خیز با پای غیر تخصصی تپ رو به گوشه دروازه میچسبونه و... بهتر هست که با این پیس بیشتر کار کنید چون سال بعد هم مطئنا پیس مثل پیس13 نخواهد بود و باید تا اخر عمرتون پیس13 بازی کنید

14. 5 کاربر از xsajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چی میشد اگه این دیلی تو دستورات نبود تو این بازی! از نظر فیزیک توپ و برخوردها و حرکات بازیکن ها واقعا طبیعی عمل کرده ولی گیمر خوب نمیتونه با بازی ارتباط برقرار کنه. امیدوارم تو آپدیت ها بتونه اصلاح کنه کونامی

16. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •