دوستان یه نکته!
رنگ پیشفرض اینتل به هیچ عنوان رنگ خوبی برای مانیتور z500 نیست اوایل شک داشتم الان اطمینان دارم
میزان رنگ باید بیشتر بشه.تو بعصی صفحات درجه گذاشتن ولی پیشنهاد میشه چند نفر از دوستان بزارن تا دیگران نظر بدن![]()
دوستان یه نکته!
رنگ پیشفرض اینتل به هیچ عنوان رنگ خوبی برای مانیتور z500 نیست اوایل شک داشتم الان اطمینان دارم
میزان رنگ باید بیشتر بشه.تو بعصی صفحات درجه گذاشتن ولی پیشنهاد میشه چند نفر از دوستان بزارن تا دیگران نظر بدن![]()
به به چه عجب دوست گرامی یه سر زدین به تایپک
اگه منظورت این تنظیمات هست:
به نظرم من هم خوبه دوستان بهترین تنظیمات از نظر خودشون رو بزارن .
من از این تنظیمات استفاده میکنم دوستان شما هم استفاده کنید ببینید اصلاحی چیزی لازم داره؟؟Brightness:15
Contrast:51
Gamma:0.8
Hue:0
Saturation:3
سلام دیگه افتاده رو دوش شماهمیشه تاپیک رو مرور میکنم شکر خدا بقیه دوستان راه افتادن نیازی نبود
تنظیمات ست کردم رنگ باید بیشتر بشه
ممنون از پاسخگویی دوستان در مورد مشکل من
با نصب ورژن 326.41 کارت 740 شناسایی شد و درست کار میکنه
دوستاني كه لپ تاپ Z500 رو خريدن لطفا درباره ي اين مشكل كه تو يه سايتي ديدم ، نظرشونو لطفا بگن ... ممنونم
شما هم خط خطي ميبينين؟
**ببخشید من یک لپ تاپ لنوو z500 گرفتم وقتی از نزدیک به صفحه نمایش نگاه می کنم خط های عمودی موازی با هم به صورت ریز مشاهده می شود و همچنین پیکسل ها نیز مشهود هستند که این باعث آزار میشه میخواستم بدونم این مشکل لپ تاپ منه یا سری z500 صفحه نمایش ضعیفی داره ؟
Brightness:5اینو یه تست بزنید نظر بدید
Contrast:46
Gamma:0.9
Hue:0
Saturation:10
آخری رو میتونید 5 تا اینور اونور کنید
Last edited by shik; 10-08-2013 at 12:53.
صفحه نمایش موردی نداره.البته اگه از فاصله 10 سانتی نیگا کنی پیکسل ها رو میشه دید ولی مشکل خط خطی یه چیز عجیب و نامفهومه
من z500 رو دیدم درسته هنوز نخریدم و ندارم ولی باهاش کار کردم روشنش کردم با ویندوزش کار کردم بازی روش نصب کردم همه جوره تست کردم و تایید میکنم
در رابطه با مانیتور خداوکیلی از رو برو اصلا اینطوری که شما میگید نیست من هیچ عیبی نه در رنگ نه رو نور هیچیش ندیدم عالیه
بعدم شما مجبوری کلتو ببری بچسبونی به مانیتور ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. ویندوز بنده 8 64 بیتی pro هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)