تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 624 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزيز .

كمك كنيد ... فوري در خريد دي وي بي

در حال حاضر بهترين دي وي بي موجود در بازار چه مدليه ؟ قيمت مهم نيست

يادم مياد قبلا پروويژن بهترين بود .
    Last edited by 750; 12-10-2010 at 14:45.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

متاسفانه من دوبار از مغازه دنای 236 اچ دی گرفتم و دوبارشم مشکل دار از آب دراومد . و نهایتا مرجوع کردم و یدونه مارشال 885 برداشتم از نظر دریافت و ری کورد خوبه یک شبکه رو پخش می کنه و دیگریو ضبط می کنه فقط مشکل سر پلیرش که فقط برای برنامه های ضبط شده خودش خوبه اما اگر کسی می دونه دقیقا چه فرمتی رو پخش می کنه کمک کنه.
    مارشال 885 چه فرمتهایی رو پخش می کنه. ظاهرا avi dat رو که مبتلا به هست پخش نمی کنه.کسانی که اطلاع دقیق دارن ، کمک کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . من یه سوالی برام پیش اومده
    میخواستم ببینم این ریسیور های م.ا.ه.و.ا.ر.ه که روش نوشته --- میشه باهاش کانالای خودمونو به صورت دیجیتال گرفت ؟ استار ست هستش اما مدلشو دقیق الان نمیدونم . پشتش یدونه Input هم داره که سیم آنتن میشه بهش وصل کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان عزيز .

همه یکی هستند و فقط تو امکانات متفاوت هستن. البته بعضی هم ایراداتی دارن شما باید امکانات مورد نظرت رو اول مشخص کنی. من دنای 270 دالبی گرفتم کاملا راضیم کرد همه امکانات مورد نیاز من رو هم داره ولی مثلا یک ایراد داره و اون اینه که برق بره و بیاد خودش روشن میشه!
    متاسفانه من دوبار از مغازه دنای 236 اچ دی گرفتم و دوبارشم مشکل دار از آب دراومد ......
    فکر کنم دیگه خیلی بد شانسی!!! میشه ایراداتشون رو هم بگی دوست من.

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

دوستان دقت کردید شبکه استانی EPG داره ؟؟!!! البته دستگاه من حروف رو از آخر به اول میزنه!
    البته اگه منو ها فارسی باشه درسته!
    چک کردم دو تا برنامه نوشته همیشه همونه
    Last edited by shadanpoor; 13-10-2010 at 10:12.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی درباره فرمت های قابل اجرا روی مارشال اطلاعاتی نداره

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

فکر کنم دیگه خیلی بد شانسی!!! میشه ایراداتشون رو هم بگی دوست من.

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

[/QUOTE]
    اولی در گیرندگی مشکل داشت و هی سیگنالش کمو زیاد می شدخود خدمات دنای می گفت مشکل از آنتن اما آنتن من مشکل نداشت و فروشنده گفت اگه کم و زیاد میشه بیار عوض کنم بار دوم صدا مشکل داشت یا ابهام داشت یا خیلی کم بود . دیگه دنای را گذاشتم کنار . اما حیف شد که پی وی آرشو از این مارشال بهتر بود اما دیگه با مغازه دار حرفم شده بود و قدرت انتخاب از دستم خارج شده بود. البته مارشال گیرنده خوبیه و یک شبکه رو نشون می ده و دیگری رو ضبط می کنه اما خودش ضبط می کنه و خودشم پخشش می کنه . فرمتهای دیگه رو کلا نمیشناسه

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[/QUOTE]
    اولی در گیرندگی مشکل داشت و هی سیگنالش کمو زیاد می شدخود خدمات دنای می گفت مشکل از آنتن اما آنتن من مشکل نداشت و فروشنده گفت اگه کم و زیاد میشه بیار عوض کنم بار دوم صدا مشکل داشت یا ابهام داشت یا خیلی کم بود . دیگه دنای را گذاشتم کنار . اما حیف شد که پی وی آرشو از این مارشال بهتر بود اما دیگه با مغازه دار حرفم شده بود و قدرت انتخاب از دستم خارج شده بود. البته مارشال گیرنده خوبیه و یک شبکه رو نشون می ده و دیگری رو ضبط می کنه اما خودش ضبط می کنه و خودشم پخشش می کنه . فرمتهای دیگه رو کلا نمیشناسه [/QUOTE]

نه خدا رو شکر این مدل که من گرفتم این مشکلات رو نداره. راستی مارشال هم مشکل روشن شد رو بعد از اتصال برق داره؟

داره خودمونی میشه banker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خواستم یک راهنمایی دوستانه کنم.
    آن هم اینکه میان تمامی این USB های --- -T که برای پخش در تلویزیون تبلیغ می شود بهترینی که من امتحان کردم WERTOX DV-10 هست.از ITECH و ایکس ویژن مادیران و پرویژن و ... بهتر است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خواستم یک راهنمایی دوستانه کنم.
    آن هم اینکه میان تمامی این USB های --- -T که برای پخش در تلویزیون تبلیغ می شود بهترینی که من امتحان کردم WERTOX DV-10 هست.از ITECH و ایکس ویژن مادیران و پرویژن و ... بهتر است .
    ممنون دوست عزیز
    لطفا دلیل این پیشنهاد دوستانه را هم مطرح کنید . گویا مدیریت این سایت ، خیلی از بحث ها رو تبلیغی میدونن !!

از چه نظر بهتر هستش؟ البته من این مارک رو سرچ کردم و گویا مثل بقیه مارکها ، پدر و مادری ندارد !!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

همه یکی هستند و فقط تو امکانات متفاوت هستن. البته بعضی هم ایراداتی دارن شما باید امکانات مورد نظرت رو اول مشخص کنی. من دنای 270 دالبی گرفتم کاملا راضیم کرد همه امکانات مورد نیاز من رو هم داره ولی مثلا یک ایراد داره و اون اینه که برق بره و بیاد خودش روشن میشه!
    واسه منم كه پروويژن هست همين مشكل روشن شدن رو داره!
    دوستان دقت کردید شبکه استانی EPG داره ؟؟!!! البته دستگاه من حروف رو از آخر به اول میزنه!
    البته اگه منو ها فارسی باشه درسته!
    چک کردم دو تا برنامه نوشته همیشه همونه
    اره منم ديدم!

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام بر دوستان عزيز .

هر گونه بحث و نظر درباره D -V -B ها در سایت پی سی ورلد ممنوع است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •