توپی سی درتس کار کرد اپدیت کردم ویروسم پیدا کرد چند تا که کرک بود
ولی تو لبتاپکه نصب کردم نصب شد ولی بالا نیومد
عیب یابی کردیم گفت نمیتونم برطرف کنم یه همچین چیزی
پاکش کردم از رو لبتاپ:|
توپی سی درتس کار کرد اپدیت کردم ویروسم پیدا کرد چند تا که کرک بود
ولی تو لبتاپکه نصب کردم نصب شد ولی بالا نیومد
عیب یابی کردیم گفت نمیتونم برطرف کنم یه همچین چیزی
پاکش کردم از رو لبتاپ:|
من از اینجا:
خوندم که گفتم واسه کشور انگلیس هست مگه Founded به معنی به وجود امده از انگلیس نیست. الان مرکز اصلیش امریکا هست ولی از انگلیس به وجود اومد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه اشتباه میکنم بگید.![]()
سلام علی آقا
کتاب کومودو حاضر نشده
a-squared = Austria
AhnLab = Korea-South
AntiVir = Germany
Antiy = China
Arcavir = Poland
Authentium = USA
AVAST = Czech
AVG = Czech
BitDefender = Romania
Comodo = USA
CP Secure = USA
Dr.Web = Russia
F-Prot = Iceland
F-Secure = Finland
Fortinet = USA
GData = Germany
Ikarus = Austria
JiangMin = China
Kaspersky = Russia
KingSoft = China
McAfee = USA
Microsoft = USA
NOD32 = Slovakia
Norman = Norway
nProtect = Korea-South
Panda = Spain
Quick Heal = India
Rising = China
Sophos = Britain
Sunbelt = USA
Symantec = USA
The Hacker = Peru
Trend Micro = USA
VBA32 = Belarus
ViRobot = Korea-South
VirusBuster = Hungary
روی سیستم دوستم میخوام کریو نصب کنم وقتی نصب میشه پنجره ره باز میکنم بالاش نوشته The kerio VPN client service is not running قسمت about هم که میرم برا ورژن درایو به جای اینکه مثل سیستم خودم عددش رو بنویسه نوشته بودغیر قایل دسترس(یه همچین معنی میداد)
کومودو رو که غیر فعال کردم و نصب کردم مشکلش حل شد ولی وقتی فعال کنم تداخل ایجاد میکنه و دیگه کریو درست کار نمیکنه اینو باید چطوری حلش کرد؟
الان رو سیستم خودم هیچ مشکلی ندارم
قسمت لاگ های کومودو کجاست ؟ که مثلا به فلان فایل فلان قسمت گیر داده و بعد چیکارش کرد
با تشکر
دفتر مرکزی این کمپانی اکنون در شهر Clifton در ایالت نیوجرسی ایالات متحده امریکا قرار داره..... بنابراین این محصول امریکایی هست.
منتها علاوه بر امریکا دفاتری در انگلستان، چین، رومانی، اکراین، هند، ترکیه دارد. این دفاتر صرفاً معنی فروش نداره. بلکه کار تحقیق و توسعه را انجام میده. (مثلا در بخش ترجمه محصولات و هماهنگی این بخش را بیشتر در دفتری که در اوکراین واقع است به عهده داره) منتها کار نهایی در امریکا انجام میشه.
شرکت در سال 1998 در انگلستان تاسیس شد و خدماتی در حورزه گواهینامه های SSL را ارائه میداد.... اما در سال 2004 دفتر مرکزی به امریکا منتقل شد و بعد شروع به تولیدات محصولات خود کرد.... بارزترین اونها هم کومودو اینترنت سکیوریتی هست. که حدود 4 -5 سال عمر داره، اولین نسخه رسمی اینترت سکیوریتی هم حدود سال 2009 ارائه شد.... به نوعی الان دفتر محصولات کومودو واقع در امریکا هست. و اون بخش که مربوط به صدور گواهینامه ها میشه در انگلستان (که ربطی به ما نداره) هست.
مدیرعامل شرکت هم Melih هست.... یه فرد مهربون و باحال.... میگه تا من هستم کومودو رایگان هست.... (Jadda: کومودو همیشه رایگانه!)
دو نفر مهم...
و دلم نیومد از Egemen Tas صحبت کرده باشم و عکسشو نزارم...... ایشون 35 ساله و یک حکر کلاه سفید بود/هست.... و مدیر و همه کاره محصول CIS هست.... علاوه براین بخش فایروال و HIPS و حفاطت هم مستقیما زیر نشون ایشون هست..... CIS همه پیشرفتهای خودش را به نظر من مدیون ایشون هست.... یک استاد واقعی و یک فرد باهوش و منطقی.
در بخش انتی ویروس هم علاوه بر اینکه ایشون به عنوان مدیر کل گروه محسوب میشه حدود یک سالی میشه که اقای Igor سرپرستی بخش آنتی ویروس را به عهده گرفته و پیشرفتهای کومودو در بخش آنتی ویروس هم با حضور ایشون خیلی مثبت بوده.....
بنیادگذارش «ملیح عبدالهای اوغلو» که معلومه ایشون ترک هستند.
در 18 سالگی به انگلستان رفت و لیسانس مهندسی الکترونیک از دانشگاه بردفورد گرفت.
با سلام خدمت دوستان
راستش در سایت کومودو یک قسمت help برای نسخه 6 قرار داره که من دیدم خیلی جامع و کامل هست و به درد همه میخوره گفتم لینکش رو اینجا بزارم برای استفاده دوستان
ضمنا فایل کامل رو به صورت pdf در بالای صفحه قرار دادن که دریافت اون خیلی به درد میخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یک بحثی که قبلا هم مطرح کرده بودم در مورد کیوسک مجازی
ایا کیوسک مجازی نباید ارتباط فعالیتها رو با سیستم عامل اصلی قطع کنه و همه چیز رو به صورت مجازی دربیاره تا به سیستم اصلی اسیبی نرسه . خوب اگه ما در محیط کیوسک روی لینک یک ویروس کلیک کنیم و قبلا دانلود منیجر رو در محیط کیوسک اجرا نکرده باشیم لینک دانلود به دانلود منیجر در سیستم اصلی راه پیدا میکنه و با سویچ از کیوسک این لینک قابل دریافت هست و در سیستم اصلی ماندگار
خوب این مورد به نظر شما درست هست یا نه
با تشکر
سلام
یه نرم افزار رو مسدود کردم حالا میخوام رفع مسدودیت کنم چه کنم؟
طبق عکس زیر عمل کن ...فقط بجای دراگون شما برنامه مورد نظر خودت رو انتخاب کن و دستور فقط خروجی یا مجار رو بجای مسدود اعمال کن.
![]()
IDM در محیط مجازی شروع به دانلود میکنه..... شما وارد کیوسک بشو و IDM را بر فرض اجرا نکن ... وقتی روی لینک دانلود فایلی کلیک میکنی لینک توسط IDM شناسایی میشه و باید "رفتن به حالت ویندوز" را انتخاب کنید و وارد محیط ویندوز میشید ، اونوقت میبیند که IDM بصورت مجازی اجرا شده... (به نوار سبز رنگ اطراف پنجره IDM دقت کن)... بعد از اتمام دانلود هم فایل در مسیر درایو C و پوشه VTRoot ذخیره میشه...
که میتونید بعداً از این مسیر به سیستم اصلی انتقال بدهید... اگر هم پاکسازی سندباکس را بزنید کلا فایل پاک میشه.
هر کاری که در کیوسک بکنید به سیستم اصلی راه پیدا نمیکنه.... حتی دانلود ها ... حتی آپدیتهایی که دریافت میکنید... حتی افزونه هایی که در این محیط روی مروگرتون نصب میکنید... حتی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)