نه من میخوام بخرم. بعضیا قیمتای پایینی رو تعداد میگن گفتم شاید بشه چند نفری هماهنگ خرید کنیم. البته سخته ولی شاید بشه!؟
راجب قیمتم شما درست میگید. اینا هردفه یه چیزی میگن ... شاید قیمت 50VT20 را با بلوری بجای 50ST30 داده!
نه من میخوام بخرم. بعضیا قیمتای پایینی رو تعداد میگن گفتم شاید بشه چند نفری هماهنگ خرید کنیم. البته سخته ولی شاید بشه!؟
راجب قیمتم شما درست میگید. اینا هردفه یه چیزی میگن ... شاید قیمت 50VT20 را با بلوری بجای 50ST30 داده!
Last edited by ms1342; 20-10-2011 at 08:10.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین امکانات ریموت با گوشی موبایل روی VT30 ST30 هم هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ms1342; 20-10-2011 at 13:35.
من هفته پیش بانه بودم و یه 42ST30 رو به قیمت 1180 با دو عدد عینک ولی بدون بلوری گرفتم.
از یکی از فروشنده ها که فقط پاناسونیک کار میکرد و مدعی بود که اصلی ترین وارد کننده پاناسونیکه درباره VT30 پرسیدم گفت بزودی میارن. قیمت 50 اینچش رو جلوی من که حساب کرد یه چیزی حدود 3.5 تا 4 میلیون شد.
منم هفته پیش از بانه 1180 گرفتم. ولی اصلا صدایی نداره. حتی موقع خرید گوشم رو نزیک پنل کردم ببینم صدای فنش رو میشنوم یا نه.
یه چیزه دیگه : تو سایتها و انجمن های مختلف کالیبراسیونهای زیادی برای این مدل پیدا میشه اما کلا سیستم منوهاشون با منوی مدلهای خاورمیانه فرق داره.
بزرگترین مشکل این مدل نداشتن تنظیمات زیاد برای کالیبره کردن هست که توی مدلهای خاورمیانه بازم کمتر هم شده که عملا به چیزی دسترسی نداری.
مبارک باشه
قیمت 50ST30 چند بود بدون بلوری؟
تقریبا 1850 تا 1900
سلام به همه
من همین 1 ساعت پیش دوباره رفتم و در مورد قیمت st30 و vt30 پرسیدم . شیراز یکی از نمایندگی های پاناسونیک 50 اینچ هر دو مدل رو داشت و قیمت بدون گارانتی رو واسه st30 1850 و واسه vt30 2800 می گفت ! هر دو مدل هم فقط 2 تا عینک همراشون هست که البته این طور که می گفت مدل st30 عینک باطری خور داره ولی مدل vt30 عینک شارژی داره
این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!
حیف که پولم به vt30 نمی رسه .از لحاظ زیبایی ظاهری vt30 فوق العاده هست ولی خوب 1 تومن هم گرون تره البته از لحاظ فنی هم از st30 سر تره
سلام به همه
من همین 1 ساعت پیش دوباره رفتم و در مورد قیمت st30 و vt30 پرسیدم . شیراز یکی از نمایندگی های پاناسونیک 50 اینچ هر دو مدل رو داشت و قیمت بدون گارانتی رو واسه st30 1850 و واسه vt30 2800 می گفت ! هر دو مدل هم فقط 2 تا عینک همراشون هست که البته این طور که می گفت مدل st30 عینک باطری خور داره ولی مدل vt30 عینک شارژی داره
این هم اضافه کنم که میگفت سری R و M گیرنده دیجیتال داخلی دارن ولی سری S نداره و گفت که هر مدلی که بخوام رو داره !!!
حیف که پولم به vt30 نمی رسه .از لحاظ زیبایی ظاهری vt30 فوق العاده هست ولی خوب 1 تومن هم گرون تره البته از لحاظ فنی هم از st30 سر تره
سلام دوست عزیز میشه شماره تلفن این فروشگاه و ادرسش رو بهم بدی ..شیراز اشنا دارم
vt30 40inch رو نداشت؟؟؟؟؟قیمتش رو نمیدونید؟؟
آدرس رو واستون ارسال کردم
من خودم دنبال 50 هستم و در مورد 42 چیزی نپرسیدم ولی احتمال زیاد 42 رو هم داره
فقط خواهشا موقع خرید کاملا دقت کنید و کوچکترین جزییات رو هم چک کنید . این رو هم اضافه کنم که من هیچ ارتباطی با این فروشگاه ندارم و قبلا هم ازش چیزی نخردیم پس طبیعتا مسوولیتی هم در هیچ موردی شامل من نمیشه
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)