بخاطر پدرتون؟ جانبازی؟ چیه شاهد دقیقا؟
بعد مثلا رتبه اصلی با سهمیه خیلی فرق میکنه؟
اگه خیلی فرق میکنه که همین امسال ازش استفاذه کن
بخاطر پدرتون؟ جانبازی؟ چیه شاهد دقیقا؟
بعد مثلا رتبه اصلی با سهمیه خیلی فرق میکنه؟
اگه خیلی فرق میکنه که همین امسال ازش استفاذه کن
دیگر کنکور 92 به خط پایان رسید
به گزارش مهر، تب و تاب این روزها در هر خانه ای که فقط یک داوطلب کنکور داشته باشد چنان بالا است که همه اعضای خانواده را به نوعی با خود درگیر کرده است، آن هم نه تب و تاب آزمون بلکه هیجان قبولی و رتبه بندی.
ظهر امروز که بزرگترین ماراتن علمی کشور با بدرقه آخرین گروه خود به خط پایان رسیده است و حالا دیگر حرفی از آن استرس ها و نخوابیدن های طولانی نیست، هر داوطلبی را می بینی می گوید فقط می خواهم استراحت کنم، به تفریح بروم و به مغزم استراحت بدهم!
آزمونی که به عقیده برخی تنها مسیر سرنوشت آینده شان را مشخص می کند و به عقیده برخی دیگر می تواند محلی برای محک میزان دانسته هایشان باشد و قبولی در آن تنها راه خوشبختی نیست.
طی دو روز گذشته آزمون گروه های ریاضی، تجربی و هنر برگزار شد و امروز نیز گروه انسانی با داوطلبان خاص خودش به این ماراتن علمی کشور رسید.
منبع:
کد:
نه من دانشگاه خوب میخوام مث امیرکبیر یا خواجه نصیر.
وگرنه امسال شاید چمران دربیام.
میگن فیزیک دانشگاه تهران رتبه زیاد بالایی نمیخواد.اگه امسال بشه حتما میرم.
ولی من آخر نفهمیدم رشته فیزیک سخته یا آسون
همه میگن سخته اما رتبه آنچنان بالایی نمیخواد.توایران هم بازار کارش فقط و فقط معلمیه...
ببین دوست کنکوری عزیز
اینجا ایران متاسفانه اینجور جا افتاده که فلان رشته مثل همین فیزیک خیلی خوب نیست و رتبه بالایی نمی خواد! شما برو دانشگاه های اروپا و حالا جاهای دیگه را ببین اصلا سطح و کلاس دانشکده های ریاضی و فیزیک خیلی بالاتر از دانشکده های مهندسیشون هست!!
فیزیک واقعا رشته ی خوبیه. بعدش اگه بخوای بری خارج برا ادامه تحصیل که دیگه عالی میشه!
یه چیز دیگه اینکه من نمیدونم دانشگاه چمران چطوریاست اما اگه خوبه حتما برو! به اسم دانشگاه تهران و امیرکبیر کاری نداشته باش!
رو فیزیک هم نظر داشته باش!![]()
Last edited by Amir-Persian; 29-06-2013 at 14:44.
با سهمیه احتمال زیاد قبول میشی...یکی از دانشکده های تهران...
ولی از مرداد شروع نکنیا! مگه اینکه اصلا و ابدا دوران کنکور درس نمی خوندی
شما فکر کردی بازار مهندسی خوبه؟؟!!همه میگن سخته اما رتبه آنچنان بالایی نمیخواد.توایران هم بازار کارش فقط و فقط معلمیه...
دوست من دانشجو دکتری مکانیک صنعتی اصفهانه... یه کارگاه زد... نتونست مشتری جذب کنه، یک عالمه بدهکار شد! :(
حقوق مهندسی هم که آنچنان بالا نیست!
اگه برا پول می خوای که درکنار درس بزن تو یه کاری... با درس خیلی نمیشه پول درآورد!
فیزیک هم اگه تنها شغلش معلی باشه که نیست! خیلی هم خوب! معلم های فیزیک مگه کم وضع مالیشون خوبه!
سلام خدمت همه دوستان ....
دیدم اینجا همه نظراتشون رو گفتن ؛ منم گفتم درباره کنکئر دادن خودم بگم ...
سال 90 دیپلم فنی گرفتم و از اونجایی که همه میگفتن کنکور فنی الکی هست و از هر 20 تایی بالای 10 تا قبولن و ... ما هم یش خودمون گفتیم عامو ولش کنما که قبولیم چرا بخونیم؟ ....
خلاصه زمان کنکور رسید و ما هم رفتیم سر جلسه کنکور هم توی دانشگاه ارم شیراز بود و من هم زیر کولر سردم شده بودخلاصه یه نگاهی به سولا کردم و دیدم انگار چیزی بلد نیستم خیلی خونسرد اومدم بیرون
... مدت زیادی از اومدنم نگذشته بود که دیدم بچه ها هم دارن میان بیرون هنوز دو ساعت هم از شروع کنکور نگذشته بود :ی
جواب کنکور که اومد دیدم خیلی زیبا و قشنگ نوشته مردود! ... از شب همون روز شُک سنگینی بهم وارد شد ... گفتم چیکار کنم ... خلاصه از مهر ماه رفتم کلاس کنکور برج دو سال 91 بود گفتم گواهیناممو بگیرم خلاصه دفترچه خدمت رو پست کردم ... و از اونحایی که قوانین نظام وظیفه در آبان 90 تغییر کرده بود و سن مشمولیت شده بود 18 سال برگ سبزم اومد و نوشته بود برج 3 اعزامی ... کنکور فنی 91 هم برج 6 بود خلاصه مرخصی گرفتم و اومدم کنکور رو دادم این هم نتیجش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما شانس بد هم اینجا بود که دیگه نمیشد مرخصی تحصیلی گرفت برای مقطع کاردانی االان هم نمیشه! ( برای کسانی که سربازند)
خلاصه ما هم اکنون در حال انجام خدمت هستیم ...
ولی به دوستان توصیه میکنم که اگر واقعا آیندشون رو توی درس میبینن بچسبن بهش و بخونن چون اگر رفتید سر کار و خدمت دیگه به خودتون نمیبینید که بخواید با مدیر و ناظم و... سر و کله بزنید./
و نکته دیگه هم اینکه رشته های مهندسی و فنی بیشتر از هر چیزی تن و بدن کار کردن و مهارت میخواد ... اگر به خودتون نمیبینید که برید و کار سنگین انجام بدید رشته هایی مثل مکانیک و ... با این که جزو تاپ ترین ها هستند اما شخص کاری میخوان نه پشت میزی.
خب نه دیگه مشکل اصلی همین بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)