تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 396 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اره واسه انلاين..اما من ديروز تا دقيقه ٦٠ از يونايتد قوي شده(كاستوم)جلو بودم حريف فرتي اومد بيرون.اما امتيازام بيشتر نشد.
    به احتمال زیاد کانکشنت دیسکانکت شده بود . اینجوری واسه شما باخت محسوب میشه !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همونجا فایلrar رو extract کردم، بعد اجراش کردم( هم عادی و هم با run as admin)، ارور میده میگه جای فایل fifa13.exe رو پیدا کن؛ وقتی از اونجا فولدر game رو انتخاب میکنم، دوباره همون ارورو میده. ایندفعه کل فولدر fifa رو انتخاب میکنم، بازم همون اروره، درایو نصب بازیو انتخاب میکنم بازم همونه. رو صفحه هم اون چیزی که شما میگی باید go رو ازش انتخاب کنیم بازه ولی نمیشه روش کلیک کرد و هی روشن خاموش میشه تا کلا محو میشه.
    شرمنده ولی نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه . بهتره از نسخه های دیگه این نرم افزار استفاده کنین شاید مشکلتون حل بشه.

به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین یا این که از لینک دانلود زیر استفاده کنین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا از وقتي ابديت جديد لايو رو وصب كردم به سختي ميتونم تو لايو با كسي فيفا بزنم.چرا؟همش مينويسه connection lost
    من که ایکس باکس ندارم ولی فکر میکنم از همون باشه . چون پارسال هم سر pc همین بلاها اومد . مثلا اریجین رو اپدیت میکردی یعد یه مدت کلا همه بازی ها قاط میزد .
    در ضمن کاستوم چیه میری تو . وقت تلف کردنه . برو سیزن بزن که حالش بیشتره و نتیجه هات ثبت میشه . در ضمن من طبق تجربه ای که با پی سی داشتم پارسال مود سیزن کانکشنش کیفیت بیشتر از بقیه است . اصلا دلیلش رو هم نمیدونم ولی من پارسال به سختی FUT میزدم . خیلی لگ داشت اما بدون هیچ مشکلی سیزن میتونستم بزنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

لوکاس مگه نرفت پاریس سنت ژرمن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه نرفته . توی سایت های ورزشی که برین می بینید که لوکاس در این تیم پاریسی حضور نداره
    آپدیت هایی که برای نقل و انتقالات فیفا 13 منتشر شده همچنان این بازیکن در سائوپائولو برزیل حضور داره.

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

متاسفانه با لینکی که دادی هم درست نشد و یه دوست دیگه ای هم که مشکل منو داره
    لوکاس هم مثل این که ژانویه میره پاریس قراردادشو امضا کردن ولی نیم فصل دوم قراره بره

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به احتمال زیاد کانکشنت دیسکانکت شده بود . اینجوری واسه شما باخت محسوب میشه !

نه كانكشن من هبج مجلي نداشت.چون وصل بودم به سرور..

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متاسفانه با لینکی که دادی هم درست نشد و یه دوست دیگه ای هم که مشکل منو داره
    لوکاس هم مثل این که ژانویه میره پاریس قراردادشو امضا کردن ولی نیم فصل دوم قراره بره
    راستش نرم افزار مشکلی نداره و من همه نسخه های اون رو بدون مشکلی استفاده کردم و میکنم .
    فقط اگه مشکلی پیش بیاد اون مربوط به پیدا کرد فولدر بازیه یا این که از شما بخواد 4.0 Net framework. رو نصب کنین.
    قلق خاصی نداره و کلا بدون مشکل اجرا میشه
    Last edited by B3HZ@D; 23-10-2012 at 19:14.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه میشه بگید وقتی این برنامه رو اجرا میکنید، به ترتیب چه اتفاقایی میفته.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای بار اول که اجراش میکنم اول از همه روی لوگوی ایتالیا کلیک میکنم تا زبان برنامه به انگلیسی تغییر پیدا کنه
    بعضی مواقع برنامه بطور خودکار فولدر بازی رو شناسایی نمیکنه و از شما میخواد که فولدر اصلی بازی رو معرفی کنید که با کلیک راست روی برنامه و انتخاب Set Current Working Folder آدرس فولدر اصلی رو به برنامه معرفی میکنید. { X:\EA \ FIFA }
    (X همون درایویه که شما بازی رو نصب کردین) بعد از شناسایی فولدر بازی نرم افزار ایمیج های بازی رو لود و شناسایی میکنه.
    دیگه همین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •