تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 232 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من گوشیمو دادم بیرون درستش کردن و دیگه قصد ندارم یه هیچ وجه رام بزنم.
    فقز می خوام بدونم این glamour s4 v4 چطوره.efs پاک میشه یا نه؟
    و اگه ما رام رو نصب کنیم و basebqnd ورژن رو تغییر ندیم efs پاک میشه؟
    رام کاستوم فقط ظاهر دارن و پر باگ

من امروز میخوام رام امارات رو بزنم با بی باند EMF6 و اینکه نمی خوام با CF-ROOT روتش کنم چون اختلال ایجاد میشه و میره رو اعصاب.

فعلا بهترین رام فعلی 4.1.2 هست و 4.3 پر از باگ و سنگین شده.

2. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من گوشیمو دادم بیرون درستش کردن و دیگه قصد ندارم یه هیچ وجه رام بزنم.
    فقز می خوام بدونم این glamour s4 v4 چطوره.efs پاک میشه یا نه؟
    و اگه ما رام رو نصب کنیم و basebqnd ورژن رو تغییر ندیم efs پاک میشه؟
    سلام.

من رام گلامور رونصب کردم EFS براش مشکلی پیش نیومد هر چند اگر هم مشکل ساز میشد هم بکاپ داشتم هم بیس باندهای مختلف موجود هست که درستش کنم منتها وایرلس به مکل خورد و واسه همین برش گردوندم روی S4 Revolution v11 .ضمن اینکه دیشب ورژن 12 رام S4 Revolution اومده و الان میخوام نصبش کنم بعد از نصب خدمتتون میگم چه طور هست.ضمن اینکه برای نصب رامهای کیت کت شما باید ورژن EFS رو تغییر بدید چون اون رامها با ورژن 2 مودم کار میکنن واین مشکل از رامنیست بلکه ارتقا مودم هست که توسط سامسونگ و گوگل انجام شده.

رام کاستوم فقط ظاهر دارن و پر باگ

من امروز میخوام رام امارات رو بزنم با بی باند EMF6 و اینکه نمی خوام با CF-ROOT روتش کنم چون اختلال ایجاد میشه و میره رو اعصاب.

فعلا بهترین رام فعلی 4.1.2 هست و 4.3 پر از باگ و سنگین شده.
    سلام.

من نمیدونم مشکل شما از کجا ناشی میشه ،اما من الان مدتهاست دارم رام کاستوم استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.برعکس اونچیزی که شما میفرمائید سرعت خیلی بهبود پیدا میکنه و همینطور چون خیلی از برنامه هایی که مورد نیاز همه نیست حذف میشه رام سبکتر میشه.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.

من رام گلامور رونصب کردم EFS براش مشکلی پیش نیومد هر چند اگر هم مشکل ساز میشد هم بکاپ داشتم هم بیس باندهای مختلف موجود هست که درستش کنم منتها وایرلس به مکل خورد و واسه همین برش گردوندم روی S4 Revolution v11 .ضمن اینکه دیشب ورژن 12 رام S4 Revolution اومده و الان میخوام نصبش کنم بعد از نصب خدمتتون میگم چه طور هست.ضمن اینکه برای نصب رامهای کیت کت شما باید ورژن EFS رو تغییر بدید چون اون رامها با ورژن 2 مودم کار میکنن واین مشکل از رامنیست بلکه ارتقا مودم هست که توسط سامسونگ و گوگل انجام شده.

سلام.

من نمیدونم مشکل شما از کجا ناشی میشه ،اما من الان مدتهاست دارم رام کاستوم استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.برعکس اونچیزی که شما میفرمائید سرعت خیلی بهبود پیدا میکنه و همینطور چون خیلی از برنامه هایی که مورد نیاز همه نیست حذف میشه رام سبکتر میشه.
    سلام اریا

منم نمیدونم چرا کاستوم ها با من سرناسازگاری میزنن ولی خب من رام رسمی فلش میزنم و با کینک روت / روت میکنم و بعد با روت اکسپلور میرم تو پوشه اپ و برنامه های اضافی رو ریمو میکنم.

چه خواجه علی ، چه علی خواجه ! رسمی میزنیم و راضیم .

6. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام اریا

منم نمیدونم چرا کاستوم ها با من سرناسازگاری میزنن ولی خب من رام رسمی فلش میزنم و با کینک روت / روت میکنم و بعد با روت اکسپلور میرم تو پوشه اپ و برنامه های اضافی رو ریمو میکنم.

چه خواجه علی ، چه علی خواجه ! رسمی میزنیم و راضیم .
    سلام.

اول که ،دقیقا" همینطوره که میفرمائید یعنی شما باید اون رامی رو بریزید رو گوشیتون که باهاش راحت ترید،چون میخواید از گوشیتون لذت ببرید نه اینکه مخل اعصابتون باشه.منتها در مورد رامهای غیر رسمی یه مسئله ای که خیلی مهمه وایپ کردن گوشیه یعنی به جرات میتونم بگم نزدیک به 60% توی کارایی و عمل کرد رام تاثیر داره (البته فقط برای بار اولی که یک رام رو نصب میکنید و بعدش با آپدیت کردنش دیگه نیازی به وایپ ندارید) ضمن اینکهبکاپ همنباید یادتون بره و اینکه بکاپ رو هم از طریق ریکاوری بگیرید که اگر از رام راضی نبودبد بر گردونید گوشی رو بهحالت قبلیش و باعث دردسرتون نشه..

8. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.

اول که ،دقیقا" همینطوره که میفرمائید یعنی شما باید اون رامی رو بریزید رو گوشیتون که باهاش راحت ترید،چون میخواید از گوشیتون لذت ببرید نه اینکه مخل اعصابتون باشه.منتها در مورد رامهای غیر رسمی یه مسئله ای که خیلی مهمه وایپ کردن گوشیه یعنی به جرات میتونم بگم نزدیک به 60% توی کارایی و عمل کرد رام تاثیر داره (البته فقط برای بار اولی که یک رام رو نصب میکنید و بعدش با آپدیت کردنش دیگه نیازی به وایپ ندارید) ضمن اینکهبکاپ همنباید یادتون بره و اینکه بکاپ رو هم از طریق ریکاوری بگیرید که اگر از رام راضی نبودبد بر گردونید گوشی رو بهحالت قبلیش و باعث دردسرتون نشه..
    سلام اریا

بله من قبل رام کاستوم وایپ میکنیم سه تا وایپ و بعدش هم دوتا وایپ انجام میدم.ولی نمیدونم چراباز مشکل ساز میشه .

الان هم رام امارات رو فلش زدم و هیچ برنامه ای نریختم و با کینگ روت / روتش کردم..ولی نمیدونم چرا مشکل باطری دارم و خستم کرده و بجایی رسیدم که باید باطری رو عوض کنم.

کرنل و نرم افزار اضافی ریمو کردم و باس مشکل هست و نهایت تا یک روز باطری دارم و درحالت دیپ اسلیپ مصرف باطری نسبت به قبل بالا رفته .

کسی خواست رام امارت 4.1.2 فلش بزنه بگه تا لینک مستقیمش رو بهش بدم...تا 29روز فعلا تو اکانتمه
    Last edited by Hidden-Hunter; 26-12-2013 at 18:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

دوستان یک سوالی دارم.اگه ما یک بک اپ از efs داشته باشیم و در نصب رام baseband رو عوض کنیم دیگه efs بک اپ گرفته شده کار میکنه؟چون من دفعه ی پیش بک اپ دلشتم و بیس بند رو عوض کردم و دیگه efs کار نمی کرد.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رام اندروید 4.3 I9300XXUGMK6دانلود کردم نصب کردم رو گوشی خدا رو شکر هم اون مشکل تاخیرش در بالا آمدن لاک اسکرین حل شده هم مشکل شارژ شدنش بازم مثل قبل همون 2ساعت و نیمه فول شارژ میشه گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

سلام. دوستان کسانی که رام جدید glamour و s4 revolution رو دان کردن.اگه بتونن برنامه های دوربین نوت 3 و برنامه ی دوربینشو اپلود کنن تو سایت.تا ما هم نصب کنیم.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان یک سوالی داشتم

من وقتی شارژ گوشیم تمام میشه وقتی گوشی روشنه میزنم به شارژ همون 2ساعت و نیمه شارژ میشه

امروز گوشیم خاموش کردم از 11/5 زدم شارژ طرفای 3ساعت و نیم طول داد تا فول شارژ بشه

به نظر مشکل از کجاست در حالت معمولی کار با گوشی تا 5-6 روز برام شارژ نگه میداره بعیده از باتری باشه

14. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان یک سوالی داشتم

من وقتی شارژ گوشیم تمام میشه وقتی گوشی روشنه میزنم به شارژ همون 2ساعت و نیمه شارژ میشه

امروز گوشیم خاموش کردم از 11/5 زدم شارژ طرفای 3ساعت و نیم طول داد تا فول شارژ بشه

به نظر مشکل از کجاست در حالت معمولی کار با گوشی تا 5-6 روز برام شارژ نگه میداره بعیده از باتری باشه
    سلام

این مشکل دیر شارژ شدن از کابل هست و اینکه تا شش روز نگه میداره ، چند روز بگذره دوباره به حالت قبل برمیگرده .

کلا این سامی کابل و لوازماتش مشکل دارند / بهتره از یه کابل گوشی دیگه تست بکنی و ببینی چی میشه.

من میخوام کابل اچ تی سی بخرم قیمتش حدود 32تومنه ولی اچ تی سی رو میگن استاندارد تره.

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •