دوستان پچی نیست الکس دل پیرو را اضافه کرده باشه ؟! من الان با پچ 3.00 بازی میکنم همه را داره جز دل پیرو !!!
میشه کاری کرد لیگ MLS اضافه بشه ؟!
دوستان پچی نیست الکس دل پیرو را اضافه کرده باشه ؟! من الان با پچ 3.00 بازی میکنم همه را داره جز دل پیرو !!!
میشه کاری کرد لیگ MLS اضافه بشه ؟!
KONAMI لـب به سخن گشود !
Teaserبــازی PES2014 منتشر شد ...
لینک دانلود : ( حجم : 6 MB ) ( زمان :42 ثانیه ) HQ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز فایلی برای بروز کردن نقل و انتقالات و اوردن بکهام هستش ؟ من این نسخه لیگ برتر رو خریداری کردم
DATA PACK 5.0 رو دانلود کنین . تمامی نقل و انتقالات از جمله بکهام به روز میشه .
لینک دانلود :(160 MB )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نصب :* windows 7/8 copy dt0f.img in C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/download/
* XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
* if you can’t see the folder create it manually or unhide folders from windows.
توضیحات در مورد این فایل آپدیت :To make the football experience even more realistic, the players of each team will be updated to recreate Libertadores 2013: new kits, emblems, player additions as well as a new player list will come together with DLC 5.0. Moreover, the referee uniform, ball and emblem of the 38 main teams will be updated to the cup.
Last edited by ™...; 31-05-2013 at 18:11.
اقا رو نسخه فارسی شده میشه پچ نصب کرد؟
من پچ 3.7 ر. گرفتم ولی رو نسخه فارسی نصب که میشه وقتی که میرم تو بازی کرش میکنه
راهنمایی کنید لطفا
نخیر.پچها رو فقط باید روی نسخه های دستکاری نشده نصب بشن چون وقتی دوتا پچ نصب هستند تداخل ایجاد میشه.شما پوشه kitserver در محل نصب بازی رو پاک کن.فایل edit در محل سیو بازی در my documentرو هم پاک کن و بعد پچ 3.7 رو نصب کن.احتمالا نباید مشکلی باشه مگر اینکه شرکتی که فارسی کرده بازی رو زیادی دستکاری کرده باشه.
--------------------------------------------------------------
نسخه جدید Pesedit Patch 3.8
لینک صفحه دانلود از سافت گذر:
لینک صفحه دانلود از سافت 98:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_87; 02-06-2013 at 11:18.
لطفا یک لینک با قابلیت ادامه بدین این لینک ها همگی اخرهای دانلود قطع میشن
من پچ ورژن 3 رو سیستمم نصبه این پچه چه جوریه ؟ اگه جدیده چرا شمارش کمه ؟نسخه جدید Pesedit Patch 2.8
لینک صفحه دانلود از سافت گذر:
آقا دمتون گرم جواب منم بدید .
پچی هست که روی ایکس باکس کار کنه و تغیرات جدید رو اعمال کنه واسه همین 2013 ؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه لینک دانلودش و نحوه ریختن پچ تو ایکس باکس رو بگه . فقط زود جواب بدید . دیگه خسته شدم از بس گشتم تو نت ....![]()
اشتباه تایپی بود.اصلاح شد.
تغییرات:
محتوای مخفی:
اگه آرمین جان (spaniuly) پست شما رو ببینه بهترین کمک رو می تونه بکنه.چون خودش مدتی پچ ایکس باکس درست میکرد.
--------------------------
دوستان اگه کسی لیست جدید تیم ملی ایران همراه با فیس و موهای شبیه سازی شده رو داره یا میتونه تهیه کنه اینجا بذاره تا به تیم pesedit بدیم تا در پچهای بعدی تیم ایران بصورت کاملا واقعی شبیه سازی بشه.
Last edited by mohammad_87; 02-06-2013 at 11:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)