تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 421 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا کی گفت همجنس گرا؟ گفته شد تمایل به جنس مخالف نداره؟ نشنیدید میگن طرف از زنها بدش میاد؟
    پس یعنی به هیچ کدوم کشش ندارید؟ ای کاش یکم بیشتر و واضح تر می گفتید، نه اینکه من دکتر و متخصص باشم و حرفم حتما درست باشه اما در اون حدی که مطالعه داشتم و از حرف شما برداشت کردم فکر میکنم آسکشوال هستید. لینک زیر رو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه میگید بدم میاد یعنی زن ستیز هستید؟ اعتماد و علاقه و احترام نسبت به جنس زن ندارید؟منظورم misogyny هست

2. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه چیزی گفتیم ها انگار کسی بدش نیومده ...
    شاهد بازی اصلا اون معنای همجنس بازی رو نمیده که ظاهرا برخی این چنین برداشتی کردن.
    شاهد بازی به معنای تمایل به دیدن و همصحبت شدن با پسران زیبا صورت و سنی کمتر از 17 تا 18 سال بدون هیچ گونه رابطه اونطوری هست ... که معمولا هیچکس از این حالت بدش نمیاد ...
    افراد بسیاری این چنین تمایلی رو دارن که نه بیماری محسوب میشه و نه علتی بر همجنس گرا بودن شخص . مثل سقراط ... حافظ ... سعدی ...
    به عنوان مثال حتی خود سعدی کسانی رو که دنبال رابطه جنسی با چنین افرادی بودن رو نکوهش میکنه ... و وقتی که اونا میخوان این حرکتشون رو توجیه کنن و بگن ما جلوه های جمال رو در صورت این چنین افرادی میبینیم سعدی میگه که جلوه های جمال در یه بچه شتر هم قابل رویته ... و همچنین حافظ میگه : در نظر بازی ما بی خبران حیرانند* من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند ...
    و این در اصل تداعی کننده این بیت هست : پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت * آفرین بر نظر پاک خطا پوشش باد ... یعنی اینکه حتی همون شتر هم از زیبایی های خلقت بهره برده و در حقیقت: رشته گران فطرت را در كارگاه تكوين بر تلوين، يك سر سوزن خطا نباشد.
    و اما این دوستمون اگر کلا تمایلی به جنس مخالف نداره و این رو حس میکنه ... که مسلما هم جنس گرا هست . اگر چنین حسی نداره دو جنس گرا هست مثل خیلی از افراد و این مساله زیاد مساله ی پیچیده و همجنین امروزی نیست که بخواد حل شدنی باشه یا نه ...
    مثلا ابراهام لینکلن ... ! همجنس گرا بود اما بیمار نبود ! و کارایی که انجام داد رو کمتر کسی برای آمریکا و به خصوص سیاه پوستان انجام داد . . .
    موفق باشید .

4. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یه چیزی گفتیم ها انگار کسی بدش نیومده ...
    شاهد بازی اصلا اون معنای همجنس بازی رو نمیده که ظاهرا برخی این چنین برداشتی کردن.
    شاهد بازی به معنای تمایل به دیدن و همصحبت شدن با پسران زیبا صورت و سنی کمتر از 17 تا 18 سال بدون هیچ گونه رابطه اونطوری هست ... که معمولا هیچکس از این حالت بدش نمیاد ...
    افراد بسیاری این چنین تمایلی رو دارن که نه بیماری محسوب میشه و نه علتی بر همجنس گرا بودن شخص . مثل سقراط ... حافظ ... سعدی ...
    به عنوان مثال حتی خود سعدی کسانی رو که دنبال رابطه جنسی با چنین افرادی بودن رو نکوهش میکنه ... و وقتی که اونا میخوان این حرکتشون رو توجیه کنن و بگن ما جلوه های جمال رو در صورت این چنین افرادی میبینیم سعدی میگه که جلوه های جمال در یه بچه شتر هم قابل رویته ... و همچنین حافظ میگه : در نظر بازی ما بی خبران حیرانند* من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند ...
    و این در اصل تداعی کننده این بیت هست : پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت * آفرین بر نظر پاک خطا پوشش باد ... یعنی اینکه حتی همون شتر هم از زیبایی های خلقت بهره برده و در حقیقت: رشته گران فطرت را در كارگاه تكوين بر تلوين، يك سر سوزن خطا نباشد.
    و اما این دوستمون اگر کلا تمایلی به جنس مخالف نداره و این رو حس میکنه ... که مسلما هم جنس گرا هست . اگر چنین حسی نداره دو جنس گرا هست مثل خیلی از افراد و این مساله زیاد مساله ی پیچیده و همجنین امروزی نیست که بخواد حل شدنی باشه یا نه ...
    مثلا ابراهام لینکلن ... ! همجنس گرا بود اما بیمار نبود ! و کارایی که انجام داد رو کمتر کسی برای آمریکا و به خصوص سیاه پوستان انجام داد . . .
    موفق باشید .
    آقا به چه زبانی باید گفت من همجنس گرا نیستم چرا سوء برداشت می کنید ؟ اگه همینجور بگذره شیطان پرست هم میشیم!
    ما فقط گفتیم چون تا حالا ارتباطی با جنس مخالف نداشتیم(منظور ارتباط رفتاری مثبت) مونثان برای ما موجودی ناشناخته اند!
    حالا چکار باید کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا به چه زبانی باید گفت من همجنس گرا نیستم چرا سوء برداشت می کنید ؟ اگه همینجور بگذره شیطان پرست هم میشیم!
    ما فقط گفتیم چون تا حالا ارتباطی با جنس مخالف نداشتیم(منظور ارتباط رفتاری مثبت) مونثان برای ما موجودی ناشناخته اند!
    حالا چکار باید کرد؟
    مشگلی که شما دارید رو خیلی دیگه از جوونان هم نسل شما به دلیل اینکه نظام استبدادی حاکم پسر و دختر رو همه جا جدا کرده دارند .
    و این درد متاسفانه دوا نداره ....
    زیاد جدی نگیرید ...
    حتما که همه نباید با جنس مخالفشون اجتماعی و مرتبط باشند ....
    به مسایل مهمتر بیاندیشید .. مثل پول و تحصیل و ...

7. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مشگلی که شما دارید رو خیلی دیگه از جوونان هم نسل شما به دلیل اینکه نظام استبدادی حاکم پسر و دختر رو همه جا جدا کرده دارند .
    و این درد متاسفانه دوا نداره ....
    زیاد جدی نگیرید ...
    حتما که همه نباید با جنس مخالفشون اجتماعی و مرتبط باشند ....
    به مسایل مهمتر بیاندیشید .. مثل پول و تحصیل و ...
    اتفاقا این قضیه رو روابط اجتماعی و شغل و ... تاثیر میزاره و اصولا اینگونه افراد را با الفاظی مثل امل و هالو و دختر ندیده یاد میکنن و اصلا تحویلشون نمی گیرن ...
    به خصوص الان که جو نسبت به دوران ما خیلی عوض شده و استقبالی از اینگونه افراد نمیشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اتفاقا این قضیه رو روابط اجتماعی و شغل و ... تاثیر میزاره و اصولا اینگونه افراد را با الفاظی مثل امل و هالو و دختر ندیده یاد میکنن و اصلا تحویلشون نمی گیرن ...
    به خصوص الان که جو نسبت به دوران ما خیلی عوض شده و استقبالی از اینگونه افراد نمیشه!
    خب مساله همینجاست عزیز دل .
    شما باید از نداشته ات به نحو احسن استفاده کنی. (وینستون چرچیل یک جمله ای توی همین مایه ها داره)
    هر چی دخترا به شما بی محلی میکنند شما بیشتر بی محلی کن بهشون ...
    (ببخشید منظور ندارم چون خودتون گفتید میگم) هرچی پسرا میگن امل و دهاتی هستید شما بیشتر دایورت کن ...
    اصلا وانمود کن که دختر جماعت رو آدم حساب نمیکنی ...
    باور کن جواب میده ...
    من خودم روی خیلی از نمونه ها تست کردم و جواب داده ...
    دیدم دختریکه محل سگ بهش نمیزارم آویزونم شده... !

10. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خب مساله همینجاست عزیز دل .
    شما باید از نداشته ات به نحو احسن استفاده کنی. (وینستون چرچیل یک جمله ای توی همین مایه ها داره)
    هر چی دخترا به شما بی محلی میکنند شما بیشتر بی محلی کن بهشون ...
    (ببخشید منظور ندارم چون خودتون گفتید میگم) هرچی پسرا میگن امل و دهاتی هستید شما بیشتر دایورت کن ...
    اصلا وانمود کن که دختر جماعت رو آدم حساب نمیکنی ...
    باور کن جواب میده ...
    من خودم روی خیلی از نمونه ها تست کردم و جواب داده ...
    دیدم دختریکه محل سگ بهش نمیزارم آویزونم شده... !
    ارتباط با جنس مخالف یک نیازه حالا غریزی یا فطری یا بالقوه یا هرچی! مثل نیاز به مسکن و خوراک و پوشاک و ... نمیشه که به همه بی محلی کرد که باعث سرخوردگی انواع و اقسام ضربات روحی میشه! یه وقت دیدی بی محلی کار دست داد و موها سفید و سن بالا و پسوند آقای عضبیان!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ارتباط با جنس مخالف یک نیازه حالا غریزی یا فطری یا بالقوه یا هرچی! مثل نیاز به مسکن و خوراک و پوشاک و ... نمیشه که به همه بی محلی کرد که باعث سرخوردگی انواع و اقسام ضربات روحی میشه! یه وقت دیدی بی محلی کار دست داد و موها سفید و سن بالا و پسوند آقای عضبیان!
    سوال : شما هدفتون از برقراری ارتباط با خانمها چیه ؟
    دوستی یا ازدواجیا چی ...؟
    و اینکه چندسالتونه؟!
    بگید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم ...

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سوال : شما هدفتون از برقراری ارتباط با خانمها چیه ؟
    دوستی یا ازدواجیا چی ...؟
    و اینکه چندسالتونه؟!
    بگید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم ...
    ریلکس بودن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

در این مورد تجربه نشون داده که ارتباط شما با یک خانم کمکی بهتون نمیکنه ... بلکه بطور گروهی باید روابط برقرار کنید ... یعنی با یک گروه مثلا 5 -6 نفره که مختلط هستند باید مراوده داشته باشید و باهاشون دوست بشید و وارد گروهشون بشید تا به مرور زمان بتونید مشگلتونو حل کنید و حرف زدن و برقراری ارتباط با جنس مخالف براتون عادی و ساده بشه ....

15. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •