تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 405 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام ،من یک واحد آپارتمان 75 متری دو خوابه طبقه اول روی پیلوت با موقعیت دو کله شمالی جنوبی با 5 تا پنجره معمولی نسبتا بزرگ در اردبیل دارم تا به امروز موتور خانه مرکزی داشتیم که از کار افتاده و باید پکیج فن دار تو بالکن نصب کنم، حالا موندم که :
    1 – تک مبدل بگیرم یا دو مبدل؟ اب اهک داره و 7 ماه از سال مدار شوفاژ باید مدام روشن باشه!!
    2- 24 بگیرم یا 28 ؟ با توجه به دمای -30 درجه در زمستان و همچنین سرمایی بودن من !
    3-از میان بوتان 2 مبدل فن دار اپتیما و روما ($1,810,000 -2,000,000) ایران رادیاتور2 مبدل فن دارm24FF (1,560,000) لورچ 2مبدل فن دار 24و28($1,850,000-2,000,000$)و ایساتیس تک مبدل فن دار26FF(1,800,000$)کدومشون با توجه به قیمت و کیفیت بدرد من میخورد؟ حداکثر 2 میلیون چون خرجهای دیگه هم دارم.و میخواهم تا 3و4 سال بازی در نیاره!
    4- الان 3 رادیاتور 15و 14و10 پره آلومنیومی ایران رادیاتور قدیمی( 7 ساله) سالم دارم!چند پره دیگه و از چه نوع بگیرم که راحت باشم؟؟
    5-حدود 14 متر از مسیر لوله کشی 5 لایه سایز 32 یا 25 بصورت رو سقفی ازسقف پیلوت اجرا میشه برای رادایاتورهای هال و یکی از خوابها و لوله کش گفته فقط از این محافظ های فومی سفید رنگ برای عایق کاری میزنه ! به نظر شما واسه جلوگیری از پرت حرارتی کافیه یا باید پشم شیشه بزنم بعدا؟؟ در این صورت چقدر اتلاف انرژی خواهم داشت؟؟
    6- احتمال داره در آینده واسه حموم یک وان یا جکوزی نصب کنم در این صورت چه پکیجی باید داشته باشم؟
    از اینکه با نظرات خودتون بهم کمک میکنید ممنونم
    1-دو مبدل بگیر

2- 24 جواب میده . حتی با شرایط شما
    البته پکیج های NAVIEN ACE مقاومت خیلی بالایی برای چنین شرایط نصب در محیط سردسیر دارند

3- اپتیمای 24KIS بگیر

4- چند تا جای نصب در سالن داری ؟
    اگه جوابت 2 است که به نظر من اون 14 و 15 پره را بزار توی اتاقعات و دوتا 20 پره بوتان بگیر واسه حالت .

5-اتلاف انر|ی زیادی داری
    باید قبل از نصب لوله هها فوم میکشید
    پشم شیشه هم حتما نیازه

6- در این حالت پکیج 28 بزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

رادیاتور پنلی یا پره ای کدوم پیشنهاد میشه ؟ مزایا و معایب هرکدوم چی هست واسه پکیج دیواری کدوم بهتر جوابگو هست؟
    واسه یه خونه با ساخت 150 متر پکیج 24 هزار کافیه یا بیشر باید باشه
    اگر پره ای خوب بگیری که از داخل هم رنگ شده باشه پره ای بهتره . چون هم قابل زیاد شدن و یا کم شدنه
    هم آلومینیوم انتقال حرارتش از فولاد بیشتره و هم آبگیری بیشتری داره

ولی اگر بخواد از پره های های نامرغوب که در بازار زیاد هم هستش گرفته بشه پنلی بهتره

پکیج های 24 مساحت150 متر رو معمولا جواب میدن ولی این به خیلی عوامل دیگه بستگی داره
    شهری که استفاده میکنید
    دیوارهای سرد
    پایین پارکینگخ ؟
    دیوارها عایقا؟
    پنجره دوجدارست
    و .....

بهتره28 بگیری
    Last edited by P30teCH; 29-07-2014 at 15:57.

3. این کاربر از P30teCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

1-دو مبدل بگیر

2- 24 جواب میده . حتی با شرایط شما
    البته پکیج های NAVIEN ACE مقاومت خیلی بالایی برای چنین شرایط نصب در محیط سردسیر دارند

3- اپتیمای 24KIS بگیر

4- چند تا جای نصب در سالن داری ؟
    اگه جوابت 2 است که به نظر من اون 14 و 15 پره را بزار توی اتاقعات و دوتا 20 پره بوتان بگیر واسه حالت .

5-اتلاف انر|ی زیادی داری
    باید قبل از نصب لوله هها فوم میکشید
    پشم شیشه هم حتما نیازه

6- در این حالت پکیج 28 بزار
    مرسی برای راهنمایی خوبتون

5. این کاربر از bah64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام
    من از پکیج ایساتیس استفاده کردم و ازش راضیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    من یه سوال در مورد پکیج سونیه دوال دارم
    مدتیه که وقتی اب گرم باز میشه فشار اب دستگاه یا همون فشاری که دیجیتالی روی دستگاه نشوه میده به مرور طی چند دقیقه پایین میاد و دستگاه شروع میکنه به چراغ چشمک زن قرمز و خطای f2روی دستگاه میزنه و ازطرفی دائما شیر اطمینان نشت میکنه و به یه تعمیر کار نشون دادم بقول خودش مبدل رو شستشو و سرویس کرده و شیر اطمینان رو هم عوض کردم ولی نه مشکل برطرف شد و نه نشت اب یعنی با وجود شیر جدید اطمینان بازم اب نشت میکنه و همون خطای قبلی هم تکرار میشه. ممنون اگه منو راهنمایی کنین 200 هزار تومن بابت شیر و سرویس مبدل دادم ولی مشکلم برطرف نشده.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمال خیلی خیلی زیاد
    منبع انبساط شارژ نداره . و فشار مدام نوسان داره و بالا و پایین میشه و شیر اطمینان نشت میکنه.
    سلام
    مدتیه که وقتی اب گرم باز میشه فشار اب دستگاه یا همون فشاری که دیجیتالی روی دستگاه نشوه میده به مرور طی چند دقیقه پایین میاد و دستگاه شروع میکنه به چراغ چشمک زن قرمز و خطای f2روی دستگاه میزنه و ازطرفی دائما شیر اطمینان نشت میکنه و به یه تعمیر کار نشون دادم بقول خودش مبدل رو شستشو و سرویس کرده و شیر اطمینان رو هم عوض کردم ولی نه مشکل برطرف شد و نه نشت اب یعنی با وجود شیر جدید اطمینان بازم اب نشت میکنه و همون خطای قبلی هم تکرار میشه. ممنون اگه منو راهنمایی کنین 200 هزار تومن بابت شیر و سرویس مبدل دادم ولی مشکلم برطرف نشده.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

200 هزار تومان دیگه بی انصافیه . من خودم تمام این کارهای که گفتید انجام میدم و مبدل را با دستگاه مخصوص اسید شویی شستشو میدم ، نهایت 70 یا 80 اجرت داره و 50 تومن هم پول شیر اطمینان میشه.
    سلام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    مشکل افت فشار دستگاه شما یکی از این موارد می تواند باشد:
    1-اگر دستگاه شما دو مبدله باشد مبدل ثانویه دچارنشتی شده است
    2-اگر دستگاه شما دو مبدله باشد کیت شیر سه راه دستگاه دچار نشتی شده است
    3-اگر تک مبدله باشد مبدل اصلی نشتی دارد
    مشکل نشتی شدر اطمینان:
    1-شیر اطمینان مشکلی ندارد بلکه به شیر پرکن دستگاه مربوط می شود و از آبندی افتاده است
    2-یا منبع انبساط دستگاه دشارژ شده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آبگرمکن دیواری خوب چه مارکی هست ؟ برا خونه 100 متری. آبگرمکن میخواما نه پکیج

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آبگرمکن دیواری خوب چه مارکی هست ؟ برا خونه 100 متری. آبگرمکن میخواما نه پکیج

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •