تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 1849 اولاول ... 1261762162222232242252262272282292302362763267261226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما هم گیری دادیناسر این حجم
    این سرویس 8 مگش بدرد میخوره؟8مگ واقعا دانلود میکنه؟هم از سرور ایران هم از خارج؟پیگش چنده؟
    پینگ که یه نمونش رو گذاشتم بالا. در مورد سرعت هم با سرور داخلی تا ۱مگ در ثانیه هم گهگاهی سرعت می ره ولی با سرورهای خارجی با Idm و 16 تا کانکشن تازه نهایت می شه 400 شاید بعضی روزها به زور 500

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پینگ که یه نمونش رو گذاشتم بالا. در مورد سرعت هم با سرور داخلی تا ۱مگ در ثانیه هم گهگاهی سرعت می ره ولی با سرورهای خارجی با Idm و 16 تا کانکشن تازه نهایت می شه 400 شاید بعضی روزها به زور 500
    پس همین پارس رو بجسبیم بهش که فعلا بهتر از همه هست .
    دستت درد نکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

عجب داستانی داریما!! می گم من خریدم دوباره می گی نمی شه؟!!! برو تست کن خوب ببین می شه یا نمی شه. اصلا "های وب" داری شما یا نداری؟!
    وقتی بزنی روی خرید طرح فشفشه قشنگ بهت توضیح می ده خودش نیاز نداره من توضیحی بدم. وقتی حجم هم داشته باشی بزنی برای خرید کامل توضیح می ده برات! مثلا من الان 500 مگ حجم دارم خودم وقتی می زنم خرید طرح فشفشه 9 گیگ ۳ روزه٬ 9 گیگ رو با 500 مگ من جمع می زنه:

دیگه این عکس توضیحی نیاز نداره. افتاد؟!
    اول این که شما خیلی بد داری صحبت می کنی
    دوم این که من خودم این آفر رو به شرکت دادم و تا جایی که خودم میدونم همچین چیزی امکان نداره،چون تو جلسه ای که صحبت شد این موضوع مطرح بود که چرا تا وقتی که طرف حجمش تموم نشده نمیتونه گیگ فشفشه بخره که قرار شد تا ما رمضان یه طرفه جدید بیاد به نام گیگ جرقه(البته شاید اسمش عوض شه)که این امکان وجود داشته باشه کاربر هر وقت خواست بتونه گیگ اضافه بخره بدون ارتباط با حجم سرویسش
    و در آخر این که شما اگه دوست داشتی یوزتو برام بفرست من پیگیری می کنم با هاتون تماس می گیرم

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اول این که شما خیلی بد داری صحبت می کنی
    دوم این که من خودم این آفر رو به شرکت دادم و تا جایی که خودم میدونم همچین چیزی امکان نداره،چون تو جلسه ای که صحبت شد این موضوع مطرح بود که چرا تا وقتی که طرف حجمش تموم نشده نمیتونه گیگ فشفشه بخره که قرار شد تا ما رمضان یه طرفه جدید بیاد به نام گیگ جرقه(البته شاید اسمش عوض شه)که این امکان وجود داشته باشه کاربر هر وقت خواست بتونه گیگ اضافه بخره بدون ارتباط با حجم سرویسش
    و در آخر این که شما اگه دوست داشتی یوزتو برام بفرست من پیگیری می کنم با هاتون تماس می گیرم
    عزیز من بد حرف زدم؟! خوب داری اشتباه می گی بد اصرار هم داری اونوقت؟! بعد اونوقت معذرت می خوام شما جز هیئت مدیره نوین نتی چیزی هستی که آفر دادی؟!
    بعد یوزرم رو بدم شما چیو چک کنی؟!
    Last edited by Aryaeiboy; 09-07-2013 at 12:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

برادر من این چیزی که داری میگی کلا اشتباهه!!من دارم میگم همچین چیزی امکان نداره،صد در صد یه مشکلی هست که توی پنل شما یه همچین اتفاقی افتاده!!
    شما فکر کن من آبدارچیم تو های وب،گفتم یوزرتونو بفرستید باهاتون تماس میگیرم امروز،اگرم نه که هیچ!!!!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

میگم چرا این های وب شهرهای تحت پوشش از شرکت های دیگه کمتره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر من این چیزی که داری میگی کلا اشتباهه!!من دارم میگم همچین چیزی امکان نداره،صد در صد یه مشکلی هست که توی پنل شما یه همچین اتفاقی افتاده!!
    شما فکر کن من آبدارچیم تو های وب،گفتم یوزرتونو بفرستید باهاتون تماس میگیرم امروز،اگرم نه که هیچ!!!!
    ای بابا... هنوز روی حرفت هستی عزیز؟!! اوکی چی بگم دیگه...!
    اپراتور پشتیبانی هستی شما؟ خوب به سلامتی. اگه کاری می تونی بکنی شما یه خبری به مسئولان فنی برسون که یه فکری به حال این عوض شدن های گیت وی و ttl و افزایش شدید پینگ تایم نسبت به چند ماه پیش بکنن. کیفیت سرویس ها رو به شدت اوورده پایین. شرکت خیلی تکی بود های وب حیف شد.
    میگم چرا این های وب شهرهای تحت پوشش از شرکت های دیگه کمتره؟
    بر چه اساسی اینو شما می گی رفیق؟ اتفاقا مناطق تحت پوشش خیلی زیاده.
    اینجا چک کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اپراتور پشتیبانی هستی شما؟ خوب به سلامتی. اگه کاری می تونی بکنی شما یه خبری به مسئولان فنی برسون که یه فکری به حال این عوض شدن های گیت وی و ttl و افزایش شدید پینگ تایم نسبت به چند ماه پیش بکنن. کیفیت سرویس ها رو به شدت اوورده پایین. شرکت خیلی تکی بود های وب حیف شد.

نمی دونم
    شاید تو استان ما کمتر از استان های دیگه پوشش داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوست من مشکل پینگ تایم از چیزه دیگه ای که متسفانه نمیتونم بگم،ولی این نوید رو میدم بهتون که توی ماه رمضان وضعیت خیلی بهتر خواهد شد به علاوه طرح های تشویقی خوبی هم قرار اضافه بشه
    در رابطه با یوزرتون هم میشه بگید چرا اصرار دارید که نگید؟؟به احتمال زیاد این یه باگ تو crm هست که همچین مشکلی رو پیش آورده،شما اگه یوزرتو بدی می تونیم مشکل رو پیگیری کنیم

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من مشکل پینگ تایم از چیزه دیگه ای که متسفانه نمیتونم بگم،ولی این نوید رو میدم بهتون که توی ماه رمضان وضعیت خیلی بهتر خواهد شد به علاوه طرح های تشویقی خوبی هم قرار اضافه بشه
    در رابطه با یوزرتون هم میشه بگید چرا اصرار دارید که نگید؟؟به احتمال زیاد این یه باگ تو crm هست که همچین مشکلی رو پیش آورده،شما اگه یوزرتو بدی می تونیم مشکل رو پیگیری کنیم
    دوست من بنده ۲تا خط دارم از های وب٬ باگ کجا بود! یعنی شما می گی اصلا نمی شه وقتی حجم داری٬ ترافیک فشفشه بخری؟! من به شما می گم خودت به شخصه یه بار چک کن خواهشا می بینی که می شه. شما اصلا جمله ای که می نویسه رو بخون. نوشتن اون جمله هم جز باگه؟! واضح و مشخص نوشته ابتدا ترافیک قبلیت کسر می شه بعد فشفشه.
    در مورد پینگ تایم هم من متوجه نشدم چیو نمی تونید بگید؟! از نظر های وب و کلا تمام شرکت ها توی ایران پینگ تایم زیر 400 طبیعیه! پس عملا نباید انتظار تغییر داشت چونکه پینگ تایم بالا اصلا برای اونا مشکلی حساب نمی شه که بخوان برای بهتر شدنش تلاشی کنن. حالا اگه واقعا اطلاعی داری شما که مشکل از کجاست خوب بگو ما هم بدونیم لااقل. حتی اگه مشکل از زیرساخت هم باشه فقط و اصلا ربطی به های وب نداشته باشه هم بازم به من یوزر ربطی نداره شرکت باید پیگیری کنه که عمرا اینکار رو نمی کنه! چون براش مهم نیست پینگ تایم بالا
    Last edited by Aryaeiboy; 09-07-2013 at 14:28.

12. 2 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •