ن درسته اگه وصل نشد زنگ بزن پشتیبانی.برات وصل کنن....
توی تنظیمات مودم امتحان کن ببین حالت بریج وصل نمیشه؟
واس من قبلا فقط بریج وصل میشد زنگ زدم.پشتیبانی خودشون بلد نبودن زنگ زدن.تهران تا پی پی او یی رو وصل کردن
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
ن درسته اگه وصل نشد زنگ بزن پشتیبانی.برات وصل کنن....
توی تنظیمات مودم امتحان کن ببین حالت بریج وصل نمیشه؟
واس من قبلا فقط بریج وصل میشد زنگ زدم.پشتیبانی خودشون بلد نبودن زنگ زدن.تهران تا پی پی او یی رو وصل کردن
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
این وضعیت پینگ من :
2مگ محدود
![]()
ممنون آره با بریج کانکت شد الان باید چی کار کنم ال اتوماتیک هم اوکی شه؟
یه چیز دیگه الان سرعتم کمه 2 مگ گرفتم ولی بین 100 تا 150 میچرخه البته تا 350 هم میره ولی چند ثانیه...
بعد واسه من 192.168.1.1 نمیاد! یعنی خیلی کم میاد باید خاموش روشن کنم مودم رو تا یکی دوبار بیاد برای شما همچین مشکلی نیست؟
اینم وضع پینگه واسه مخابرات خوبه بده چطوره؟
![]()
Last edited by movaghat123; 13-01-2013 at 21:48.
علی جان توی start اون پایین بزن cmd بعد بزن ping یه فاصله بده بعد اون عدد هایی که گفتم بزن . ازش عکس بگیر بذار . دقیقا مثل یوزر doctorehsan . ممنونم![]()
برای من تنظیمات مودم بدون مشکل باز میشه ..مدل مدمت چیه توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلت رو بگو حل کنن واست
برای تنظیمات ppoe وصل نمیشه؟از این اموزش ها استفاده کن اگه وصل نشد زنگ بزن پشتیبانی فقط کار خودشونه فقط کامل توضیح بده چون فکر کنم خودشون نمیتونن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست پینگ و سرعت دانلود از سرور داخل و خارج....هیچ تفاوتی نداشتن
دوست عزیز پینگتون عالیه . الان پینگ علی جان رو ببینید با 4.2.2.4 208 ! ولی مال شما 130 . خیلی عالیه .
علی جان ممنونم . فقط یه لطفی کن توی همون cmd پینگ با tehran.ir هم بگیر ببینم چند . ممنون![]()
اولا ممنون از علی جان بابت تست ها . 2 تا سوال داشتم . 1- چند روز طول میکشه که خط رانژه بشه ؟ 2- وقتی خط رانژه شد با چه ترفندی میتونم یوزر و پسورد رو بگیرم ؟ چون نمیتونم 10 روز بدون اینترنت بمونم تا نصاب محترم تشریف بیارناخه چه مسخره بازی که حتما یوزر و پسورد رو نصاب بده !!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)