تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 475 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

برای شما با کاربری که دارید پس یکی از همینها میتونه خوب باشه چون استفاده ای ازش ندارید که نیار به سختافزار قوی داشته باشه و فقط زول عمر و نداشتن خرابی باید مهم باشه
    ولی فقط باید اینو در نظر داشته باشید این مدلها چون متفرقه هستن پشتیبانی اصلا ندارن و همینطور خوب و بد بودنشون شانسی هست
    GS-Pad که داخل ایران منتاژ میشه و بعضیا میگن خوبه و خرابی کم داره
    مارشال رو هم من شنیدم میتونه خوب باشه
    ولی بقیه رو اصلا تا حالا نشنیدم اسمشون رو

دوست عزیز همه تبلت هایی که دوستمون معرفی کردن همه مونتاژی هستن , چه به دست ایران و چه به دست این شرکت های چینی که تاحالا نشنیدین اسمشونو !

آدم باید گاهی اوقات کمی با منطق صحبت کنه , با این بودجه الان پول غذای یک انسان در ماه در نمیاد چه برسه به اینکه یک تبلت با کیفیت آدم بخره !

دوستان ما واقعا بدبختیم ! افغانستان تکنولوژی اینترنتشون از ما پیشرفته تره !!!!!! (این حرف من نیس ! , حرف استاد دانشگاه ما هستش که همه جا رفته حتی به یکی از سمینار های شرکت microsoft دعوت شده تو آمریکا ) ما ماشین پراید رو به قیمت 2 میلیون به افغانستان میدیم وای چقدر بدبختیم !

هر روز میان تو اخبار از وضعیت بده اروپایی ها میگن !! اما یکبار نمیان بگن تو کشور خودمون چی میگذره !! همه ملت هم راضین !!!!!

دیگه نمیخوام وارد مسایل سیاسی بشم , خودتون قضاوت کنید !

2. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز همه تبلت هایی که دوستمون معرفی کردن همه مونتاژی هستن , چه به دست ایران و چه به دست این شرکت های چینی که تاحالا نشنیدین اسمشونو !

آدم باید گاهی اوقات کمی با منطق صحبت کنه , با این بودجه الان پول غذای یک انسان در ماه در نمیاد چه برسه به اینکه یک تبلت با کیفیت آدم بخره !

دوستان ما واقعا بدبختیم ! افغانستان تکنولوژی اینترنتشون از ما پیشرفته تره !!!!!! (این حرف من نیس ! , حرف استاد دانشگاه ما هستش که همه جا رفته حتی به یکی از سمینار های شرکت microsoft دعوت شده تو آمریکا ) ما ماشین پراید رو به قیمت 2 میلیون به افغانستان میدیم وای چقدر بدبختیم !

هر روز میان تو اخبار از وضعیت بده اروپایی ها میگن !! اما یکبار نمیان بگن تو کشور خودمون چی میگذره !! همه ملت هم راضین !!!!!

دیگه نمیخوام وارد مسایل سیاسی بشم , خودتون قضاوت کنید !
    دوست عزیز اول از همه فقط یه نصیحت برادرانه میخوام بکنم البته اگر قصد منو به دشمنی یا ناراحتی نگیرید
    یه مقدار لحن کلامتون به نظر من درست نیست و یه جوری طلبکارانه هست که به نظرم درست نیست

در مورد ایران و افغانستان و و و و و و همه میدونیم داستان چیه و به نظرم اصلا حرف زدن دربارش بیخوده و از خیلی وقته پیش همین داستان بوده و هست و خواهد بود
    در حال حاظر که وضعیت اینجوریه چکار باید کرد؟بحث تاپیک رو بکنیم یا باید خرید یا نباید خرید و حرف از چیزای دیگه بی ارزشه

در مورد اینکه با این قیمت یه غذا هم نمیدن باید بگم درسته خیلیها غدا هم ندارن ولی احتیاج به تبلت برای راه انداختن کارشون دارن پس نباید بهشون توهین کرد یا گفت بااین قیمت بهت نمیدن و تحقیر کرد
    بلکه باید اگر اطلاعاتی داریم بهش کمک کنییم که بهترین انتخاب رو انجام بده

مثلا برای کارایی این دوستمون که گفتن فقط وبگردی و انلاین بودن سرورشون براشون مهمه به نظر من همین تبلتهای با این قیمت براشون میتونه مناسب باشه در صورتی که بتونه کارایی و طول عمر کافی رو داشته باشه و لازم نیست بیشتر هزینه کنن

در مورد منتاژ هم در حال حاظر خوده اپل رو هم میشه فقط منتاژکار نامید چون فقط چند شرکت خاص هستن که قطعات تولید میکنن و بقیه همه فقط سفارش میدن

پس بهتره یه کم منطقی و نرمال فکر کنیم تا بهترن کار رو انجام بدیم

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز اول از همه فقط یه نصیحت برادرانه میخوام بکنم البته اگر قصد منو به دشمنی یا ناراحتی نگیرید
    یه مقدار لحن کلامتون به نظر من درست نیست و یه جوری طلبکارانه هست که به نظرم درست نیست

در مورد ایران و افغانستان و و و و و و همه میدونیم داستان چیه و به نظرم اصلا حرف زدن دربارش بیخوده و از خیلی وقته پیش همین داستان بوده و هست و خواهد بود
    در حال حاظر که وضعیت اینجوریه چکار باید کرد؟بحث تاپیک رو بکنیم یا باید خرید یا نباید خرید و حرف از چیزای دیگه بی ارزشه

در مورد اینکه با این قیمت یه غذا هم نمیدن باید بگم درسته خیلیها غدا هم ندارن ولی احتیاج به تبلت برای راه انداختن کارشون دارن پس نباید بهشون توهین کرد یا گفت بااین قیمت بهت نمیدن و تحقیر کرد
    بلکه باید اگر اطلاعاتی داریم بهش کمک کنییم که بهترین انتخاب رو انجام بده

مثلا برای کارایی این دوستمون که گفتن فقط وبگردی و انلاین بودن سرورشون براشون مهمه به نظر من همین تبلتهای با این قیمت براشون میتونه مناسب باشه در صورتی که بتونه کارایی و طول عمر کافی رو داشته باشه و لازم نیست بیشتر هزینه کنن

در مورد منتاژ هم در حال حاظر خوده اپل رو هم میشه فقط منتاژکار نامید چون فقط چند شرکت خاص هستن که قطعات تولید میکنن و بقیه همه فقط سفارش میدن

پس بهتره یه کم منطقی و نرمال فکر کنیم تا بهترن کار رو انجام بدیم
    اگه لحن کلام من درست نیس ببخشید از همه عذر میخوام اما اگه اینطور باشه حرفای شما هم منطقی نیس !

دوست عزیز ایشون گفتن باتری و صفحه نمایش واسشون خیلی مهمه که این تبلت ها از این نظر نیاز ایشون رو بر طرف نمیکنه !!!!! من هیچ وقت ناراحت نمیشم از دست شما ! همه میدونیم داستان چیه !! ؟ کی گفته همه میدونن ؟ اصلا فهمیدین من چی گفتم ؟ من غیر مستقیم اعلام کردم اینجا که

افغانستان ارزش پولش بیشتر از ما هست و با اینکه اونجا در حال حاضر جنگ هست سیستم های مخابراتیشون و اینترنتشون از ما خیلی قویتره میدونی چرا ؟ چون ما فقط به فکر سیاست و جنگ هستیم ! (آخرم با اینکارا به کجا رسیدیم ? , شدیم مسخره عام و خاص فقط!!!) اگه لازم باشه ایران حتی تا 1 سال نتو تو کل کشور قطع میکنه , اون موقع هست که میخوام

بدونم کسایی مثل شما بازم ازشون حمایت میکنن ؟!

دوست عزیز خودم میدونم اپل پنل هاشو و بعضی از سخت افزار هاشو از شرکت های دیگه میگیره ! اما دوست عزیز اپل نصف قطعات و نرم افزارشو خودش تولید میکنه در حالیکه این شرکت های نا آشنا 100 % کارشون مونتاژه و با شرکت گوگل برای نصب سیستم عامل اندروید قرارداد دارن .

ببخشید بازم اگه حرفام باعث بی احترامی به شما میشه !!!!
    Last edited by sajjad_doost; 20-05-2013 at 17:55.

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خوب معلومه nexus 7 از همشون سرتره دوست عزیز بازم اگه واسه شما مکالمه تلفنی مهمه من asus fonepad رو به شما پیشنهاد میکنم در غیر اینصورت با توجه به قیمت nexus 7 به صرفه تره .
    Asus Fonepad یکم cpu پایینی داره بین سامسونگ و این میشه راهنماییم کنید ؟
    اگه کسی تجربه داشتنشونم داره ممنون میشم کمک کنه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه لحن کلام من درست نیس ببخشید از همه عذر میخوام اما اگه اینطور باشه حرفای شما هم منطقی نیس !

دوست عزیز ایشون گفتن باتری و صفحه نمایش واسشون خیلی مهمه که این تبلت ها از این نظر نیاز ایشون رو بر طرف نمیکنه !!!!! من هیچ وقت ناراحت نمیشم از دست شما ! همه میدونیم داستان چیه !! ؟ کی گفته همه میدونن ؟ اصلا فهمیدین من چی گفتم ؟ من غیر مستقیم اعلام کردم اینجا که

افغانستان ارزش پولش بیشتر از ما هست و با اینکه اونجا در حال حاضر جنگ هست سیستم های مخابراتیشون و اینترنتشون از ما خیلی قویتره میدونی چرا ؟ چون ما فقط به فکر سیاست و جنگ هستیم ! (آخرم با اینکارا به کجا رسیدیم ? , شدیم مسخره عام و خاص فقط!!!) اگه لازم باشه ایران حتی تا 1 سال نتو تو کل کشور قطع میکنه , اون موقع هست که میخوام

بدونم کسایی مثل شما بازم ازشون حمایت میکنن ؟!

دوست عزیز خودم میدونم اپل پنل هاشو و بعضی از سخت افزار هاشو از شرکت های دیگه میگیره ! اما دوست عزیز اپل نصف قطعات و نرم افزارشو خودش تولید میکنه در حالیکه این شرکت های نا آشنا 100 % کارشون مونتاژه و با شرکت گوگل برای نصب سیستم عامل اندروید قرارداد دارن .

ببخشید بازم اگه حرفام باعث بی احترامی به شما میشه !!!!
    دوست عزیز اینجا اصلا جای این بحثا نیست و موضوع تاپیم کلا چیز دیگست پس بحث در این موارد کلا غلطه
    هرچند اگر به حرفای من دقت نکردین به امضام دقیت میکردین موتونستین بفهمید کی طرفدار هست کی دشمن
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

Asus Fonepad یکم cpu پایینی داره بین سامسونگ و این میشه راهنماییم کنید ؟
    اگه کسی تجربه داشتنشونم داره ممنون میشم کمک کنه
    دوست عزیز شما انتظارتون از تبلت چیه ؟ بودجتون رو اعلام کنید ؟ تبلت چند اینچی باشه ؟

این تبلت از شرکت asus هم کیفیت صفحه بهتری داره هم ساپورت نرم افزاری بهتر نسبت به samsung tab 2 7 inch و قیمت بهتری هم داره نسبت به این تبلت سامسونگ , کمی هم باتری بهتری داره از این تبلت سامسونگ . , در مورد cpu vs gpu هم هیچ فرقی ندارن . اما دوست عزیز شما شرایطی که

گفتم اعلام کنید تا بیشتر بتونم راهنماییتون کنم .

cpu پایینی نداره این تبلت , این تبلت از cpu اینتل استفاده میکنه قابل توجه دوستان باید بگم که cpu های اینتل واقعا در عمل قویتر از cpu های رو تبلت های دیگر هست , مدیران اینتل این وعده رو دادند که در آینده ای نه چندان دور بازار تبلت هارو به دست بگیرند با تولید cpu هاشون . چیزی که من میدونم

اینتل داره برای تبلت , cpu با فرکانس بالای 2 gh میزنه و میخواد وارد گود بشه !!!.

ولی در قطعات کامپیوتری من محصولات شرکت amd رو میپسندم شاید دوستان عقیده دیگه ای داشته باشن .

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست عزیز شما انتظارتون از تبلت چیه ؟ بودجتون رو اعلام کنید ؟ تبلت چند اینچی باشه ؟

این تبلت از شرکت asus هم کیفیت صفحه بهتری داره هم ساپورت نرم افزاری بهتر نسبت به samsung tab 2 7 inch و قیمت بهتری هم داره نسبت به این تبلت سامسونگ , کمی هم باتری بهتری داره از این تبلت سامسونگ . , در مورد cpu vs gpu هم هیچ فرقی ندارن . اما دوست عزیز شما شرایطی که

گفتم اعلام کنید تا بیشتر بتونم راهنماییتون کنم .

cpu پایینی نداره این تبلت , این تبلت از cpu اینتل استفاده میکنه قابل توجه دوستان باید بگم که cpu های اینتل واقعا در عمل قویتر از cpu های رو تبلت های دیگر هست , مدیران اینتل این وعده رو دادند که در آینده ای نه چندان دور بازار تبلت هارو به دست بگیرند با تولید cpu هاشون . چیزی که من میدونم

اینتل داره برای تبلت , cpu با فرکانس بالای 2 gh میزنه و میخواد وارد گود بشه !!!.

ولی در قطعات کامپیوتری من محصولات شرکت amd رو میپسندم شاید دوستان عقیده دیگه ای داشته باشن .
    GPRS اینم از samsung بدتره. نه؟ یعنی سرعتش کمه
    -------------------------------------------------
    7inch
    سیم خور باشه
    3G
    صفحه لمسی خوب
    دوروبره 1میلیون
    ------------------------------------------------
    لطفا خوبی و بدی هردو مدل رو بفرمایید

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

7inch
    سیم خور باشه
    3G
    صفحه لمسی خوب
    دوروبره 1میلیون
    عزیز من کلا قبول ندارم این تبلت سامسونگ رو چون اگه بخرید پولتون رو هدر دادید !!! (1.300 پولشه !!!)

دوست عزیز به اینترنت سیم کارت gprs (نسل دوم) میگن و سرعتش به اون اپراتور بستگی داره .

درزم شما باید رایتل (3g) بندازید نه 2g .

عزیز همه چیزه این تبلت ایسوس سر تره از این مدل سامسونگ و نکته قابل توجه هم اینکه قیمتش هم 250 -300 ارزونتره !

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

7inch
    سیم خور باشه
    3G
    صفحه لمسی خوب
    دوروبره 1میلیون
    همونطور که دوستمون توی صفحه قبل هم گفتن، Nexus 7 از این مدل هایی که گفتین انتخاب بهتریه. مگر اینکه بخواین تبلت تون امکان تماس تلفنی + دوربین عقب هم داشته باشه.

از بین Asus FonePad و این مدل 7 اینچی سامسونگ هم مدل Asus بهتره. البته قیمت Galaxy Tab 7 این اواخر اومده پایین چون مدل جدیدش بزودی وارد بازار میشه.

درکل Nexus 7 توی این رنج قیمت بهترین گزینه س.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

همونطور که دوستمون توی صفحه قبل هم گفتن، Nexus 7 از این مدل هایی که گفتین انتخاب بهتریه. مگر اینکه بخواین تبلت تون امکان تماس تلفنی + دوربین عقب هم داشته باشه.

از بین Asus FonePad و این مدل 7 اینچی سامسونگ هم مدل Asus بهتره. البته قیمت Galaxy Tab 7 این اواخر اومده پایین چون مدل جدیدش بزودی وارد بازار میشه.

درکل Nexus 7 توی این رنج قیمت بهترین گزینه س.
    سلام دوست عزیز مرسی که نظر دادی و اینم باید بگم دوستان اصلا واسه من یکی , دوربین تبلت یا موبایل مهم نیس ! چون اصلا کاربرد آنچنانی نداره که خوب باشه یا بد ! من ترجیح میدم یه دوربین حرفه ای داشته باشم و باهاش عکس بندازم و فیلم بگیرم تا اینکه پول بیشتر واسه دوربین بهتر در تبلت بدم

که بی فایدست ! شاید دوستان نظراتشون متفاوت باشه .
    Last edited by sajjad_doost; 20-05-2013 at 22:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •