تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 226 از 461 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حتما دوستان سوالتونو ندیدن ویا جوابشو نمیدونستن
    سوالت چیه عزیزم؟
    ممنونم دوستان جوابمو دادن

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

براي دارو سازي سراسري يا حتي پيام نور بايد چه رتبه اي بياري ؟
    ديگه اون كه كدوم درسا رو بايد خوب بخونم برا دارو سازي .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه فصل 2 فیزیک پیش(دینامیک) روشی،چیزی بلد نیستین که راحتتر حالیمون بشه؟؟
    بخصوص قسمت برایند نیروهاش
    دینامیک سخته! ولش کن! تازه اگه دیدی اینه و نور هم سخته برات اونم ولش کن! اگه بازم به مشکل خوردی در خدمتم!

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دینامیک سخته! ولش کن! تازه اگه دیدی اینه و نور هم سخته برات اونم ولش کن! اگه بازم به مشکل خوردی در خدمتم!
    دینامیک سخته ؟؟؟؟
    همون سینماتیک هست ( تازه اونم از نوع مسایل راحتش ) + عوامل موثر بر حرکت و شتاب ( نیرو های وارد بر جسم )
    شما کافیه فقط نیروهای وارد بر جسم و تاثیر اونها روی جشم رو بشناسین این فصل خیلی راحت میشه براتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میشه بگین چطور ی هندسه میخونین

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

کلا هندسه از بخش های سخت ریاضی کنکور هست. با اینکه خیلی جالب و قشنگه.
    هندسه تحلیلی نسبت به هندسه یک و دو سبک سوالهاش طوریه که میشه خیلی راحت تر سوالهای کنکورشو حل کرد. اما هندسه یک و دو نیاز به خلاقیت بیشتری داره. و تمرین زیاد. به نظرم کتابهای هندسه یک و دو گاج سفید کتابهای خوبی بود. هم درسنامه هاش خوب بود هم سوالهای زیاد و متنوع داشت اگه کسی عاشق هندسه بود براش خیلی کتابهای جالبی بود. ولی هندسه تحلیلی گاج سفید زیاد خوب نبود به نظرم! جزوه معلممون خیلی خوب و مختصر بود اونو میخوندم بعد تستها کنکور رو حل میکردم تا روش تا حدی مسلط شده بودم. کلا هندسه یک و دو به نظرم خیلی سخت تر از هندسه تحلیلی بود!
    هندسه یک و دو و گسسته سوالهاش طوری هستن که نیاز به خلاقیت دارن و سر جلسه کنکور با زمان محدود چندان حل کردنشون لذت بخش نیست! برا همین سعی کنید بیشتر رو حسابان و دیفرانسیل و ریاضی 2 و هندسه تحلیلی و احتمال و آمار وقت بذارید. بعدش رو هندسه یک و دو و گسسته بخشهایی مثل نظریه اعداد اگه براتون درصد بالای ریاضی کنکور مهمه.
    البته سوالهای هندسه یک و دو و گسسته رو سر کنکور بخونید بعضی وقتها خیلی ساده هست و حتی اگه کم کار کرده باشید هم میشه جواب داد. هندسه یک و دو هم زیاد سخت نیست اما سوالهایی که ازش میدن به خصوص تو کنکور خلاقیت میخواد و وقت گیره و حل کردنشون سر جلسه کنکور به صرفه نیست مگر اینکه هندستون واقعا قوی باشه و بدونید که حتما به جواب میرسید. البته اینا نظر من بود. شاید برا من هندسه خیلی سخت بود با اینکه خیلی خوشم میومد اما برا شما راحت تر باشه. بستگی به خودتون داره. اما خلاقیتی که لازم داره با حل زیاد تمرین تا حدودی به دست میاد. اول کتاب رو بخونید و تمرین هاشو حل کنید. همه مثال ها رو مسلط بشین. بعدش اگه جزوه معلمتون خوبه اونو بخونید. و بعدش اگه وقتتون زیاده سوال های زیادی حل کنید اگه نه فقط تست های کنکور این چند سال اخیر رو حداقل حل کنید. و بعدش هر چقدر وقت بیشتر اوردین باز هم سوال حل کنید تا رو هندسه مسلط بشین.
    موفق باشین.

7. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

نظر منم همينه كه ديناميك سخته ولي به نظر من ولش نكن چون خيلي مهمه به نظر من در حد 50 %بخووون ولي بيشتر رو برق ها سرمايه گزاري كن چووون سخته ولي زياد يخت نمياد و قابل جواب دادنه !

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم واست توضیح دادم
    همونجام گفتم این درسا نیاز به وقت گذاشتن داره،باید بشینی انواع سبکهای مختلف این سوالو ببینی و حلشون کنی،انقد سوالات مختلفو دیده باشی که ملکه ذهنت شده باشن
    تمرین تمرین و تمرین تو هندسه جواب میده
    یکم وقت بذاری رو این درس بعدا جوابشو میگیری،مخصوصا اینکه خیلیا تو کنکور این درسارو تقربا بیخیال میشن
    باورکن یه مدت که بگذره عاشق این درس میشی،چراکه بعد حل هر سوال یه لذتی بهت دست میده که مرتب میخوای سوال بعدیرو حل کنی
    همون کتابی که داریو روش کار کن و سوالا و مثالای مختلفو روش فکر کن و سعی کن به جواب برسی،قطعا هندست پیشرفت میکنه
    به قول معلمامون اینکارو بکن،اگه نتیجه نگرفتی بیا بزن تو گوش من

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

دینامیک سخته ؟؟؟؟
    همون سینماتیک هست ( تازه اونم از نوع مسایل راحتش ) + عوامل موثر بر حرکت و شتاب ( نیرو های وارد بر جسم )
    شما کافیه فقط نیروهای وارد بر جسم و تاثیر اونها روی جشم رو بشناسین این فصل خیلی راحت میشه براتون
    سینماتیک سادهe چون ملموسه!نمی دونم کجای کارم می لنگه وقتی دینامیک می خونم اصابم خورد می شه! فکر کنم به این خاطر بود که نیرو ها رو حفظ می کردم!
    راستی برای فیزیک دوم چی بگیرم؟ خیلی سبز نداره که!گاج چطوره؟ کتابی می خوام شبیه و در حد خیلی سبز!

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

براي دارو سازي سراسري يا حتي پيام نور بايد چه رتبه اي بياري ؟
    ديگه اون كه كدوم درسا رو بايد خوب بخونم برا دارو سازي .....
    ضریب شیمی و زیست 4! ریاضی 3! فیزیک 2! زمین 1!

مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد تا پایان روز چهارشنبه 28 دی ماه تمدید گردید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by urchin7; 11-01-2012 at 15:50.

12. این کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر منم همينه كه ديناميك سخته ولي به نظر من ولش نكن چون خيلي مهمه به نظر من در حد 50 %بخووون ولي بيشتر رو برق ها سرمايه گزاري كن چووون سخته ولي زياد يخت نمياد و قابل جواب دادنه !
    نمیخوام تو این تاپیک درمورد کتاب صحبت کنما ولی خداییش من چون فیزیکو نمیفهمیدم خیلی ازش بدم میومد تا اینکه کتاب فارو دیدم،خداییش واس من که خیلی روون و مفهومی بود،این بخش دینامیکم فوق العاده بود توش
    البته تبلیغ نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •