فیفا باید قوانین سختی در این مورد قرار بده....
این کار هم به فوتبال و هم به تماشاچی ها بی احترامی میشه ...
فیفا باید قوانین سختی در این مورد قرار بده....
این کار هم به فوتبال و هم به تماشاچی ها بی احترامی میشه ...
فیلمه رو الان دیدم . اولش فکر کردم کفشه بعدش دیدم نه یه مجسمه بوده .
لب و دندونش شکست و حالا تا 1 ماه نمیتونه به دوست دختراش ابراز محبت کنه![]()
رئیس باشگاه میلان از گالیانی خواست تا این جشن را به دلیل حمله به او لغو نکند.
سایت گل - برنامه باشگاه میلان برای برگزاری جشن 110 سالگی به دستور سیلویو برلوسکونی تغییری نخواهد کرد و برگزار خواهد شد.
پس از حمله دیروز به سیلویو برلوسکونی، نخست وزیر ایتالیا، شایعاتی در مورد لغو جشن 110 سالگی باشگاه میلان، که قرار است در روز 16 دسامبر برگزار شود، به گوش می رسید.
با این وجود، Sky Sport Italia ادعا کرد برلوسکونی که در جریان حمله دیروز، بینی اش شکست، امروز صبح با گالیانی تلفنی صحبت کرده و به او گفته که جشن سالگرد باشگاه نباید لغو شود. گزارش شده که او به گالیانی گفته:" من در جشن حاضر نخواهم بود اما مراسم باید برگزار شود."
جشن باشگاه میلان که دو روز به طول خواهد انجامید از روز 15 دسامبر در قصر باگاتی واسچی آغاز خواهد شد و انتظار می رود همه اعضای باشگاه میلان، به جز رئیس باشگاه، در این مراسم حضور داشته باشند.
2009/12/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدافع آبی و اناری ها می خواهد که سال 2009 را با یک جام دیگر به پایان برساند.
سایت گل - بارسلونا برای شرکت در جام باشگاه های جهان به ابوظبی رفته و پیکه نمی تواند بیش از این برای بازی در این مسابقات صبر کند. بارسا تا کنون در این رقابت ها به قهرمانی نرسیده است و پیکه قصد دارد برای فتح جام با تمام وجود تلاش کند.
او در مصاحبه با EFE گفت:" همه تیم ها می خواهند در این رقابت ها به قهرمانی برسند. قهرمانی در این جام، پایانی فوق العاده برای این سال خواهد بود. این یک تجربه جدید برای من و خیلی دیگر از بازیکنان است. این رقابتها بسیار مهم است."
پیکه سپس توضیح داد که چگونه بارسا کیفیت اش را در چند وقت اخیر نشان داده و اضافه کرد:" طرفداران نگران بودند که مبادا ما بعد از فتح سه جام، تمرکزمان را از دست بدهیم. هیچ کس در تیم اجازه نمی دهد که چنین اتفاقی بیفتد. ما همیشه یکی از بزرگترین تیم های دنیا بودیم اما برای مدت ها جامی به دست نمی آوردیم. اما اکنون چند سالی است که دوباره قهرمان می شویم و این ما را به تیم بزرگتری تبدیل کرده است. به لطف افتخارات 20-15 سال اخیر، می توانیم خودمان را یکی از 5 تیم بزرگ دنیا بدانیم."
2009/12/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مربی پرتغالی قصد دارد از روز سه شنبه بار دیگر با رسانه ها صحبت کند.
سایت گل - inter.it گزارش داد که ژوزه مورینیو، سرمربی تیم اینتر، قصد دارد سه شنبه شب در یک کنفرانس مطبوعاتی درآستانه بازی مقابل لیورنو در کوپا ایتالیا، به سکوت رسانه ای غیر رسمی اش پایان دهد.
آقای خاص رابطه پرتنشی با رسانه های ایتالیایی دارد و در چند هفته اخیر از صحبت کردن با آنها خودداری کرده، در حالی که او براساس قوانین موظف به انجام این کار است. این کنفرانس مطبوعاتی در آپیانو جنتیله برگزار خواهد شد و احتمالا تمرکز اصلی آن بر روی رفتارهای اخیر مورینیو خواهد بود.
این مربی پرتغالی بعد از دیدار تیمش مقابل آتالانتا که به تساوی 1-1 انجامید، یکی از خبرنگاران را هل داد و نشان داد که تمایلی برای جواب دادن به سوالات آنان ندارد. اینتر در حال حاضر با 36 امتیاز در صدر جدول سری A قرار دارد و پنج امتیاز با تیم دوم جدول، میلان، فاصله دارد.
دیدار روز چهارشنبه اینتر در مقابل لیوورنو، اولین دیدار آنها در کوپا ایتالیا در فصل 10-2009 است.
2009/12/15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یوهان کرویف 20 بازیکن را برای بازی دوستانه مقابل آرژانتین به تیم ملی کاتالونیا دعوت کرد.
سایت گل - یوهان کرویف، سرمربی تیم ملی کاتالونیا، با انتشار فهرست اسامی تیم ملی کاتالونیا برای بازی دوستانه مقابل آرژانتین در تاریخ 22 دسامبر، بار دیگر سرو صدای زیادی ایجاد کرد.
مرد هلندی در حالی شش بازیکن تیم بارسلونا را به تیمش فراخوانده که آنها تنها چند روز پیش از آن باید در جام باشگاه های جهان در ابوظبی شرکت کنند. او سسک فابرگاس را نیز به تیم کاتالونیا دعوت کرده اما آرسن ونگر به طور رسمی اعلام کرد که به فابرگاس اجازه نخواهد داد که در این دیدار شرکت کند زیرا آرسنال به اندازه کافی بازی در پیش دارد.
فهرست کامل تیم کاتالونیا به این ترتیب است:
اسپانیول: کورومیناس، وردو، مویزس هورتادو
بارسلونا: والدس، پویول، ژاوی، بوسکتس، کرکیچ، پیکه
دپورتیوو لاکرونیا: آلبرت لوپو، سرخیو گونزالس
ختافه: خوردی کودینا
والنسیا: برونو سالتور
سویا: فرناندو ناوارو
راسینگ: اسکار سرانو
رئال بتیس: سرخیو گارسیا
ویارئال: خوان کاپدویا
آرسنال: سسک فابرگاس
آژاکس: اوله گوئر، گابری
مورينيو به خبرنگار کوريره دلوسپرت گفت:«تو نبايد اينجا باشي. جاي تو در اتاق کنفرانس مطبوعاتي است»
ژوزه مورينيو مربي اينتر در پايان بازي اين تيم با آتالانتا در شهر برگامو در نزديکي اتوبوس حامل بازيکنان نراتزوري با يکي از خبرنگاران ورزشي درگيري لفظي پيدا کرد.
او در کنفرانس خبري پس از بازي هم بارزي را به عنوان جانشين خود فرستاد که دليل اين نتيجه را کارت زرد دوم به اسنايدر دانست که از نظر اينتر کاملاً بي مورد بود. مورينيو يک بار ديگر خود را از خبرنگاران پنهان کرد. او هر بار که قرار است يک جلسه محروميت را پشت سر بگذارد، از خدا خواسته مقابل روزنامه نگاران آفتابي نمي شود، ولي موضوع جالب اينجاست که اين بار حتي دوري از خبرنگاران هم نتوانست مانع از اين شود که آقاي خاص با يکي از آنها درگيري لفظي پيدا نکند.
مورينيو پس از پايان اين ديدار با آندره آ راماتزوتي خبرنگار کوريره دلوسپرت درگير شد. اين خبرنگار به بخشي که به مصاحبه هاي کانال اينتر اختصاص يافته نزديک شد که نزديک اتوبوسي بود که زانتي و هم تيمي هايش را به ميلان مي برد.در اين لحظه طبق تعريف خود اين خبرنگار، مورينيو از اتوبوس پياده شد و به او با لحني تند توهين کرد و بازوي او را گرفت و از او خواست بلافاصله از اتوبوس فاصله بگيرد.
مورينيو به خبرنگار کوريره دلوسپرت گفت:«تو نبايد اينجا باشي. جاي تو در اتاق کنفرانس مطبوعاتي است» مرد پرتغالي اين حرفها را با توهين و عبارات رکيک به زبان آورد. اين ماجرا يک بار ديگر ثابت کرد مربي اينتر بيش از هر زمان ديگري عصبي است و نمي تواند با خبرنگاران ايتاليايي رابطه برقرار کند.
اگرچه عصبي بودن بيش از اندازه او به هيچ وجه قابل توجيه نيست، بخصوص اينکه وضعيت جدول رقابتها و صعود تيم به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اين رفتار او را توجيه نمي کنند. برابر دوربين هاي تلويزيوني «بارزي» دستيار او حاضر شد که از اخراج شدن اسنايدر شاکي و معتقد بود که اخطار دوم به او کاملاً بي مورد بوده، زيرا اين تنها خطايي بود که اسنايدر در ديدارهاي اخير مرتکب شده است. «خطايي در ميانه ميدان که هيچ مشکلي براي کسي ايجاد نمي کرد. داور مي توانست خيلي راحت ازاين اخطار دوم چشم پوشي کند و معلوم نيست چه اتفاقي افتاد. ما لايق پيروزي بوديم»
حمله مورينيو به خبرنگار کوريره دلوسپرت و درگيري لفظي با وي فراز و نشيبهاي مکرر او را ثابت مي کند. مورينيو کاري کرده که رابطه باشگاه اينتر و مطبوعات ورزشي ايتاليا روز به روز تيره تر مي شوند.
اتحاديه مطبوعات ورزشي ايتاليا در مورد اپيزود رخ داده دربرگامو بيانيه اي بدين منظور منتشر کرد: «مورينيو پيش از بازي با روبين کازان هم به خاطر بي احترامي هاي خود خطاب به برخي از خبرنگاران رفتاري مشابه نشان داده بود. اين حمله او نوعي درگيري غيرمسؤولانه و تحمل ناپذيري او را بروز مي دهد. اين اتحاديه از موراتي رئيس باشگاه اينتر مي خواهد تا هرچه سريعتر براي حل مشکل اقدام کند و شخصاً در اين باره دخالت کند تا اينکه مربي تيم او خود را با شرايط موجود در فوتبال ايتاليا وفق دهد. اين اتحاديه همچنين از فدراسيون فوتبال اين کشور و کميته انضباطي خواسته تا در اين مورد تصميم جدي اتخاذ کنند و به باشگاه ها در مورد مسؤوليت حملات احتمالي مربيان و بازيکنان آنها به خبرنگاران هشدار دهد و براي مورينيو هم به خاطر رفتارش جريمه و تحريم مشخصي درنظر گيرد.»
دانیال صدقی - قدس آنلاین
هافبک ایرانی از بودن در پامپلونا راضی است.
سایت گل - جواد نکونام، هافبک تیم اوساسونا، از اینکه تنها یکی از پرطرفدارترین بازیکنان اوساسونا است، راضی نیست و می خواهد به بهترین بازیکن تاریخ باشگاه تبدیل شود.
این بازیکن ایرانی در سال 2006 به پامپلونا رفت و خیلی زود به یکی از بازیکنان اصلی تیم تبدیل شد. این بازیکن 29 ساله به رسانه های اسپانیایی گفت که می توانست برای رسیدن به موفقیت بیشتر این باشگاه را ترک کند اما ترجیح در اوساسونا بماند.
او گفت:" من از اینکه در اسپانیا هستم بسیار خوشحالم زیرا در پامپلونا هستم. من رابطه نزدیکی با باشگاه، بازیکنان و هواداران دارم. من هیچ وقت مهربانی مردم و طرفداران باشگاه، در زمانی که مصدوم بودم، را فراموش نمی کنم. من به آنها مدیونم و به همین دلیل می خواهم بهترین باشم.
من می توانستم به تیم های دیگر بروم و در لیگ قهرمانان بازی کنم. می توانستم در تابستان باشگاه را ترک کنم اما بعد از فکر کردن و مشورت، فکر می کنم که تصمیم درستی برای ماندن گرفتم. اوساسونا باید امسال به رقابت های اروپایی راه پیدا کند و من منتظرم که برای اوساسونا در اروپا بازی کنم."
سرمربی سابق آبی و اناری ها نقش زیادی در پیوستن ستاره آرژانتینی به این تیم داشت.
سایت گل - کارلوس رکساچ، بازیکن و سرمربی سابق تیم بارسلونا گفت که اعتقاد دارد مسی هیچگاه بارسلونا را ترک نخواهد کرد.
او دیروز در گفتگو با شبکه الجزیره گفت:" مسی برای همیشه در بارسلونا خواهد ماند. من نمی توانم تصور کنم او بارسلونا را ترک کند زیرا این باشگاه زحمت زیادی برای او کشیده است و حال انتظار دارند که با بازی های های فوق العاده اش این زحمات را جبران کند."
رکساچ نقش مهمی در پیوستن مسی به بارسلونا ایفا کرد و او بود که مسی نوجوان را به مسئولان وقت باشگاه معرفی کرد. او شاید بهتر از هرکسی در باشگاه بارسلونا این ستاره آرژانتینی را می شناسد، به همین دلیل در مورد شخصیت او نیز صحبت کرد.
" لیونل در زندگی شخصی بسیار خجالتی است اما در زمین بازی شخصیت بسیار قدرتمندی دارد و هر کاری که بخواهد انجام می دهد."
رکساچ در مورد وضعیت فعلی تیم بارسلونا، تیمی که 14 سال در آن بازی کرد نیز اظهار نظر کرد. " من فکر می کنم که بارسلونا می تواند در این فصل نیز یک سه گانه دیگر به دست بیاورد اما در حال حاضر آنها باید بر روی جام باشگاه های جهان تمرکز کنند."
مربی هلندی دلیل رد پیشنهاد کره ی شمالی را " احترام به روسیه" بیان کرد.
سایت گل - گاس هیدینک سرمربی تیم ملی روسیه، پیشنهاد مربی گری تیم کره ی شمالی را در جام جهانی 2010 آفریقای شمالی نپذیرفت.
این اولین حضور کره ی شمالی در رقابت های جام جهانی پس از سال 1966 است. به همین دلیل فدراسیون فوتبال این کشور تصمیم به جذب هیدینک گرفت. کره ی شمالی به همراه سه تیم برزیل، ساحل عاج و پرتغال در گروه مرگ قرار دارد.
به گزارش شبکه ی تلویریونی هلندی Voetbal International ، هیدینک دلیل رد پیشنهاد کره جنوبی را احترام به فدراسیون فوتبال روسیه بیان کرده است. هیدینک در ماه گذشته، همراه با تیم می روسیه مقابل اسلوونی در بازی پلی آف شکست خورد و به این ترتیب روسیه از شرکت در رقابت های جام جهانی باز ماند.
هیدینک در سه دوره ی آخر جام جهانی، با تیم های مختلفی در این رقابتها حضور داشته ونتایج بسیار خوبی کسب کرده است. او در سال 1998، هلند را به مقام چهارم جهان رساند؛ در سال 2002 در نهایت شگفتی کره ی جنوبی را تیم چهارم جهان کرد و در جام جهانی آخر در آلمان، استرالیا را به مرحله ی یک هشتم رقابت ها رساند اما در مقابل ایتالیا با ضربه ی پنالتی توتی، در زمان تلف شده ی بازی از رقابت ها حذف شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)