تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 280 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

درباره این عکس چی باید گفت ؟

این تیمیه که بیشترین قهرمانی رو در لیگ ایران داره و دومین تیم پرافتخار جام حذفیه
    این تیمیه که یک بار قهرمان جام در جام آسیا شده
    این تیمیه که نامی به بلند آوازگی پرسپولیس کوروش و داریوش داره ولی شده عین این عکس
    این تیمیه که چهار تا چهار تا به حریفاش می زذ و الان چهار تا چهار تا می خوره
    این تیمیه که از چهار تا گل سه تاش رو از یه جا می خوره و دفاع اون قسمت ...
    این تیمیه که بازیکنانش به خصوص دروازه بانان و مدافعینش غوغا می کنند
    این تیمیه که مثلا زرنگی کرد و نصرتی رو از رفتن به استقلال منصرف کرد و آوردش اینجا تا اینجوری سوتی بده
    این تیمیه که شیث اون تو این چند ساله بلاها سر تیم آورده
    این تیمیه که مدیرعامل فوتبالیش ، انصاری فرد ، رو به دلایل غیر فوتبالی کنار گذاشتند و کسی رو آوردند که چند سال بعد این بلا رو سرش بیاره
    این تیمیه که میلیون ها نفر رو نه تنها در ایران و بلکه در سراسر دنیا داره می کشه
    این تیمیه که اگه یه خورده دیگه بازی ها ادامه داشت الان به جای اون چند تیم ته جدول بود
    این تیمیه که نامش همه رو می ترسوند و 20 دقیقه اول بازی مخصوصا ، تن حرفاش رو می لرزوند و حبسشون می کرد تو زمین خودشون
    این تیمیه که هر وقت نتیجه نمی گیره ، هزارتا دایه مهربون تر از مادر پیدا می کنه که هیچ کمکی هم نمی کنند و فقط می کوبند
    این تیمیه که ...

ای کاش تصمیم گیرندگان باشگاه مردونگی کنند و تیم رو به اهواز نفرستند تا نتیجه 3 - 0 بشه خداقل اینکه دیگه چهار تا نمی خوریم و کلی هم پول هواپیما و هتل و ... به هدر نمی ره.

2. 8 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جواب این بنده خدا ندید ...
    در رابطه با همه تیم ها دم از تبانی و حمایت فدراسیون میزنه !!!!!!!!!!!!!!!
    من نمیدونم چطور این حرفا تو این فصل میزنن فصلی که همه جانبه از تیمشون حمایت شد ولی بازم نتونستن قهرمان لیگ بشن
    تازه خیلی هم داره منطقی بحث میکنه

امروز هم تنها نکته مثبت بازی ... بازی فوق العاده کریمی بود که رهن خیلی ها بست
    زائد هم از الان میشه روی آقای گلی فصل بعدش امید داشت ...
    این لیگ کابوس وار تموم بشه فقط خدا کنه تو اسیا به عنوان تیم اول صعود کنیم و بالا بیایم

4. 9 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

بابا انقدر بی روحیه نشید:) کل فاصله امتیاز تیمها از رده 6 تا 15، 3 امتیازه. عجب لیگی بود امسال...
    دیگه اگه مدیر و مربی معرفت گرفتن بازیکن رو نداشتن-اگه استیلی با قیمه نذری هم زدن نظر رویانیان رو کسب نکرده بود-اگه بازیکنهامون تو شمال دنبال اون حرکات نبودن-اگه تیم تو چهار بازی پشت سر هم میخاد خودش رو ضایع کنه و امیدهای بوجود آمده رو ضایع کنه... خوب من هوادار که نمیتونم خودم رو سکته بدم.
    سال بعد نقش های تو عکس آپادانا رو جابجا میکنیم :)

6. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حکمی نقض شده... قرار نیست که مثل تنبیه بچه ها جایگزین داشته باشه، باقی موادش مثل جریمه هم پابرجاست

فکر میکنم حدود هر 15 دقیقه سویچ میکرد روی اون بازی. ضمن اینکه من اینرو گفتم نه جناب گرافیکار(البته خیلی عالیه شما همه پرسپولیسیها رو یک تن واحد میبینید). برنامه صداوسیما هم با خودشه چرا فریادش رو سر پرسپولیسیها میکشید

خداییش منطق شما خیلی آلوده به رنگه، خیلی جو زده از این تاپیک به اون تاپیک میاید اینجا تسلیت میگید، ولی در تاپیک استقلال میگید حیف شد که یک رتبه رویایی رو در مورد پرسپولیس با کسر دو امتیاز(که همه از روز اول میدونستن سرکاریه..ر.ک. به پستهای همین تاپیک) تجربه نکردید...

البته در کری های بچه گانه کار رو به جایی کشوندید که شعارهای سخیف استادیوم رو حوصله میکنید و تایپ میکنید(در همون پست در مورد استیلی که تازه بهش احترام هم میگذارید چنین میکنید بقیه بازیکنها رو دیگه معلوم نیست...) بهرحال عرضم به شما اینه که این رتبه رویایی در میان تیمهای مطرح ایران فقط برای استقلال که در لیگ منطقه‏ای73 به دسته دو افتاد(همون دوران ژنرال و دوستان) باقی میمونه.(معرفت و منطقش رو دارم که ننویسم دسته سه چون معنی سه نمیداد ولی خیلی سه بود بهرحال!)
    امیدوارم که تعقیب فوتبال رو از لیگ برتر دوره چهار شروع نکرده باشید...
    خب حکم کمیته انضباطی فقط کسر امتیاز بود و بفرض چیزهای دیگم بوده باشه اونها قطعا با توجه به اینکه تنبیه اصل کاری کسر امتیاز بوده خیلی خفیف بودن

ضمنا در مورد عدم پخش بازی استقلال بندهب ه شما ها اعتراضی نکردم!!!
    فقط گفتم عجیبه که بازی تیم پانزدهم رو از شبکه سراری نشون میده ولی بازی تیم سوم رو شبکه شما اونام تیکه تیکه ( توجه کن همه که شبکه شما رو ندارن )

منطق من آلوده به رنگ نیست. میتونم باهاتون بحث دو نفری و تو پروفایل داشته باشم. جالبه که دوستان استقلالی هم فکر میکنن من پرسپولیسی هستم چون با بعضی نظراتشون مخالفت کردم.
    شعارهاییکه تو استادیوم میدن هم درسته که ناشایسته ولی جزء واقعیت فوتبال ماست. شما نکنه فکر کردی بچه های این فروم همه پیغمبرند؟ الکی بهتره برای هم کمپوت باز نکنیم و با پذیرش واقعیات سعی کنیم راهکارهایی رو برای حل واقعیت های زشت پیدا کنیم. من خودم قبلا هم گفتم که بخاطر جو مسموم استادیوم دیگه نمیرم آزادی در حالیکه بچه بودم همیشه میرفتم.
    در مورد دسته 3 رفتن استقلال و ... هم بزودی یک عکس خواهم گذاشت که قطعا جواب بسیاری مسائل خواهد بود.

ضمنا برای اینکه بنده رو بیشتر بشناسید بهتره از دوستتتون clau بپرسید من چقد منطقیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

من باز هم بدون تعراف دلیل اصلی این باختها رو بازیکنا میدونم
    دوستانی که هنوز جواب سوالاتشون رو پیدا نکردن و دنبال دلایل فنی باختهای پرسپولیس هستن
    این نوسانهای عجیب در بازیهای پرسپولیس جوابتون رو نمیده؟

مگه میشه یه تیم یه بازی کاملا تاکتیکی و حساب شده مقابل الهلال انجام بده ولی بازی بعدی رو وا بده
    مگه میشه یه تیم یه بازی مقابل ااشباب اونجوری باشیم یه بازی مثل تراکتور یا برگشت الهلال 11 بازیکن خنثی توی زمین باشن

من امروز واقعا جواب سوالاتم رو گرفتم و شکم تبدیل به یقین شد
    تیمی که 80 دقیقه مثل یک جنازه متحرک بود چجوری میشه توی 10 دقیقه از این رو به اون رو میشه

این نوسانات کاملا آگاهانه و نشوندهنده دخالت بازیکنا به شکل تعمدی در جریان بازی هستن
    بازیکنا توی 10 دقیقه آخر نشون دادن اگه بخوان فقط سانتر هم بکنن چقدر با زمانی که دلشون نمیخواد تلاش کنن متفاوتن

این بازیکنا رو نمیشه بخشید هیچ کدومشون رو
    یک مشت بازیکن تموم یا تخلیه شده که فقط شاهکارهایی مثل استیلی و کاشانی توانایی جمع کردن این بازیکنا رو دور هم داشتن
    این استیلی موقع بستن تیم به چی فکر کرد که نه دفاع چپ گرفت نه دفاع راست

آقا امیر متوجه شدی چرا کاظمیان بازی نمیکنه دوست من
    یه مجسمه امروز بهتر از کاظمیان بازی میکرد
    باز دم زاید گرم که واقعا حرفه ای و با وجدان کاری بازی میکنه

نمیدونم ولی انگار شیث رضایی دوباره کارهاشو شروع کرده با اون هند بچگانه به نظر میرسه طبق اخلاق بچگانش دوست داره کمی سر به سر دنیزلی بزاره

فکر میکنم معجزه دنیزلی بود که با این تیم از هر نظر بی بنیاد و فکر نشده چنتا نتیجه خوب گرفت و توقعات رو بالا برد و حالا از همین نتایج و توقعات بالا رفته داره بر علیه دنیزلی استفاده میشه

غافل از اینکه فراموش کردیم که این تیم سرشار از ابزارهای زنگ زده، فرسوده و از کار افتادس

پی نوشت:
    جالبه بعضی از دوستان استقلالی هم فضای تاپیک استقلال رو بهم میریزن هم حالا با پستهاشون به شکل غیر مستقیم به پرسپولیس توهین میکنن
    بابا حالا که تیم نرفته دسته یک هر موقع رفت میشنیم با هم حرف میزنیم
    چقدر راحت بر اساس اگر و مگر و قرار دادن خواب و خیال کنار همدیگه نتیجه میگیرن که تیم قطعا میرفته دسته یک
    متاسفانه تحمل حقیقت رو ندارید . خودتون بهتر از من میدونید اما توی جمع که میشه انکار میکنید
    یه کلام من توهینی نکردم تحقیری هم نکردم فقط حقیقتو بهتون گفتم که جنبش رو ندارید
    وقتی 5 6 تا بازی کریمی نیست یا رو فرم نیست یا از قصد بد بازی میکنه پرسپولیس بدترین بازیهای لیگشو میکنه و 4 تا 4 تا میخوره اینا هنوز تجربه نشده برا شماها که اگه یه فصل نبود چی میشد !بعد میگن با اما و اگه توهین میکنن ! اما و اگه چیه؟خودتون دیدید دیگه میخواید به خودتونم دروغ بگید !

باشه ما هم به شما دروغ میگیم آقا اگه کریمی نبود شما الان سهمیه آسیا رو گرفته بودید . خوب شد حالا؟ای خدا
    شب خوش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نظرتون چیه تو دروازه گونی سیب زمینی بذارن!؟

به نظرتون کاربردی تر نیست!؟

حالا چرا 4؟

کسایی که این فصل ازشون متنفر شدم اینها هستند:

کاشانی، استیلی، معمار زاده، شیث، شکوری، آقا زمانی یه سری پیشکسوت ها!

دوران سختیه. اینجا دوست و دشمن مشخص میشه.

10. 6 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امروز هم تنها نکته مثبت بازی ... بازی فوق العاده کریمی بود که رهن خیلی ها بست
    در مورد این حرفتون, چون فکر میکنم که منظور شما با منم بوده چون هنوز معتقدم بودن کریمی بیشتر ضرر
    می رسونه به پرسپولیس تا سود, اینو خدمتتون عرض می کنم که بازی امروز برخلاف گفته شما ثابت کرد
    همه مشکلات اخیر تیم از کریمی بوده و امروز علنا نشون داد میتونه همه کاره تیم باشه. امروز کریمی مهر
    تاییدی زد به تمام شک هایی که من بهش داشتم, امروز میخواست نشون بده که اگه خودش بخواد تیم میتونه
    نتیجه بگیره و اگه نخواد . . . .
    به هر حال شایدم من اشتباه میکنم, و اگه اینطور باشه برای پرسپولیس با کریمی آرزوی موفقیت میکنم !

12. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان من يك توصيه اي به همه شما بكنم كه سعي كنيد به اين فوتبال بصورت كاملا تفريحي و تفنني نگاه كنيد زياد حرص وجوش اين فوتبالو نخوريد ميدونم و ميدونيد كه فساد تو فونبال ما وجود داره نه كم بلكه زياد!
    ارزش نداره به خاطرش ناراحت بشيم من الان فوتبالو طوري نگاه ميكنم كه انگار يه فيلم سينمايي ميبينم ! بعضي فيلمها اخرش خوشه و ميخندم وبعضي ها هم ناراحت كننده و تلخ بعد فيلم (فوتبال) به راختي فراموشش ميكنم
    وقتي يك عده نميخوان پرسپوليس موفق باشه ديگه كاري از دست من هوادار بر نمياد.

فساد مدت زياديه تو فوتبال ما جولان ميده چشمه اين فوتبال مدتهاست خشكيده
    با هزار بدبختي ميريم جام جهاني اونم در شرايطي كه اسيا 4 ونيم سهميه داره تو جام جهاني!بعد صعودم ملت ميريزن تو خيابون و گل وشيريني انگار فاتح جام جهاني شديم ! كره وژاپونو نگاه كنيد اونا دقدقه حضور در جام جهاني رو ديگه ندارن اونا از الان به اين فكر ميكنن كه چطوري تو جام جهاني موفق باشن. سقف ارزوهاي فوتبال ما خيلي اومده پايين البته با اين شرايط بايدم پايين باشه.
    تيمهاي ما مدت بسيار زياديه قهرمان باشگاههاي اسيا نشدن و مهم اينه كه لياقتشم نداشتن!

واليبال و يسكتبالو نگاه كنيد اونا رفتن كجا فوتبال ما كجا مونده

برگرديم به بحث پرسپوليس اميد وارم فصل بعد تيم خوب و يكدستي بسته بشه مهمترين بخشي كه بايد بهش خيلي توجه بشه پست دروازه بان و دفاع تيمه اينا بايد خيلي تقويت بشن. هر چي پرسپوليس گل زد اينا به بادش دادن .و يعد اينكه اميد وارم سال بعد بازيكنا نخوان كسي يا چيزي رو زمين بزنن چون اگر بخوات اين كارو بكنن گوارديولا و مسي هم بيان آش همان است و كاسه هم همان!

يه توصيه هم به دوستان استفلالي بكنم برادران عزيز شما خودتون تاپيك مخصوص تيمتونو داريد با ور كنيد مشكل تيم شما هم كمتر از پرسپوليس نيست تو اونجا در مورد تيم محبوبتون بحث كنيد. بزاريد هوادار پرسپوليسم در مورد مشكلات تيم خودشون بحث كنن. بنده به شخصه اصلا يه بارم به اين تاپيك استقلال نرفتم البته اون تاپيك ورژن قبلي ميرفتم ولي اغلب نظري نميدادم.
    مسائل استقلال براي من مهم نيست برم اونجا چي كار كنم؟
    به نظرم براي اينكه دلخوري و سو تفاهم و احبانا درگيري ايجاد نشه شما هم در تاپيك خودتون درباره مسائل تيمتون بحث وجدال كنيد.

14. 7 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب حکم کمیته انضباطی فقط کسر امتیاز بود و بفرض چیزهای دیگم بوده باشه اونها قطعا با توجه به اینکه تنبیه اصل کاری کسر امتیاز بوده خیلی خفیف بودن
    ضمنا در مورد عدم پخش بازی استقلال بندهب ه شما ها اعتراضی نکردم!!!
    فقط گفتم عجیبه که بازی تیم پانزدهم رو از شبکه سراری نشون میده ولی بازی تیم سوم رو شبکه شما اونام تیکه تیکه ( توجه کن همه که شبکه شما رو ندارن )
    منطق من آلوده به رنگ نیست. میتونم باهاتون بحث دو نفری و تو پروفایل داشته باشم. جالبه که دوستان استقلالی هم فکر میکنن من پرسپولیسی هستم چون با بعضی نظراتشون مخالفت کردم.
    شعارهاییکه تو استادیوم میدن هم درسته که ناشایسته ولی جزء واقعیت فوتبال ماست. شما نکنه فکر کردی بچه های این فروم همه پیغمبرند؟ الکی بهتره برای هم کمپوت باز نکنیم و با پذیرش واقعیات سعی کنیم راهکارهایی رو برای حل واقعیت های زشت پیدا کنیم. من خودم قبلا هم گفتم که بخاطر جو مسموم استادیوم دیگه نمیرم آزادی در حالیکه بچه بودم همیشه میرفتم.
    در مورد دسته 3 رفتن استقلال و ... هم بزودی یک عکس خواهم گذاشت که قطعا جواب بسیاری مسائل خواهد بود.
    ضمنا برای اینکه بنده رو بیشتر بشناسید بهتره از دوستتتون clau بپرسید من چقد منطقیم

من در مورد بخشهای روشنتر حرفاتون نظرم رو میگم و صحبتم رو میبندم، (توجه کنید که اگر هر اختلاف نظر کوچک و بزرگ اگر قرارباشه انقدر کش و واکش پیدا کنه، فضا خسته کننده و نفس انجمن بی معنی میشه، و در ضمن به سرعت گفتگو از ریل منطق و روشنگری بیرون میفته و بیهوده میشه، اونم در بحثهای از این قبیل... و البته این اتمام توضیح از سمت منه و واضحه شما میتونید کار خودتون رو بکنید) :

بعد از منطقه ای شدن لیگ ایران در ابتدای سالهای 70 و سهمیه بندی و از این بساطها که فدراسیون ایران هنوزم گهگاه راه میندازه، استقلال در جدال با تیم های تهرانی باز ماند و به دسته پایینتر رفت(سهمیه تهران 4 تیم بود)، قبلش هم در لیگ گروهی وضع خوبی نداشت،...(از افتخارات قلعه نویی، بودن در کنار تیمش در دسته سه هستش و مرتب هم تکرار میکنه دسته سه در حال که از روی انصاف نگاه کنیم اسمش دسته سه بود ولی منطقی دسته دو حساب میشد)...
    پس بحث خاصی نداره، اگر هم داره در تاپیک استقلال که موضوع بهش مربوطه بفرمایید. در این رابطه حتی کیهانها و دنیای ورزشها و دیگر مجلات اونموقع رو دارم که نه در این جو که رده پرسپولیس انقدر پایینه و ممکنه سعی در محو کردن این افتضاح تلقی بشه، در موقعیتی دیگر در بررسی بدترین دوران تاریخ استقلال شرکت میکنم.

در کمپوت باز نکنیم و بچه های این فروم پیغمبر نیستن چیه؟ کی این حرفها رو زد؟ چطور این نتایج رو گرفتی؟ حرف زشتی رو نقل کردی و حالا فرافکنی میکنی که پوشیده بشه...
    اگر مدل حل واقعیات زشت و ضد اجتماعی برای شما نقل کلمه بلکمه و با شوخی و خنده شعارهای شیر سماوری است ...خیر این حلش نیست، تاثیرپذیریه.

و راهکار؟ هیچی فحش ندیم...مردم بهم فحش ندن...زشتیها رو تکرار نکنن..کمی خجالت سرمون بشه...از پشت رل ماشین‏ها تا روی سکوها...طلب بیجا از همدیگه نداشته باشن...بهمین سادگی. من الانشم استادیوم پا بده میرم و جو مسموم رو کاری ندارم.
    Last edited by Arash4484; 07-05-2012 at 17:56. دليل: بخاطر همزمان تایید شدن پستها ، پست نقل شده نامشخص بود، که نقل قول کلی رو اولش گذاشتم.

16. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا نمیدونم مشکل از ضعف دنیزلی در ارائه ی کارهای دفاعی هست یا ضعف فنی بازیکنها ، هرچند که پرسپولیس دوره ی قبلی دنیزلی هم در دفاع خیلی درخشان نبود اما توجیهاتی مثل بردن کریم باقری در دفاع به علت نداشتن بازیکن و شاهکارهای معدنچی ! بکار برده میشد /

نتیجه ی نهایی از عملکرد پرسپولیس دنیزلی رو میشه در فصل آینده برداشت کرد ، با تیمی که خودش خواهد بست و امیدوارم خاطرات تلخ این فصل به خوبی جبران بشه .

18. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •