تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 339 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

کی گفته فردوسی پور محبوبه؟
    معلومه پرسپولیسی ها!
    این آقا فقط برای استقلال حاشیه درست می کنه و بالاخره عقده خودش رو با سوال نظرسنجی مزخرف مثل برنامه مزخرفش تخلیه می کنه.
    به نظرم دیگه هوادارای استقلال نباید توی برنامه ش شرکت کنن تا می تونه به تقویت تیم محبوب خودش یعنی پرسپولیس بپردازه.

2. 6 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب مومن مسلمان مربی ، یکیشون رو بکش بیرون و یک مدافع بذار یا یک هافبک دفاعی اضاه کن تا در کمتر از 12 دقیقه
    کدوم دفاع یا هافبک دفاعی؟
    فقط توحید غلامی که تا حالا 5 دقیقه تو لیگ بازی کرده رو نیمکت بود. اگرم اونم میوورد امثال شما الان می گفتن اینو چرا اووردی.
    واقعاَ متاسفم واسه همچین هوادارایی.
    اگه اون 10 دقیقه هم پرسپولیس اون خوش شانسی های عجیب غریب و نمی یورد بازم همین حرفا رو میزدی؟
    سپاهانم که اومد صدر. ولی این سپاهان هرگز نمیتونه این طوری ادامه بده. رقیب ما قلعه نوییه.

4. 9 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان نمی دونم این احساس منه یا نه ...
    از دیشب تا حالا به نظر می اد اتحاد بین هوادارای اس اس خیلی بیشتر شده ... امروز رفته بودم دانشگاه چند تا از مخالفین سرسخت مظلومی و کسایی که این چند ساله کاری به کار تیم نداشتن یا کمتر داشتند چنان بحث و کری با تیم مقابل داشتند که کیف کردم ... توی همین فروم و چند جایی دیگه هم بچه ها فعال تر شدند و احساس می کنم به هم نزدیک تر شدند ...
    زنده باد اس اس که تاج سر خیلی هاست ! قربونش برم هوادارهاشم مثل خودش با شخصیت اند.
    پرچم بالاست

6. 13 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کی گفته فردوسی پور محبوبه؟
    معلومه پرسپولیسی ها!
    این آقا فقط برای استقلال حاشیه درست می کنه و بالاخره عقده خودش رو با سوال نظرسنجی مزخرف مثل برنامه مزخرفش تخلیه می کنه.
    به نظرم دیگه هوادارای استقلال نباید توی برنامه ش شرکت کنن تا می تونه به تقویت تیم محبوب خودش یعنی پرسپولیس بپردازه.
    یادش بخیر اونسال برای اولین بار اس ام اس گذاشتن طرفدار کودوم تیمید . قبل از دربی بود همون سالی که استقلال به هر تیمی 4 تا می زد

عماد اومد گفت من و خونوادم 5 تا گوشی داشتیم هممونم استقلالی هر کاری کردیم نمی رفت اس ام اس
    یکی از طرفدارای پرسپولیس اومد گفت آقا چرا دروغ میگی من خودم 2 تا گوشی دارم با هردوشون فرستادم پرسپولیس و رسید !!
    این بماند...
    ==================
    خیلی وقت دیگه تو اس ام اس نود شرکت نمی کنم ، یه جورایی ادم احساس می کنه فردوسی پور در حال سوئ استفاده از ملته !!

==================
    در ضمن باختیم که باختیم !!
    پرچم بالاس !!
    به قولی : هنوز زوده بتونی بکنی جنگ با خورشید ...

8. 8 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفم برا طرز حرف زدن بعضی ها چه استقلالی چه پرسپولیسی
    واقعا که اگه دست ما هم باز بود دیروز اتفاقی بدتر از اتفاق مصر می افتاد و به جای 74 نفر 740 نفر میمردن توی تاپیکی که هر کسی میتونه نظر خودش رو بذاره ببینید چه خبره توی یه فضای مجازی داریم همدیگرو میکشیم وای به حال اینکه روبروی هم باشیم و دستمون به هم برسه
    باخت که باخت فدای سرش دیگه اینجوری حرف زدن چیه؟؟؟ کسایی که با این باخت شروع میکنن به فحش دادن تو ورزشگاه و جوری بهم میریزن که احترام و این چیزا حالیشون نیست شخصیت خودشون رو نشون میدن
    به خدا فصل پیش رئال مادرید تیم کهکشانی 5 تا از بارسا خورد کدوم از این اتفاق ها افتاد؟؟ کی به مورینیو حرف زد یا به بازیکنا یا حتی کدوم بازیکن بارسا گفت ما برتر بودیم و حق ما بود و این حرفا؟؟
    شریفاتی که توی بازی حذفی اون گل رو زد ایا همینجوری باهاش حرف میزدین یا اینجوری ازش انتقاد میکردین؟؟ یا بعضیا یادشون رفته تا همین دیروز پریروز میگفتن پرویز سوبله سوبله اما الان مظلومی شد بد و ...
    این چیزاس که فوتبال اروپا رو عزیز میکنه اونان که بعد از سنگین ترین باخت ها با احترام ورزشگاه رو ترک میکنن و به حریف تبریک میگن و شروع نمیکنن به شکستن صندلی ها واقعا کسایی که تو ایران صندلی میشکنن و فحش میدن حقشونه استادیومی هایی مثل ومبلی و اولد ترافورد و نیوکمپ یا ... داشته باشن؟؟؟؟؟
    ادم اشکش در میاد این رفتار هارو میبینه
    بردن مبارکشون باشه استقلال هم باخت فدای سرش

10. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-02-2012 at 21:42.

12. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام خدمت تمام هواداران استقلال ...

فقط اومدم بگم درود بر پرويز مظلومي

من هميشه آرزو داشتم مظلومي به حقش برسه و بياد باشگاهي كه واسش زحمت كشيده و خون دل خورده چندين سال ... الان اين اتفاق افتاده و آقاي مظلومي سر مربي هست پس چرا با 1 باخت ما بايد شعار بديم عليهش؟! چرا استقلال رو بعضي ها فقط حق يعضي هاي ديگه ميدونن؟!! چرا فقط بايد به اون آقاي‌! مثلا استقلالي وقت داده بشه؟! مگه مظلومي حقي نداره؟

متاسفانه تماشاگراي ما فرهنگ تماشاگر بودن ندارن ... تو همه جاي جهان طرف رو بهش 2 فصل فرصت ميدن بعد اگه نتيجه نگرفت ازش انتقاد ميكنن. الان استقلال صدر جدوله و تو فينال جام حذفي هم هست ... ديگه چه جاي انتقادي ميمونه؟!

همين آقاي مظلومي بودن كه پرسپوليس رو سوبله چوبله كردن ... اينو يادتون رفته؟! يادتون رفته اين همه ما مصدوم داريم؟ ديگه چه انتظاري داريد ... وقتي مهره اي تيم نداشته باشه در نتيجه مربي معجزه نميتونه بكنه.

اين آقايوني هم كه ميان انتقاد ميكنن اولا انصاف داشته باشن و نتايج و شرايط رو كنار هم قرار بدن ... و مورد ديگه اينكه يادشون باشه اسطوره ي اين باشگاه هيچ كسي نيست جز ناصر خان حجازي ... كسي ديگه هم 10 تا جام آورده باشه واسه خودش اسطورس !

آقايون يادتون نره اسطوره ي اين باشگاه امثال ناصر خان هستن كسي كه هميشه با استقلال بوده و پشت نكرده هرچند ماها خيلي باهاش بي وفا بوديم ... افسوس كه ديگه نيست. اما يادتون باشه اگه طرف 20 تا قهرماني هم واسه اين باشگاه آورده باشه و اما وقتي با استقلال بازي داره مياد هي كري ميخونه و شاخ و شونه ميكشه كه استقلال فلان و فتح الله زاده بيسار ! اون آدم هيچ محبوبيت بين ماها نداره ...

آقايي كه مياي انتقاد ميكني ... استقلالي واقعي يعني پرويز مظلومي ... خيالت راحت من و امثال من حاضريم تيم با مظلومي دسته ي 8 ! بره ( نميدونم اصلا هست يا نه : دي ) اما بعضي ها كه خودتونم ميدونيد به تيم برنگردن ... مردم معرفت سرشون ميشه ... مردم معرفت رو ميفهمن. مردم ميفهمن وقتي طرف تا ميبازه و كم مياره مياد هرچي تو دهنشه ميگه به استقلال يعني اون آدم بنده ي پول هستش نه بنده ي استقلال ...

مردم ميفهمن اون آقا يه ذره حق استاد خودش رو به گردن نگرفت و يه كم احترام نميذاشت به ناصر حجازي بزرگوار ... آقا كي شما رو آورد به عنوان مربي تو استقلال؟! كي شمارو معرفي كرد؟!

هيچ وقت من يك موي امثال حجازي / زرينچه / حسن زاده / سرخاب / طالب لو / طباطبايي و ... رو به هزار تا امثال شماي قدر نشناس نميفروشيم. اگرم برگردي استقلال ...

استقلال حق امثال مظلومي ... زرينچه بقيس نه كسي كه نمك ميخوره و نمك دون ميشكنه. چرا 5-6 فصل وقت دادن به آقايون !!! 1 سال بيان بگن آقايون جوان زرينچه / حسن زاده / غلامپور ... بازيكنان تيم ملي در سابق شما 4-5 تايي يه فصل تيم دستتشه ببينيم چي ميشه ... والا اگه ما مخالفتي داشته باشيم. اين 4-5 تا حداقل استقلالي واقعين. حسن زاده سرش رو ميداد تا استقلال يه گل نخوره ...

درود بر مظلومي

و آخر اينكه مطمئن باشيد اگه بازيكنامون برگردن 2 تا جام رو ميگيريم. اگرم همون يه جام رو گرفتيم بازم من راضيم ...

14. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

یادش بخیر اونسال برای اولین بار اس ام اس گذاشتن طرفدار کودوم تیمید . قبل از دربی بود همون سالی که استقلال به هر تیمی 4 تا می زد

عماد اومد گفت من و خونوادم 5 تا گوشی داشتیم هممونم استقلالی هر کاری کردیم نمی رفت اس ام اس
    یکی از طرفدارای پرسپولیس اومد گفت آقا چرا دروغ میگی من خودم 2 تا گوشی دارم با هردوشون فرستادم پرسپولیس و رسید !!
    این بماند...
    ==================
    خیلی وقت دیگه تو اس ام اس نود شرکت نمی کنم ، یه جورایی ادم احساس می کنه فردوسی پور در حال سوئ استفاده از ملته !!

==================
    در ضمن باختیم که باختیم !!
    پرچم بالاس !!
    به قولی : هنوز زوده بتونی بکنی جنگ با خورشید ...
    من یکی که از فردوسی پور هیچوقت خوشم نمیومد و نخواهد اومد.میدونم خیلی ها هم مثل من فکر می کنن و یه روزی میرسه نصف طرفداراشو از دست میده و برنامه اش میشه 90 قرمزی!

16. 4 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مرسی امیر جان، لینک مستقیم همین کلیپ خدمت دوستان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

اصلا هم اینجور نیست
    خیلی راحت میتونست شیرزاد رو بیاره تو بازی
    شریفات و یوسفی خیلی بد بازی کردند
    این دلیل نمیشه که اگر زارع رو جا گذاشته بگیم خوبه
    رفته داخل محوطه ، شوتش به زور به دروازه رسیده
    فقط دویدن و توپ خراب کردن مهم نیست
    نباید هر کی جلو بازی میکنه با 2 تا توپ بگیم خوبه ولی از اون ور بگیم پژمان تیم رو به فنا داد
    درسته تعویض کرد ولی فوری باید تغییر تاکتیک میداد
    به قول شما وقتی مهدوی کیا داره میاد برای سانتر ، اون موقع باید به فکر میبود .تیم فقط 10 دقیقه حفظ توپ میخواست که ظاهرا هیچ کدام از بازیکنان توجیه نشده بودند چون من هیچی ندیدم
    این نظر شخصی منه ، خواهشا نگید ( شاید هم اصلا استقلالی نیستی وگرنه ناراحت میشم )
    من از بازی سال 1372 این 2 تیم که 2 بر 2 شد و بعدش جنگ شد و بازی به نفع اس اس تموم شد من با این تیمم
    فقط هم 2 سال استقلال رو محشر دیدم ، سال 1376 که با اختلاف اول شد و سال 1386 با امیر خان

امیر خان برگرد به تیمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •