FCW یکی از لیگهای WWE است که مختص ایالت فلوریدا هست.به نوعی لیگ دسته دو خودمون میشه
Florida Championship Wrestling 6 5 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FCW یکی از لیگهای WWE است که مختص ایالت فلوریدا هست.به نوعی لیگ دسته دو خودمون میشه
Florida Championship Wrestling 6 5 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید من یک روز نیستم یک سفر کوتاه دارم وزود بر میگردم ونمیتونم تو این یک روز برای شما خبرهای کشتی کج را بذارم باز هم از همتون معذرت میخوام.
درسته Rock برگشته ؟ یا شایعه هست ؟
پر افتخارترین بازیکن الان Triple H هست ؟
اره برگشته ولی یه مدت خیلی کوتاه واسه فیلم دوباره رفته ولی میاد.تازه رسملنیا 28 با سینا افتاده
پر افتخار ترین تا منظورتون چی باشه. ولی از اونجایی که اندرتیکر رکوردار پیروزی در مهمترین پی پی وی یعنی رسلمنیاست و هولک هوگان هم اون رو برترین میدونه اندرتیکر باید باشه.ولی فدراسیونی واسه انتخاب برترین وجود نداره اما احتمالا از بین هولک هوگان-اندرتیکر یکیشون باشه.تریپل اچ جزء پنج تای اول هم نمیتونه باشه چون سالهای زیادی هیل(شخصیت بد) بوده ولی اندرتیکر 20 سال فیس بوده
آخه تعداد قهرمانی ها رو اگه منظور کنیم تریپل اچ از همه بیشتر کمربند برده .
عکسهای آخرین حضور راک رو دارید بزارید ؟
اسم تاپیک رو دیدم، گفتم دوستان علاقه مند یه اطلاعی هم راجع به اسم این نوع کشتی داشته باشند.
جسارتا نام درست، کشتی کچ هست و نه کج. در فرانسوی بهش میگند catch و در انگلیسی هم پروفشنال رسلینگ (Professional Wrestling) که تلفظ ما در ایران هم مطابق فرانسویه.![]()
یک عدد سوال
من تو mbc action گهگداری دیدم ولی تنها چیزی که نظرمو جلب کرده تیکه آهنگیه که موقع میانبرنامه هاش میزاره که یه یارو میخونه وسطش بقیه ((هی هی )) میگن.
کسی میدونه اسم آهنگش چیه؟
دوستان اگه امکانش هست بگید علت اصلی مرگ ادی گررو چی بوده؟
ممنون
تا اونجا که من از بچه های حرفه ای پرسیدم با چاقو به قتل رسیده و حتی میگن گردنش نه بطور کامل ولی نصفه از سرش جدا شده.اون صمیمی ترین دوست ری مستریو بود و ری به یاد اون سالها پیراهن ادی رو می پوشید و حتی قهرمانی رویال رامبلش رو به اون تقدیم کرد
تریپا اچ 8 بار کمربند wwe رو برده ولی کمربندهای دیگری هم هستند.اما شاید خودتون بهتر بدونید که رسلمنیا فینال فینالهای کج کارهای معتبر دنیاست و اعتبارش فرا تر از کمپانی wwe است.با اینکه این کمپانی هست که برگزار میکنه.اندرتیکر صاحب 19 پیروزی و بدون باخت در رسلمنیاست و اسطورهها رو در رسلمنیا شکست داده.در تازه ترین رده بندی که wwe داده بود(که البته خیلی مورد نقد بوده) شان مایکلز اول و اندرتیکر دوم بود.ولی خوب نظر هوگان تکی میتونه موید یک نظر کامل باشه.کمربند بخشی از ماجراست.
ضمن این که من خودم شاید بالغ بر 500 بازی از اندرتیکر دیده باشم.اون خیلی قدرتمند ظاهر میشه.همواره در اوج بوده.هیچ وقت نامردی نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GHAGHALEELEE; 14-06-2011 at 01:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)