تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 320 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مادرید آمد، بارسا رفت!

خبرگزاری فارس: مجله پرخواننده و معتبر ۴-۴-۲ به موفقیت‌های اخیر رئال مادرید و ناکامی‌های بارسلونا اشاره کرده و نوشته است: مادرید آمد، بارسا رفت. به گزارش خبرگزاری فارس، شکست اخیر بارسلونا مقابل اوساسونا و پیروزی رئال مادرید مقابل لوانته با هت‌تریک کریستیانو رونالدو در مقاله مفصلی از نویسنده مجله ۴-۴-۲ اروپا کنار مسائلی چون ناکامی‌های مسی در ضربات پنالتی و نزدیک شدن توپ طلا به زعم خبرنگاران به رونالدو پرداخته شده است. نویسنده در ادامه با اشاره به ال‌کلاسیکودربی در نیوکمپ (هفته ۳۵ لالیگا) آورده است: مورینیو خیلی دوست دارد قهرمانی قطعی خود را در نیوکمپ جشن بگیرد و با پیروزی در این زمین بزرگ و قدیمی همه سناریوها را به نفع خود ورق بزند.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:59.

2. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

روبرتو کارلوس :" رئال مادرید چه ببرد ، چه ببازد بهترین است "

برنامه معمول پنج شنبه شب های رئال مادرید تی وی ، در سال 2012 با یک مهمان ویژه کارش را شروع کرد . روبرتو کارلوس ، یکی از بهترین بازیکنان خارجی تاریخ رئال مادرید که به بررسی دوران حضورش در رئال مادرید "از نظر شخصیتی و حرفه " ای پرداخت و گفت که " رئال مادرید چه ببرد و چه ببازد ، بهترین در دنیاست . " او که یازده سال در رئال بازی کرده ، خود را مادریدیسمو می داند و می گوید :" رئال مادرید امسال به سیبلس خواهد رفت . "

روز تجلیل شدنت در برنابئو چطور بود ؟
    روز مهمی در زندگی من بود . متفاوت بود چرا که همیشه برای بازی کردن به این استادیوم می رفتم و این بار یک تجلیل بزرگ از سوی فلورنتینو پرز و هواداران از من صورت گرفت . از رفتار بازیکنان و دوستانم هم خوشحال شدم . کندو ، مانولین ، خورخه و ... یک روز مهم برای من بود .

چه حسی داشت که کل استادیوم نامت را صدا بزند ؟

در این جا مدافعان بزرگی نظیر کاماچو بازی کرده اند . در طول سالها من پیراهن رئال مادرید را پوشیدم ، سعی کردم که هواداران سرگرم کنم و بیشترین جام ممکن را کسب کنم . دوران خوشی با رونالدو ، رائول ، بکام ، زیدان ، کارمبو ، ماکله له ، ایلگنر ، سیدورف و ... داشتیم . با چنین بازیکنانی بازی کردن آسان بود . وقتی که محبت هواداران را مشاهده می کنم می فهمم که علتش آن دوران بوده است . ما لحظات خوشی در برنابئو داشتیم . هر بار که پیراهن رئال مادرید را می پوشیدم ، می دانستم که دست به کار خوبی خواهم زد . در 11 سال ، دوران خوشی در رئال مادرید داشتم و فکر می کنم که بیشتر هواداران را خوشحال کردم تا ناراحت .

این که کل جمعیت ، ایستاده تشویقت کردند تحسین برانگیز بود اما روابطت با بازیکنان رئال هم همین طور .
    من صبحش به زمین تمرین رئال رفتم و هر کسی مرا می دید می گفت :" این جاست . بازیکنی که سالها بازی کرده و جامهای زیادی برده است . " در طول دوران فوتبالم ، همیشه با خوشبختی و طراوت فوتبال بازی کرده ام . همیشه محبت های زیادی به من شده است .

رئال مادرید همیشه در کل دنیا نمادی برای همگان بوده است .
    از قدیم در مورد جنجال میان بازیکنان یا بازیکن با مربی گفته می شد اما معمولا چنین چیزی وجود نداشته است . رئال مادرید همیشه یک خانواده بوده است . حتی امروز که از کریستیانو صحبت می کنیم می بینیم که کاملا فرق کرده است . این باشگاه مثل باشگاه های دیگر نیست که فقط از یک یا دو بازیکن صحبت می شود . این جا بازیکنان ، مدیر و هواداران ، یک خانواده در کل جهان هستند . پس فکر می کنم که رئال مادرید چه ببرد ، چه ببازد ، در دنیا بهترین است .

وقتی در رئال مادرید بودی هم این شرایط را درک می کنی ؟
    شاید از آن که بیرون بروی بهتر بتوانی درکش کنی . در ترکیه که بودم ، رئال مادرید را طور دیگری می دیدم . همه از این باشگاه تمجید می کردند . وقتی با آن قرارداد داری ، زندگی سخت و پر فشاری داری . اما وقتی بیرون می روی ، هیجانات و نا امیدی ها را با هواداران دیگر سهمین می شود . مقابل تلویزیون ممکن است خیلی اذیت بشوی . من با زیدان و بکام بای می کردم و به رونالدو نازاریو و رائول پاس گل می دادیم . من حالا با این که هنوز یک بازیکن فعال هستم ، یک هوادار پر و پا فرص این تیم هستم . رئال مادرید را حالا بیشتر حس می کنم . وقتی توپ روی پای بنزما می افتد فریاد می زنم " شوت کن " یا همین طور " کاسیاس ، بگیرش " . وقتی فقط یک هوادار باشی ، عظمت باشگاه را از بیرون خیلی بیشتر درک می کنی .

همیشه می خواستی یک بازیکن شوی ؟
    همیشه . وقتی به چیزی فکر نکنی ، نمی توانی به آن دست پیدا کنی . البته شانس و توانایی ها در آن دخیل هستند . مادرم همیشه به من پند و اندرز می داند . از 18 سالگی فوتبال را شروع کردم و وقتی در یونیائو سائو ژوائو بودم ، با خود می گفتم که رویایم به حقیقت پیوست و پیراهن یک تیم دسته اولی را پوشیدم . با خود فکر کردم :" خدایا ، مرا به یک تیم بزرگ پایتخت بپر . " ناگهان پالمیراس به میان آمد که بازیکنان واقعا خوبی داشت . پس از دو سال و نیم حضور در این تیم ، اینترمیلان موراتی سراغم آمد . کاپلو سپس مشکلاتی پیدا کرد و از لورنزو سانز خواست مرا بخرد . از آن جا ماجرای من شروع شد . پیشرفت حرفه ای و شخصیتی خود را در رئال مادرید داشتم . برای این که به چیزی برسی ، همیشه باید در رویاهایت به آن فکر کنی .

چه تصویری از اسطوره هایت در ذهن داشتی ؟

من و پدرم سانتوسی بودیم . در بچگی همیشه عکس په له و بازیکنان سانتوس را نگه می داشتیم .
    از روز اولت در رئال مادرید چه به یاد داری ؟
    یادم است که موهایم بلند تر بود . به سیبلس هم سر زدم . عکسهایم را هنوز دارم . با یک پیراهن رنگی . هر بار آن عکسها را می بینم ، نمی توانم باورش کنم .

حالا کاسیاس و راموس کاپیتان های تیم هستند . کاپیتانی رئال مادرید مشکل است ؟
    هیچ چیز مشکل است . هر بازیکنی کاپیتان رئال مادرید شود باید به آن افتخار کند هر چند که خیلی آسان است . باید در زمانی که اوضاع خراب است ، مسئولیت را بپذیری و در زمان بردن جامها ، بیشتر نفوذ کنی . برای من آسان و جالب بود . برای یک بازیکن ، در باشگاهی نظیر رئال مادرید ، بالاترین حد کاپیتانی است . هم فشار ایجاد می کند و هم غرور .

زیدان گفت که هیچ گاه گل معروف بمب گونه تو را فراموش نمی کند . در موردش گفته بود :" دیدم که به توپ ضربه می زند . ناگهان دیدم گل شد ، نمی فهمیده ام که چه دیده ام . "

مردم در مورد آن گل از من می پرسند که چطور آن قدر خوب به توپ ضربه زدم . نمی توان توضیح داد . مردم از خود می پرسند :" آن را دیده اید " تائید می کنند و من به آنها می گویم :" خب ، دیگر نخواهید دید . "

کاسیاس همیشه نهمین قهرمانی در اروپا را به یاد دارد که در رختکن گریه می کرد و تو نزدش رفتی . یادت هست ؟

هر چیزی حسی دارد . می خواستم به ایکر دلداری بدهم . پس از آن توپهایی که گرفت نباید گریه می کرد . می خواستم که او مثل ما جام را بالای سر ببرد ، لذت ببرد ، شامپاین باز کند و ... من هم در برخی بازیهای بزرگی که جامها را می بردم هم شرایط مشابهی داشتم . در این لحظات ، ممکن است که از خوشحالی اشک بریزی و او را هم پس از بازی خیلی در هم رفته دیدم . به او گفتم :" ما یک بزرگ را برای باشگاه بردیم ، با بقیه از آن لذت ببر . "

بهترین روز روبرتو کارلوس در رئال مادرید چه بود ؟

همه . از زمان حضور در سیوداد دپورتیوو نزدیک لاپاز گرفته تا والدبباس . سفر ها در اسپانیا ، خارج آن ، پیش فصل ها در چین ، ژاپن و ... هر روز با فوتبال زندگی کردم که برایم خیلی شادمان و مهم بود .

می توانی تصور کنی که در این رئال مادرید بازی کنی ؟
    گاهی زمانی که از تلویزیون بازیها را می بینم ، تعجب می کنم که چرا من در آن جا نیستم تا پاسهای بلند را بگیرم . دوست دارم که پاسهای بلند دریافت کنم ، مثل کاری که با بکام از این جناح به آن جناح می کردیم . حالا این پاسها را ژابی آلونسو می دهد . چرا به کریستیانو پاس ندهم یا برای بنزما سانتر کنم که گل شود ؟ با راموس لذت ببرم . با خدیرا ، اوزیل ، کاکا ، مارسلو و ... لذت ببرم . صدها فکر به ذهنم می آید .

کریستیانو با آن گلی که زد انگار می خواست یاد تو را گرامی بدارد .
    فکر می کنم که یک اتفاق خاص بود . در رختکن با او صحبت کردم . بازیکنانی در دنیا نیستند که بتوانند مثل او ضربه بزنند . او در مورد گلش توضیح داد و من و خودش کاملا فهمیدم . بکام هم با قدرت خاصی و با سبک خاصی ضربه می زد . کریستیانو یک پدیده است .

در والدبباس ، یکی از اولین نفراتی که از تو استقبال کرد ، مورینیو بود ...
    من مربیانی نظیر کاپلو و دل بوسکه داشته ام اما وقتی در عرصه باشگاهی در مورد بهترین مربی جهان از من پرسیده شود ، فکر می کنم که مورینیو ید طولایی داشته باشد . هر بازیکنی می خواهد که مورینیو مربیش باشد . با او دو ، سه سال پیش که در چلسی بود صحبت کردم و دیدم که شخصیت فوق العاده ای دارد . حالا او را رو در رو شناختم .

دوست داشتی در مقطعی از فوتبالت ، مربی تو می شد ؟
    دوست داشتم که مربی باشگاهی باشد که در آن کار می کنم . او یک حرفه ای به تمام معناست . سبک و مسئولیت پذیری خاص خود را دارد . این برای یک بازیکن ، عالی است . وقتی که الکلاسیکو را باخت ، خودش در مقابل همه چیز ایستاد و نگذاشت که بازیکنانش مورد فشار قرار گیرند . بسیاری از رفتارش انتقاد می کنند اما کمتر مربی در انجامش تواناست .

روبرتو کارلوس ، رئال مادرید این فصل را چطور می بیند ؟

خوب . قهرمان واقعی کوپاست و در لالیگا خوبکار کرده است . در اروپا هم شایستگی حضور در نیمه نهایی ، فینال و قهرمانی را دارد . در لالیگا ده امتیاز جلوست و در چمپیونزلیگ با زسکا بازی دارد . بازی برگشت هم در خانه است و فکر نمی کنم مشکلی برای صعود وجود داشته باشد .

فکر می کنی بازی با زسکا چطور باشد ؟
    زسکا بازیکن بزرگی نظیر وگنر لاو را از دست داد که زوج دومبیایی بود که سرعت و تکنیک زیادی دارد . بازی مسکو مشکل تر خواهد بود . استادیوم پر خواهد بود اما با توجه به این که بازی برگشت در خانه است ، مشکلی نیست .

باید برای سرمای مسکو آماده شد ؟
    فکر می کنم که مادرید سرد تر است . وزش باد متفاوت است . وقتی که در دمای 19 تا 24 درجه زیر صفر باشی ، آن طور که فکر می کنی سرد نیست . در کیف با دمای 11- درجه بوده ام که دمای سردی به نظر می رسد اما آن طور که می گویند نیست . چمن مصنوعی مشکل ساز تر است . در مورد سرما نگرانی وجود ندارد .

این تیم را در سیبلس می بینی ؟
    آرزوی قلبی من و همه طرفداران به حق این تیم است.

منبع:مرجع اخبار رئال

4. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دروازه‌بان سائوپائولو:‌مورينيو بهترين‌مربي دنياست

اين دروازه بان برزيلي براي ديدار با دوستش، کاکا، اين هفته به مادريد سفر کرد و ديداري نيز با آقاي خاص داشت و کاملا تحت تاثير کار سرمربي پرتغالي قرار گرفت.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" مورینیو بهترین مربی دنیاست. او سال هاست که در بین بهترین هاست. او در 10 سال اخیر در باشگاه های مهمی مانند چلسی، اینتر و رئال مربیگری کرده است.

او در هر باشگاهی بوده، به فینال رسیده و قهرمانی های زیادی به دست آورده است. با توجه به چیزهایی که دیدم، او نه تنها یکی از بهترین های حال حاضر دنیاست، بلکه یکی از بهترین های تاریخ فوتبال است.
    دیدن او یک اتفاق فوق العاده بود. او تمرینات و تاکتیک های مختلفی را طرح ریزی می کند. او دوست دارد با بازیکنانش صحبت کند و به آنها نزدیک باشد. من همیشه شیوه ارتباط او با رسانه ها را دوست دارم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دي‌استفانو و اهدا گنجينه شخصي،به موزه رئال

ستاره سابق باشگاه اعلام کرد از موزه هاي ديگر پيشنهادهايي براي اهداي اين لوازم دريافت کرده بود اما ترجيح داد آنها را به موزه سانتياگو برنابئو اهدا کند.

آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید، 659 قطعه از گنجینه شخصی اش را به موزه باشگاه رئال اهدا کرد.

او در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" می خواهم هواداران و اعضای باشگاه از دیدن آنها لذت ببرند. این پیشنهاد از طرف من ارائه شد و باشگاه هم آن را پذیرفت.
    من تنها می خواستم مطمئن شوم که همه لوازم در جای مطمئنی نگهداری شود. من پیشنهادهای دیگری داشتم اما آنها را رد کردم و همه این خاطرات را به باشگاه رئال اهدا کردم."

دی استفانو که در سطح ملی برای آرژانتین و اسپانیا بازی کرد، در کمتر از 400 بازی برای رئال، بیش از 300 گل به ثمر رساند.

فاصله 10امتيازي بابارسلونا نبايدعامل غرورشود

مدافع برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: با ايجاد فاصله 10 امتيازي با بارسلونا نبايد لحظه‌اي دچار غرور شويم.

به نقل از آس اسپانیا، مارسلو مدافع تیم فوتبال رئال مادرید که به تازگی از کمند مصدومیت رهایی یافته تصریح کرد: حالا که ۱۰ امتیاز با بارسلونا اختلاف داریم باید بیشتر استرس داشته باشیم، اختلاف زیاد با بارسلونا به جای آرامش برای ما دلهره به همراه می‌آورد و همین هم درست است. ما نباید حتی برای یک لحظه مغرور شویم. بارسلونا تیم کوچکی نیست و ۱۰ امتیاز برای این تیم به معنی دو لغزش رئال مادرید است.

مارسلو ادامه داد: باید قدم به قدم پیش برویم، هیچ وجه مشترکی بین لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد و هر بازی مختصاتش خود را دارا خواهد بود. ما در هر بازی باید با تمام قدرت وارد میدان شویم و باید بیش از چیزی که تا کنون بوده‌ایم به نمایش بگذاریم.

6. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو به دنبال جانشین آربلوا

خوزه مورینیو برای بازی شنبه با راسینگ ، آلوارو آربلوا را به علت محرومیت در اختیار نخواهد داشت . مدافع رئال مادرید برابر لوانته پنج کارته شد تا بازی با کانتابریایی ها را از دست دهد .به همین علت حالا مورینیو باید به دنبال جانشین او باشد .
    مربی رئال مادرید در غیاب بازیکن سالامانکا ، دو دفاع راست تخصصی در اختیار داشت که حالا هر دو مصدوم هستند : لاس و آلتین توپ . هر چند که بازیکن فرانسوی شاید بتواند آماده شود .
    در این شرایط یکی از گزینه ها می تواند بازگرداندن راموس به دفاع راست باشد و په په و کاروالیو در مرکز خط دفاع قرار گیرند . گزینه های دیگر می تواند استفاده از آلبیول یا کوئنت رائو در پست دفاع راست باشد .

....................
    با علم به اینکه راموس تو قلب دفاع خیلی عالیه ولی دوست دارم این بازی راست بازی کنه دلم تنگ شده واسش تو اون پست
    ....................
    AS
    مارسلو فردا به بازی با راسینگ میرسد و به ترکیب بر می گردد و از صدرنشینی تیم
    خوشحال است
    "این نشاط ما را قدرتمند تر می سازد "
    ضیافت ناهار بارسلونا بدون گواردیولا ، برای آماده سازی ادامه فصل
    MARCA
    مورینیو و فلورنتینو با هم صحبت کردند
    بدون دهمین چمپیونزلیگ ، هرگز
    حمایت بی قید و شرط مدیر ، تعهد تیم ، حمایت هواداران ، جوانی و آینده داری بازیکنان و کنترل کامل منطقه ورزشی به مربی پرتغالی فشار می آورد که در رئال مادرید بماند
    ویار ، مدیر تر از همیشه
    با 161 رای موافق ، پنج ممتنع و یک مخالف باز هم به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شد
    پلاتینی از انتخاب مجدد او حمایت کرد
    ویا : هدف رسیدن به بازی با رئال مادرید
    این مهاجم می خواهد تا 9 اردیبهشت آماده شود

8. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

روبرتو کارلوس: رئال می تواند به نیمه نهایی چمپیونزلیگ برسد

رئالی ها در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با زسکا مسکو روبرو خواهند شد و مدافع باتجربه برزیل تردیدی ندارد که تیم مورینیو راهی مرحله بعد خواهد شد.

سایت گل- روبرتو کارلوس، ستاره سابق رئال مادرید، معتقد است این تیم می تواند به نیمه نهایی رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپا برسد و حتی عنوان قهرمانی را به دست بیاورد..
    رئالی ها در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با زسکا مسکو روبرو خواهند شد و مدافع باتجربه برزیل تردیدی ندارد که تیم مورینیو راهی مرحله بعد خواهد شد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید گفت:" رئال در لا لیگا بسیار خوب کار کرده و شانس زیادی برای رسیدن به نیمه نهایی چمپیونزلیگ دارد. فکر می کنم آنها زسکا مسکو، تیمی که به خوبی با آنها آشنا هستم، را شکست خواهند داد زیرا بازی برگشت در برنابئو برگزار می شود.
    آیا رئالی ها این فصل به جامی دست پیدا می کنند؟ باید منتظر ماند اما من اطمینان دارم این اتفاق رخ خواهد داد."
    کارلوس سپس در مورد مورینیو صحبت کرد و این سرمربی پرتغالی را مورد ستایش قرار داد.
    " من با مربیانی مانند کاپلو و دل بوسکه کار کردم اما همیشه در پاسخ به این سوال که چه کسی بهترین مربی دنیا در رده باشگاهی است، همیشه از مورینیو یاد کرده ام زیرا موفقیت های او فوق العاده است.

همه تیم ها و بازیکنان دوست دارند با او کار کنند. دوست داشتم او مربی من بود و یا با او در یک باشگاه بودم."
    روبرتو کارلوس بین سال های 1996 تا 2007، بیش از 350 بازی رسمی برای رئال انجام داد.

10. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

با علم به اینکه راموس تو قلب دفاع خیلی عالیه ولی دوست دارم این بازی راست بازی کنه دلم تنگ شده واسش تو اون پست
    دیدید گفتم
    مورینیو اعلام کرد که راموس به پست دفاع راست بر می گردد

خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که سرجیو راموس به پست دفاع راست بر می گردد . ملی پوش اسپانیایی که بیشتر فصل را دفاع وسط بوده ، به پست سابقش بر می گردد چرا که لاس ، آلتین توپ و آربلوا ، هیچ کدام از جانشینانش برای این پست آماده نیستند .
    مورینیو خودش در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که چاره ای به جز بارگرداندن راموس به پست دفاع راست ندارد :" واقعیت دارد که آربلوا که یکی از مورد استفاده ترین بازیکنان در این پست بوده محروم است . دو بازیکن نظیر کوئنت رائو و راموس را برای این پست داریم . سرجیو سالها دفاع راست بوده است . این گزینه را در طول هفته بررسی کرده ام . بازیکنی است که در آن پست کمترین اذیت را می شود . به جایگاهی برگشته که مدتها در آن بوده است . "
    ............................

مورینیو :" قهرمانی لالیگا با فاصله یک امتیاز هم برایم ارزشمند است "

خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی بازی با راسینگ در مورد بحث ها در مورد تونل احتمالی در نیوکمپ گفت :" من دوست داشتم فردا لالیگا را ببرم اما امکانش نیست . فکر می کنم که تا پیش از نیوکمپ چنین اتفاقی رخ نمی دهد . احمقانه است که به پانزده امتیازی که بارسلونا می دهد فکر کنیم . از قهرمانی با فاصله یک امتیاز هم جشن می گیرم و خوشحال می شوم . من به تونل فکر نمی کنم . "
    در مورد برتری رئال مادرید در لالیگا گفت :" البته ده امتیاز با یکی فرق می کند اما بارسلونا ، ممکن است که به دنبال کسب ده برد پیاپی باشد و اگر ببازیم ، به مشکل می خوریم . پس باید آرام بمانیم ، تلاش کنیم ور هر بازی را طوری انجام دهیم که انگار آخرین بازی است . "
    در مورد بازی با راسینگ ، اعلام کرد که در ترکیب ، تغییر زیادی ایجاد نمی شود :" چرخش انجام نخواهیم داد چرا که در دوران تعدد بازیها نیستیم . ما یکشنبه به مسکو سفر می کنیم و در آن زمان فرصت ریکاوری خواهیم داشت . " مورینیو در مورد حضور دی ماریا در این بازی گفت که :" حالا می تواند بازی کند . البته برابر لوانته هم می توانست اما تصمیم گرفتیم که روزهای بیشتری را به او فرصت دهیم . " در مورد نوری شاهین نیز گفت :" سوال شدن را درک می کنم اما پاسخم همچون بقیه بازیکنان است . فقط ده تا می توانند بازی کنند و ما حالا بیست تا هستیم . "
    در مورد بازگشت به چمپیونزلیگ در روز سه شنبه ، مربی رئال مادرید گفت که :" این گونه بازیها را دوست دارم اما باید به بهترین شکل آماده شد . " و با اشاره به این که تیمش در این هفته ها فقط هفته ای یک بازی انجام داده گفت :" حالا نوبت یک تورنمنت مهم است و باید به بهترین شکل آماده باشیم . " در مورد جنگی که از فصل قبل راه انداخت تا تیمهایی که در مسابقات اروپایی هستند ، بازیهای لالیگایشان زودتر برگزار شود گفت :" این جنگ من نبود اما اتفاق مهمی بود . باید با آن عادت می کردیم . "
    مربی پرتغالی در مورد محل برگزاری فینال کوپا دل ری گفت :" برای من فرقی ندارد که کجا باشد . من در آن حاضر نیستم . " در مورد اتفاقات پارکینگ نیوکمپ پس از بازی یک چهارم نهایی فینال کوپا گفت :" بر اساس اتفاقاتی که افتاد ، خیلی با تیکسیرا ویتینس مودب رفتار کردم و آرام بودم . "
    در پایان در مورد ماندنش در رئال مادرید گفت :" مربیگری مرا خسته نمی کند ، چه برایم خوشایند باشد چه نباشد . از مربیگری نکردن هخسته می شوم . در سال 2007 که چند ماهی دور از فوتبال بودم برایم سخت تر از سالهای دیگری بود که مربیگری کردم . "

عجب عکس هایی گذاشتم
    هم راموس هم خوزه خیلی قشنگ افتادن
    Last edited by CRIS Joon CR7; 17-02-2012 at 23:45.

12. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

په په: رئال مادريد هرروز قوي تر مي شود

په په مدافع باتجربه باشگاه رئال مادريد در صحبتهايي به تمجيد از شرايط کنوني باشگاه مادريدي پرداخته و اعلام کرده که اين تيم به رشدش ادامه مي دهد.

رئال مادرید در حال حاضر ده امتیاز بیشتر از بارسا دارد و با اقتدارصدرنشین رقابتهای لالیگاست. آنها هفته آینده و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در مسکو مقابل زسکا مسکو قرار خواهند گرفت و په په در صحبتهایی اعلام کرده که رئالی ها به این زودی ها از ریتم بازی شان نخواهند کاست.

په په در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« هر روز قوی تر می شویم و تیم ما عملکرد خیلی خوبی دارد. من دوست دارم به هوادارانمان بگویم تا به حمایت از ما ادامه دهند، چون هر روز قدرت بیشتری برای کسب جامهای قهرمانی به دست می آوریم.»

این مدافع برزیلی ادامه داد:« ماتیم خیلی خوبی داریم که کیفیت خیلی بالایی هم دارد و عملکرد خوبی داریم تا به جامهای قهرمانی برسیم.»

از سوی دیگر مارسلو در ادامه با تائید حرفهای هم تیمی اش گفت:« لذت و جو خوبی که بعد از هر تمرین وجود دارد، ما را قوی تر خواهد کرد.نمی دانم آیا در سطح بالاتری نسبت به فصل قبل هستیم یا نه ولی ما بعد از هر جلسه تمرینی و بعد از هر بازی ،فقط به پیشرفت فکر می کنیم »

آکادمي فوتبال رئال مادريد در عراق

ميگل موتون، نماينده باشگاه رئال، اعلام کرد قرار است آکادمي هاي باشگاه رئال از ماه ژوئن سال 2013 در اربيل، دوهوک و سليمانيه آغاز به کار کنند.

باشگاه رئال مادرید اعلام کرد با وزارت ورزش و جوانان عراق برای ساخت یک آکادمی فوتبال در این کشور به توافق رسیده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در این مقطع، برای هر دو طرف مهم است که اعتماد به نفس بازیکنانی که در این آکادمی می پیوندند، افزایش پیدا کند و علاوه بر این ، آنها چیزهایی یاد بگیرند زیرا این اولویت اول پروژه است. ما به توافق رسیدیم و من می خواهم اطمینان بدهم که در چند ماه آینده ما به کردستان عراق برمی گردیم تا عملیات را اجرایی کنیم.نمی خواهم تاکید کنم که این آکادمی برای ما بسیار مهم است."

رئال در حال حاضر در 62 کشور آکادمی فوتبال دارد و به دنبال ایجاد 190 آکادمی جدید است."

14. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لورن بلان :" بنزما ، مشخصه های یک بازیکن بزرگ شدن را دارد "

لورن بلان ، سر مربی تیم ملی فرانسه ، گفت که کریم بنزما ، "شخصیت " تبدیل شدن به بازیکنی که فوتبال فرانسه از زمان رفتن زیدان آن را کم دارد ، در خود دارد اما کارش برای بهتر کردن دیگر بازیکنان ، مشکل است .
    بلان در مصاحبه با مجله لمونده گفت :" او شخصیتش را دارد . یک گام جلوتر از بقیه است و امیدوارم بقیه از او یاد بگیرند . کریم یک مهاجم خوب است . یک بازیکن بزرگ که بهتر از بقیه است . "
    وی افزود که " درمان " تیم ملی فرانسه می تواند " بازیکن بزرگی باشد که در میانه زمین قرار می گیرد و بازیکنان دیگر را بهتر می کند . "
    Karim 20 Second

16. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعدش یه مشت احمق برن مورینهو رو تو برنابئو هووووووووووو کننند!!!!!!واقعا هنوزم برام قابل هضم نیست این قضیه...!!مورینهو یادش بره من یادم نمیره
    من شخصا فکر میکنم همین قضیه بود که الان ما رو در این جایگاه قرار داده.
    یه جورایی به مورینیو بر خورد.
    تمام عزمش رو جزم کرد تا بارسا رو شکست بده و دیدین که بازی برگشت کوپا چجوری ظاهر شد.
    الان هم فقط و فقط به تونل افتخار توی نیوکمپ فکر میکنه.

18. 4 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو ، گروهی را در لالیگا ساخته که هیچ کس نمی تواند با آن دمساز شود . نسبت به فصل گذشته بهتر شده است : 3 درصد در مالکیت توپ در هر بازی ، 92 پاس بیشتر در هر بازی ، امتیازات بیشتر (88 درصد کسب شده) و البته بیشتر هم گل زده است : 75 گل زده دشده و تفاضل گل 54+ است در حالی که پارسال تا هفته 22 ، این آمار 33+ بود . در حالی است که بارسلونا شرایط متفاوتی دارد : پاسها و مالکیت توپ کمتر نسبت به فصل قبل ، البته روند گلزنی خود را حفظ کرده اند . اگر این فصل تفاضل گلشان 47+ است ، فصل قبل 59+ بود .

سال دوم
    هر روز که از ادعای مورینیو می گذرد (" فصلهای دوم من بهتر هستند " ) بیشتر برخی چیزها مشخص می شوند . مربی ، فاصله ها با بارسلونا را حتی از نظر زمان مالکیت توپ بیشتر می کند : فصل گذشته 14+ درصد برای بارسایی ها بود و این فصل فقط 7+ درصد است . در میانگین پاسها در هر بازی هم این آمار مشخص است . پارسال به طور متوسط در هر بازی 252 پاس بیشتر از رئال می دادند و امسال فقط 147 تا .
    "بازیکنانم وقتی که حفظ توپ می کنند و توسط برنابئو هو می شوند ، هول می کنند و بیشتر ریسک می کنند . در استادیوم های دیگر ، وقتی تیمی حفظ توپ می کند ، آن را عالی می دانند . " مربی به کنایه این را پس از بازی با لوانته گفت . رئال مادرید حتی در این فصل در لالیگا کمتر توپ لو داده است ، یعنی به طور متوسط 86.27 توپ در هر بازی که بهترین آمار در لالیگاست . اما در زمینه خلاقیت و حملات هم این قضیه مشخص بود . بازیکنان رئال مادرید بیشترین پاس گل را داده اند (51 ، پنج تا بیشتر از فصل قبل) و تیم بیشترین گلها را روی حرکات تیمی زده است (46 به 41 در فصل قبل) دی ماریا (13) و اوزیل(11) بهترین آما را در زمینه پاس گل ها داشته اند .
    آمار همچنین نشان می دهند که رئال مادرید در طول لالیگا یک صدرنشین با ثبات بوده است و باشگاهی است که به مرو زمان کارش را پیش می برد و غیر قابل مهار است . رئال مادرید حالا ده امتیاز از بارسا پیش است اما فصل گذشته تا هفته 22 با شکست در پامپلونا و تساوی با آلمریا ، هفت امتیاز از بارسا عقب افتاده بود .

خارج از خانه

اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم ، بزرگترین تفاوت بین رئال و بارسا در این فصل ، در خارج از خانه است . رئال مادرید 28 امتیاز از 33 امتیاز خارج از خانه خود را برده و بارسا 17 تا از 33 تا . فصل گذشته ، تیم گواردیولا تا هفته 22 ، در خارج از خانه 36 گل زده بود اما این فصل 18 گل زده است . عملکرد رئال مادرید در خارج از برنابئو بهبود یافته است (فصل گذشته 17 گل زده بود و امسال 30 تا ) و در دفاع بهتر شده است . امسال در خارج خانه 6 گل خورده و فصل قبل 13 تا خورده بود .

Next Match

هفته بیست و چهارم لالیگا

شنبه ، بیست و نهم بهمن ماه

ساعت 22:30

استادیوم: سانتیاگو برنابئو

Last edited by CRIS Joon CR7; 18-02-2012 at 10:10.

20. 12 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •