شما خودتان 6090 دارين؟ نقاط ضعفش را مي توني بگين؟
شما خودتان 6090 دارين؟ نقاط ضعفش را مي توني بگين؟
سلام.
منظورتون رو متوجه نشدم.
اگه منظورتون چه راهی هست ؟ خوب توسایت اچ پی برو مدل لب تاپت رو انتخاب کن بعد همه درایورهای بروز شدش اونجا هست.
موفق باشید.
با سلام.
اگه منظورتون فقط اون دوست عزیزتونه که ببخشید دخالت کردم.
اگه منظورتون کلی هست باید بگم که من 6099 دارم و خداییش خیلی خیلی راضیم و تا حالا اگه چشش نزنم حتی یه ارور کوچک هم نداده البته بعضی دوستان یه سری صداهای ارواح خبیثه از پشت تاچ پدشون میشنون و یا هاله هایی میبینن در پایین مانیتور که اینم بخاطر اینه که اونا به خدا نزدیک ترن
به هر حال شک نکن و واقعا علیه مخصوصا این 6099
دوستان درایور fingerprint نصبه ولی این پیغام رو بده:
this computer does not have a program that can be used to manage your fingerprint data with this fingerprint reader.
you need to get a program from your camputer manufacturer or the fingerprint reader manufacturer
فابریکه دوست عزیز
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
به نظر من الان نگیر دوست من یه چند روز صبر بده مدل های جدید تر میاد آخه این 6090 ماله 5 ماه پیشه
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
به نظر من الان نگیر دوست من یه چند روز صبر بده مدل های جدید تر میاد آخه این 6090 ماله 5 ماه پیشه![]()
دوست عزیزاگه دقت کنی اصلا از لحاظ سخت افزاری قابل مقایسه نیستن 6090 خیلی سرتره خیلی
mac فقط یه کلاس خاصی داره !!!!! و شما داری فقط پول برند رو میدی
6090 کیفیت مانیتورش خوبه .درسته که hd هست نه full hd اما با چشم قابل تشخیص نیست که بگی کیفیتش بده
من که باهاش مشکلی ندارم نظر من توی این 4 سیستم hp 6090
حالا بعدا هم بخوام بگیرم از کجا بگیرم؟به نظر من الان نگیر دوست من یه چند روز صبر بده مدل های جدید تر میاد آخه این 6090 ماله 5 ماه پیشه![]()
به نظر من فقط ظرافت بدنه و اینکه یکم جای انگشت رو بدنش میمونه
البته وزنش هم اگه از کولی برا حمل استفاده نکنی یکم زیاد به نظر میاد
من 2ماهه که خریدمش و ازش کاملا راضی هستم .اگه الان بخوام بخرم بازم 6090 میخرم
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
به نظرم اگه بخوای منتظر مدل جدید باشی باید همیشه صبر کنی چون اینجور که میبینیم hp همینجور داره مدل جدید میده بیرون
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
بله دوست عزیز تو پست بالایی جوابتون رو نوشتم
موفق باشید
دوست دوسته حالا شما يا هر كسه ديگه
مي خواستم در مورد 6090 جواب بدين فكر كنم مدل بالاتر 6099 اومده
ممنون
سلام
کسی جواب ما رو نداد راجع به کیفیت بلوری دستگاه
این مدل زیر دکمه های کیبورد چراغ داره؟
واسه شب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)