برای اولین بارمه میخوام بازی دانلود کنم.اگر کسی لینکی که دردسر نداشته باشه برام بفرسته ممنون میشم.
روی لپ تاپ بد نیست بازی کنم>?????روی Medium هم باشه راضیم!
لطفا سریع برام بفرستین هر کی داره!عاشق این بازیم.نسخه یک که عالی بود.خیلی ممنون میشم.
برای اولین بارمه میخوام بازی دانلود کنم.اگر کسی لینکی که دردسر نداشته باشه برام بفرسته ممنون میشم.
روی لپ تاپ بد نیست بازی کنم>?????روی Medium هم باشه راضیم!
لطفا سریع برام بفرستین هر کی داره!عاشق این بازیم.نسخه یک که عالی بود.خیلی ممنون میشم.
Last edited by rz21; 30-10-2012 at 14:33.
راستی محدودیت سرعتم داره؟پلیس بهت گیر میده؟با گرافیکintel hd 3000 میشه بازی کرد؟؟؟
Last edited by rz21; 30-10-2012 at 15:00.
90 تا بیشتر نمیره ولی با تصب این مد بیشتر از 90 تا میره اما باید مراقب باشین وقای تو جاده دوربینی دیدین سرعت رو کم کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )شما که تو سایتتون مد Actros MP4 2012 رو واسه جرمن تراک گذاشتی , همینو واسه ETS2 نمیتونی درست کنی؟؟
آخه این مدلش خیلی شاخه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم به زودی حتما میزارم. من جدیدترین مد های بازی رو میزارم زود فقط یکم باید صبر کنی.
دوستان به ماشینم یه صفایی دادم ! قبلش یادتونه چی شکلی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این شده »
نظرتون چیه ؟؟
خوبه ایول!
راستی لول چند بودی؟
لول 14 شدم البته الان یه بار 47 یورویی دارم اینو برسونم میشه 15 لولم . البته اگه سالم برسم که میرسم !
ادانلود کردم و یک سه لولی بازی کردم.متاسفانه گرافیکم پایینه و مثل شما نمیتونم حال کنم.بازی قشنگیه.سبقتاشون منو کشته!شب هاشم خیلی قشنگ ساختن.اگه راست میگین یک لحظه چراغتون رو خاموش کنین
هوای بارونیش و مه هم قشنگه.همه چی عالیه!
دقت کنی جلوی ماشین نوشتم Mashhad و Ir IRAN ! ماله خودمه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)