ملت هم خدمات بهتری میده هم کارکنانش یکم بهترن . سپه و ملی و مسکن و کشاورزی و تجارت =![]()
ملت هم خدمات بهتری میده هم کارکنانش یکم بهترن . سپه و ملی و مسکن و کشاورزی و تجارت =![]()
بله میتونید از خدمات کارت مجازی بانک پاسارگاد استفاده کنید.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام دوستان
من در زمینه چک بین بانکی تجربه ای نداشتم میشه لطفا یک کمی توضیح بدید؟
مثلا بانک مبدا باید بگم چکی رو به شعبه خاصی در بانک مقصد صادر کنه؟یا فقط شماره حساب طرف مقابل رو بگم کافیه؟محدودیت هم داره در مبلغ؟
دوستان بانک ملت از تحریم خارج شد درسته؟
اره ,دادگاه عالی انگلیس تحریم رو لغو کرده.
بعد اون تاریخی که زده چیه؟
میشه جابجا کرد؟چه جالب
بازار سیاه نداره این امتیازا؟![]()
دقیقا سوال منم همینه
برای ما رو زده 23/67 بعد مهلت زده 101 روز
میگم چکار کنیم این امتیازه بیشتر میشه؟
با همین 23 امتیاز هم میشه وام گرفت یا نه؟
اگر 67 امتیاز بشه چقدر وام میدن؟
+
سوال های دوستمون alone one
بعضی از ارقام چک بسیار زیاد هستند و بانک توانایی رو نداره که به این اندازه پول نقد به مشتری تحویل دهد برای حل این مشکل بانک ها امکانی رو اضافه کردند به نام چک بین بانکی که هم از لحاظ امنیتی ضریب بالایی داشته باشه و هم ساده و راحت باشه ( بانک و مشتری )
بله شما وقتی پولی رو میخواهید دریافت کنید به متصدی بانک بفرمایید که چک بین بانکی میخواهم
مواردی که برای چک بانکی لازم هست شماره حساب و نام شخص و نام بانک مقصدی که قرار است پول به حساب ایشون واریز شود
خوبی چک بین بانکی اینکه فقط و فقط به نام شخص حقیقی و یا حقوقی با شماره حساب خاص صادر میشود پس کسی جز خود شخص ( فردی که چک به نامش صادر شده ) توانایی استفاده از اون رو نداره
نکته دیگه اینکه هزینه هر چک بین بانکی سه هزار تومان و تا جایی که من اطلاع دارم شما شش ماه فرصت دارید چک رو وصول کنید در غیر این صورت باید به شعبه ای که چک رو صادر کرده مراجعه کنید
ممنون از توضیحاتات، لطفاً درباره چک بلامحل و چک مخدوش، شرایط گرفتن دسته چک و نوع حسابی که برای چک باید داشته باشیم، چک سفید امضاء، چک حامل هم توضیح بدهید
خوبه.
من 10 امتیاز بگیرم میتونم سریع به 10 تومن پول تبدیلش کنم بگیرم ازش؟ یا باید 100 امتیاز بشه؟
ها فک کنم تو متن گفتین حد نصاب؟ یعنی باید 100 امتیاز بشه؟ خیلی زیاده ما که خرید اینترنتی و قبض از نت زیاد پرداخت نمیکنیم
عضو بشیم امتیاز میاد؟ عضو نشیم امتیازی نمیاد پس؟
کارت شتابی منظورت مال بانک ملی هم میشه؟ اینترنت بانک باید فعال باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟
بانک ملت داریم نت بانکش که فعاله. اون نه.
در آخر ما وام نمیخوایم ما وجه نقد میخوایم
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)