تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 639 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

دوستمون بانک خصوصیا را گفتن حالا بین دولتی ها که تا چند وقت دیگه همه خصوصی میشن شاید به جز ملی و سپه . بین دولتی های فعلی کدوم خوبن؟
    ملت هم خدمات بهتری میده هم کارکنانش یکم بهترن . سپه و ملی و مسکن و کشاورزی و تجارت =

2. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای خرید اینترنتی میشه کارت مجازی تعریف کرد و به اندازه مبلغ خرید آنرا شارژ کرد و خرید را انجام داد؟
    بله میتونید از خدمات کارت مجازی بانک پاسارگاد استفاده کنید.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    من در زمینه چک بین بانکی تجربه ای نداشتم میشه لطفا یک کمی توضیح بدید؟
    مثلا بانک مبدا باید بگم چکی رو به شعبه خاصی در بانک مقصد صادر کنه؟یا فقط شماره حساب طرف مقابل رو بگم کافیه؟محدودیت هم داره در مبلغ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان بانک ملت از تحریم خارج شد درسته؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان بانک ملت از تحریم خارج شد درسته؟

اره ,دادگاه عالی انگلیس تحریم رو لغو کرده.

7. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که میخوای از وام استفاده کنی فرقی نمیکنه طلایی با نقره ای . طلایی قابلیت نقد شوندگی داره ولی نقره ای نداره و فقط میتونی وام بگیری یا انتقال بدی .
    بعد اون تاریخی که زده چیه؟
    میشه جابجا کرد؟چه جالب
    بازار سیاه نداره این امتیازا؟

9. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دقیقا سوال منم همینه
    برای ما رو زده 23/67 بعد مهلت زده 101 روز
    میگم چکار کنیم این امتیازه بیشتر میشه؟
    با همین 23 امتیاز هم میشه وام گرفت یا نه؟
    اگر 67 امتیاز بشه چقدر وام میدن؟
    +
    سوال های دوستمون alone one

11. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من در زمینه چک بین بانکی تجربه ای نداشتم میشه لطفا یک کمی توضیح بدید؟
    مثلا بانک مبدا باید بگم چکی رو به شعبه خاصی در بانک مقصد صادر کنه؟یا فقط شماره حساب طرف مقابل رو بگم کافیه؟محدودیت هم داره در مبلغ؟
    بعضی از ارقام چک بسیار زیاد هستند و بانک توانایی رو نداره که به این اندازه پول نقد به مشتری تحویل دهد برای حل این مشکل بانک ها امکانی رو اضافه کردند به نام چک بین بانکی که هم از لحاظ امنیتی ضریب بالایی داشته باشه و هم ساده و راحت باشه ( بانک و مشتری )

بله شما وقتی پولی رو میخواهید دریافت کنید به متصدی بانک بفرمایید که چک بین بانکی میخواهم

مواردی که برای چک بانکی لازم هست شماره حساب و نام شخص و نام بانک مقصدی که قرار است پول به حساب ایشون واریز شود

خوبی چک بین بانکی اینکه فقط و فقط به نام شخص حقیقی و یا حقوقی با شماره حساب خاص صادر میشود پس کسی جز خود شخص ( فردی که چک به نامش صادر شده ) توانایی استفاده از اون رو نداره

نکته دیگه اینکه هزینه هر چک بین بانکی سه هزار تومان و تا جایی که من اطلاع دارم شما شش ماه فرصت دارید چک رو وصول کنید در غیر این صورت باید به شعبه ای که چک رو صادر کرده مراجعه کنید

13. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی از ارقام چک بسیار زیاد هستند و بانک توانایی رو نداره که به این اندازه پول نقد به مشتری تحویل دهد برای حل این مشکل بانک ها امکانی رو اضافه کردند به نام چک بین بانکی که هم از لحاظ امنیتی ضریب بالایی داشته باشه و هم ساده و راحت باشه ( بانک و مشتری )

بله شما وقتی پولی رو میخواهید دریافت کنید به متصدی بانک بفرمایید که چک بین بانکی میخواهم

مواردی که برای چک بانکی لازم هست شماره حساب و نام شخص و نام بانک مقصدی که قرار است پول به حساب ایشون واریز شود

خوبی چک بین بانکی اینکه فقط و فقط به نام شخص حقیقی و یا حقوقی با شماره حساب خاص صادر میشود پس کسی جز خود شخص ( فردی که چک به نامش صادر شده ) توانایی استفاده از اون رو نداره

نکته دیگه اینکه هزینه هر چک بین بانکی سه هزار تومان و تا جایی که من اطلاع دارم شما شش ماه فرصت دارید چک رو وصول کنید در غیر این صورت باید به شعبه ای که چک رو صادر کرده مراجعه کنید
    ممنون از توضیحات‌ات، لطفاً درباره چک بلامحل و چک مخدوش، شرایط گرفتن دسته چک و نوع حسابی که برای چک باید داشته باشیم، چک سفید امضاء، چک حامل هم توضیح بدهید

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اگه كارت بانك ملت و يا كارتهاي شتاب بانكهاي ديگه داشته باشيد و تو اين سايت عضو بشيد ميتونيد امتياز بگيريد.مثلن هر 100هزار تومن كه با كارتتون از يك دستگاه پوز بانك ملت خريد كنيد يك امتياز ميگيريد(ماهيانه تا سقف 10 امتياز).يا از درگاه اينترنتي بانك ملت خريد كنيد و قبض پرداخت كنيد و....
    اين امتيازها جمع ميشه و هم تو قرعه كشي هاي دوره اي شركت ميكنيد و شانس برنده شدن داريد و هم با رسيدن به حد نصاب هايي كه تو سايتش گفته ميتونيد وجه نقد يا وام بگيريد
    مثلن با 100 امتياز ميتونيد 100هزارتومن جايزه بگيريد يا دوميليون وام با شرايط دريافت آسان
    دركل اگه كارت بانك ملت يا شتابي داريد و تو سايتش عضو بشيد ضرر نميكنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوبه.
    من 10 امتیاز بگیرم میتونم سریع به 10 تومن پول تبدیلش کنم بگیرم ازش؟ یا باید 100 امتیاز بشه؟
    ها فک کنم تو متن گفتین حد نصاب؟ یعنی باید 100 امتیاز بشه؟ خیلی زیاده ما که خرید اینترنتی و قبض از نت زیاد پرداخت نمیکنیم
    عضو بشیم امتیاز میاد؟ عضو نشیم امتیازی نمیاد پس؟
    کارت شتابی منظورت مال بانک ملی هم میشه؟ اینترنت بانک باید فعال باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟
    بانک ملت داریم نت بانکش که فعاله. اون نه.

در آخر ما وام نمیخوایم ما وجه نقد میخوایم

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •