تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 507 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

1-تا از چیزی مطمئن نشدید روش به هیچ وجه حساب باز نکنید
    یه عمر فکر میکردم گروه خونیم AB+ هستش ولی امروز که نتیجه آزمایشمو گرفتم متوجه شدم که b+ هستم

2- قبل از خرید هرچیزی حتما تا جایی که میتونید بگردید تا سرتون کلا نره و از کسایی که اطلاعات بیشتری دارن مشاوره بگیرین

3-به حرفای فروشنده ها اعتماد نکنید ،هر فروشنده ای فقط به فکر فروش جنسشه،اگر به فکر خودتون نیستید ،توقع نداشتید یه نفر دیگه براتون دل بسوزونه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

2 - هروقت مخاطبتون (‌دختر يا پسر )‌ گفت اعصاب ندارم و شما هم از اين موضوع اطمينان دارين كه مربوط به شما نيست ،سعي كنيد بجاي سكوت باهاش صبحت كنيد.
    (‌البته شيوه ي صحبت كردن هم مهمه )

اصولا در بعضي مواقع اين اعصاب خوردي بخاطر مسائلي هست كه پيش مياد و حل نشدني هست يا حل كردنش سخته!
    و بهترين مواقع واسه اينكه نشون بدين حامي خوبي واسه روزهاي اعصاب خوردكني طرفتون هستين.
    و از اون روز به بعد هر وقت اعصاب طرف بريزه به هم (‌در طول يك رابطه )‌ به جاي اينكه بگه حوصله ندارم اعصاب ندارم بيشتر سعي ميكنه با شما در ارتباط باشه كه از اين روش يا راهي واسه حل مشكل پيدا كنه يا فراموش كنه

تجربه من نشون داده وقتي در اين مواقع سكوت ميكنين كه خيلي ها همين كارو ميكنن يعني فكر ميكنين طرف بايد خودش مشكل خودش رو حل كنه. صد در صد همينطوره . ولي مهم اينه كه اين حل مشكل ميتونه پيش شما يه راه حل بهتري داشته باشه!!

3. 16 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

توی خرید اینترنتی دقت کنید صفحه ی بانک https باشه
    و اگه سایت فروشنده به غیر حالت حواله رو داره از اون استفاده کنید
    یعنی به جای اینکه فروشنده شما رو به صفحه ی بانک بفرسته خودتون به سایت بانک برید وحواله کنید و شماره ی حواله رو در سایت فروشنده بدید
    به مبلغ فاکتور توجه کنید

5. 14 کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای فراموش کردن کسی که ترکتون کرده بهترین راه نا امید شدن از بازگشتشه و از اون بهتر اینکه این جمله رو که اون با بقیه فرق داشت رو از ذهنتون خارج کنید

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینید دوستان وقتی هارد اکسترنالتون به سیستمتون وصله و سیستم هم روشنه ، هرگز اونو در حالت sleep قرار ندید .امروز سر این قضیه مجبور شدم باطری مادربورد رو دربیارم. هارد اکسترنال رو از کیس جدا کنید بعد sleep

8. 10 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

همیشه سعی کنید توی اینترنت مطلب یا سوالتون رو ، تا میتونید کوتاه بنویسید چون اونجوری بیشتر خونده میشه.
    نوشتن پست های طویل و فشرده با فونت کوچیک دقیقا نتیجه عکس داره..و اینقدر خسته کننده میشه که حتی خط اولش هم کسی نمیخونه.

10. 11 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    گرفتنِ مچ سایتهایِ جعلی که شماره حساب و رمز حساب رو میدزدند خیلی آسونه.
    اول شماره حسابتون رو طوری وارد کنید که سه رقم آخرش با شماره ی حسابتون فرق داشته باشه .
    رمزتون رو هم الکی بنویسید .
    اگر سایتِ سرقت باشه ,پیام [نمیده ]که شماره حساب یا رمزتون اشتباهه چون اصلاً به بانک وصل نیست .
    به جاش پیام میده که" متاسفانه فعلاً قادر به ارتباط با بانک نیستیم "تا شما شک نکنید بهشون .

حتی اگر شماره حساب و رمزتون رو هم کاملاً درست وارد کنید باز هم همون پیام رو بهتون نشون میده چون اصلا نمیدونه شماره حساب و رمز شما چیه چون اصلا با بانک تماس نداره . فقط هر شماره حساب و رمزی که بهش میدین ذخیره میکنه و میده به سارق .

در صورتیکه سایتِ واقعی اگر رمز اشتباه یا شماره حسابِ اشتباه بهش بدین بهتون پیام میده که رمز یا شماره حساب اشتباهه.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-09-2012 at 13:40. دليل: اضافه

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

1-مردم آدم های شوخ طبع رو دوست دارن ، یادتون باشه همیشه یک لبخند میتونه نتیجه یک کارو تغییر بده
    لازم نیست حتما طرف مقابل رفیق چند ساله و صمیمی شما باشه ، بعضی وقتا یکم شوخی با غریبه ها هم بد نیست (البته منظورم از شوخی مسخره بازی نیست به هیچ وجه)

2-توی دیدار اول به سرو وضعتون حسابی برسید ،لازم نیست حتما همه لباس و کفشتون نو باشه ،فقط انقد بهشون برسید که نشون بده شما شخص منظم و البته قابل اعتمادی هستید

3-یک بوی خوب همیشه روی مخاطبتون تاثیر میذاره ،من به شخصه حاضرم نصف درامدم رو صرف عطر و ادکلن ها بکنم،

4-آدامس جویدن موقع صحبت کردن مخصوصا اگر مخاطبتون یک شخص خاص یا کسی که در سطح بالاتری از شما قرار داره کار خیلی ناپسندیه،این عادت رو باید ترک کنیم

5-یک راز توی برقراری ارتباطات اینه که اغلب ما از تماس چشمی مخصوصا با جنس مخالفمون و حتی بیشتر اگر طرف جوون تر هم باشه فرار میکنیم که سرچشمه این حرکت یه سری تفکرات اشتباه هست
    موقع صحبت کردن سعی کنیدچند بار بصورت کوتاه مدت با شخص مقابلتون تماس چشمی برقرار کنید،و وقتی که اون شخص داره صحبت میکنه ،با همین تماس های چشمی حرفاشو تایید کنید

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها از تون خواهش میکنم به فکر بعد از قسم خوردنتون حتما حتما باشید
    هیچ وقت بیجا و بیخود قسم بخدا و قرآن رو اصلا نحورید و به بعدش فکر کنید و از خوردن قسمتون حتما مطمئن شید
    (چون قسم بیجا و دروغ خوردن گناه بزرگیه و کفاره هم داره)
    یه مثال از خودم بزنم:
    تو خونه ی یکی از فامیلا بودم و اونا داشتن شام میخوردن(که خوشمزه هم بود)
    اونا بهم تعارف کردم و من هم همینجوری از دهنم در اومد و قسم به خدا رو خوردم که نمیخورم از این غذا(تعارفای الکی دیگه ) و گفتم که بابام از بیرون یه چیزی میاره میخوریم
    بابام اومد خونه و دست خالی بود و گفت که یادش رفته چیزی بخره
    تا ساندویچی هم خیلی دور بود و تقریبا نصف شب بود
    گریم گرفت
    حالا جدا از شوخی حتما به قسمی که میخورید فکر کنید به قولی یکی ارزونترین چیز تو ایران گفتن اسم خدائه (استغفرالله)

14. 13 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سعی کنید وقتی وادر محیط کار جدید میشید از همون اول جوگیر نشد و تو بحثها و گفتگوها شرکت نکنید

بهتره مدتی آروم و بی سرو صدا باشید و افراد رو بشناسید

خیلی ها از همون روز اول دنبال چیزی میگردن که بتونن به وقتش حالتونو بگیرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •