تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 258 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

یه اکانت ایمیل دارم که آیدیم ،اسم و اسم فامیلمه.حدود یه ماهی هست که ایمیلهای نوتیفیکیشن fb برام میاد از یه اکانتی که مال من نیست! اکانت fb مال فردیه که دقیقا اسم و فامیلش مثل منه.حتی اسپل اسمش دقیقا مثل منه!
    مطئنم که هیچ ایمیل تاییدی برای ثبت اکانت fb برام نیومده. حتی از طریق ایمیلم وارد اکانت fb اون شخص شدم
    من این اکانت یاهو رو دی ماه پارسال ساختم و اکانت fb این شخص خیلی قدیمیتره!!

به نظرتون چرا این انفاق افتاده؟
    حتماً قبلاً این ایمیل رو ایشون ساخته بودن و بعدش پاکش کردن. (یا خودش پاک کرد، یا یاهو)

2. این کاربر از ایرانی. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من پسورد ایمیل یاهو ی خودمو فراموش کردم.و از طریق help سایت یاهو هم که اقدام کردم باز هم نتونستم کاره مثبتی بکنم به چند دلیل 1- اینکه ایمیل آلترناتیو رو نمیشناسه یاهو 2 - سوالای امنیتی هم که من موقع ثبت نام استفاده کردم اونایی نیستن که الان سایت یاهو از من میپرسه!
    به نظر شما راهی هست که بشه وارد ایمیل شد یا نه؟
    یه نکته ای که شاید برای شما هم جالب باشه و هم کمکتون کمه در راهنمایی کردن من این هست که من این پسورد رو سیو شده در یاهو مسنجر خودم دارم که البته قابل دیدن نیست ولی نکته ای که هست اینکه من از طریق یاهو مسنجر میتوانم وارد پروفایل خودم در یاهو بشم ولی نمیتوانم وارد اینباکسم بشوم.یعنی به این صورت هست که وقتی وارد پروفایلم میشم قسمت بالای صفحه سمت راست که زده my mail اونو که میزنم وارد صفحه اصلی سایت یاهو میشه و بالا میزنه که مثلا hi mohammad که این یعنی من الان sign in هستم ولی باز در کمال تعجب وقتی میخوام وارد اینباکسم بشم میگه که باید پسورد وارد کنی!
    امیدوارم این توضیح کامل از طرف من باعث بشه که شما بتونید یه راه جلوی من بزارید که بتونم وارد ایمیلم بشم.
    پیشاپیش هم از شما بابت همکاریتون تشکر میکنم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان.من پسورد ایمیل یاهو ی خودمو فراموش کردم.و از طریق help سایت یاهو هم که اقدام کردم باز هم نتونستم کاره مثبتی بکنم به چند دلیل 1- اینکه ایمیل آلترناتیو رو نمیشناسه یاهو 2 - سوالای امنیتی هم که من موقع ثبت نام استفاده کردم اونایی نیستن که الان سایت یاهو از من میپرسه!به نظر شما راهی هست که بشه وارد ایمیل شد یا نه؟یه نکته ای که شاید برای شما هم جالب باشه و هم کمکتون کمه در راهنمایی کردن من این هست که من این پسورد رو سیو شده در یاهو مسنجر خودم دارم که البته قابل دیدن نیست ولی نکته ای که هست اینکه من از طریق یاهو مسنجر میتوانم وارد پروفایل خودم در یاهو بشم ولی نمیتوانم وارد اینباکسم بشوم.یعنی به این صورت هست که وقتی وارد پروفایلم میشم قسمت بالای صفحه سمت راست که زده my mail اونو که میزنم وارد صفحه اصلی سایت یاهو میشه و بالا میزنه که مثلا hi mohammad که این یعنی من الان sign in هستم ولی باز در کمال تعجب وقتی میخوام وارد اینباکسم بشم میگه که باید پسورد وارد کنی!امیدوارم این توضیح کامل از طرف من باعث بشه که شما بتونید یه راه جلوی من بزارید که بتونم وارد ایمیلم بشم.پیشاپیش هم از شما بابت همکاریتون تشکر میکنم
    سلام . اگر بشه در مسنجرتون پاسوورد رو قابل دیدن کنین visible دیگه مشکل حل میشه . قبلاً هم یکی از دوستان همین مشکل رو داشت و با customer service تماس گرفت که در صفحه های قبل هستش . ازش خواسته بودند که حداقل جواب یک سوال امنیتی رو بده . ظاهراً نتونست جواب بده , بهش گفتند کاری نمیشه کرد چون ممکنه شما صاحب اصلی نباشین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-08-2014 at 00:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SA33D_GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Southern

پيش فرض

سلام دوستان من یه ایمیل یاهو دارم امکانش هست اسم ایمیل ( آدرس ایمیل ) عوض کرد ؟
    راستش ایمیل به این سادگیا ساخته نمیشه اگه میشه آدرسش رو عوض کرد که خیلی خوب میشه
    با تشکر

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

در یاهوگروپ groups.yahoo.com قبلا گزینه ای بود members که لیست کلیه اعضای گروپ با میل یاهو نشون میداد اما الان تنها گزینه membership هست که فقط اطلاعات خودم هست بچه ها گزینه دیدن اسم سایر اعضای گروپ + ادرس میل یاهوی افراد کجاست
    ?
    مرسی
    یعنی کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام دوستان من یه ایمیل یاهو دارم امکانش هست اسم ایمیل ( آدرس ایمیل ) عوض کرد ؟
    راستش ایمیل به این سادگیا ساخته نمیشه اگه میشه آدرسش رو عوض کرد که خیلی خوب میشه
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    خیر ، امکان تغییر آدرس ایمیل وجود نداره . ولی میتونید با روشی که دوستان در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردند ، اکانت جدیدی ایجاد کنید .

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    اکانت یاهو من -- شده و داره ازش اسپم فرستاده میشه و حتی دیگه خودم هم نمیتونم وارد اکانتم بشم چون اخطار یوزر/پس میده. از طریق ریست پسوورد هم که اقدام میکنم میگه به دلایل امنیتی امکانش نیست!!! و با customer care تماس بگیرید. تو بخش help هم هرچی میگردم هیچ آدرس ایمیلی نیست که باهاشون تماس بگیرم.
    راه چیه حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

یاهو میل چند ماهی است که دچار افت سرعت و قطعی های مکرر میشود.
    با تغییر به نسخه کلاسیک هم باز نمیشه.
    مشکل چیه ؟
    Last edited by 900913; 15-09-2014 at 20:46.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من تو یکسری سایت ها عضو خبر نامه شده بودم
    و سره همین موضوع یکسری ایمیل روزانه به من فرستاده میشد
    ولی الان یه چند وقتی هست که کلا هیچ ایمیلی برام نمیاد !
    دلیل چیه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.وقتی یه فایل مثلا pdf میخوام ایمیل کنم فایلی که از ایمبل دیگه دربافت میشه فرمتش عوض میشه و pdf. به p. تبدیل میشه یعنی هر فایلی باشه به همین صورته ایمیلو با همین روشی که توضیح داده شده ساختم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •