حتماً قبلاً این ایمیل رو ایشون ساخته بودن و بعدش پاکش کردن. (یا خودش پاک کرد، یا یاهو)
حتماً قبلاً این ایمیل رو ایشون ساخته بودن و بعدش پاکش کردن. (یا خودش پاک کرد، یا یاهو)
سلام دوستان.من پسورد ایمیل یاهو ی خودمو فراموش کردم.و از طریق help سایت یاهو هم که اقدام کردم باز هم نتونستم کاره مثبتی بکنم به چند دلیل 1- اینکه ایمیل آلترناتیو رو نمیشناسه یاهو 2 - سوالای امنیتی هم که من موقع ثبت نام استفاده کردم اونایی نیستن که الان سایت یاهو از من میپرسه!
به نظر شما راهی هست که بشه وارد ایمیل شد یا نه؟
یه نکته ای که شاید برای شما هم جالب باشه و هم کمکتون کمه در راهنمایی کردن من این هست که من این پسورد رو سیو شده در یاهو مسنجر خودم دارم که البته قابل دیدن نیست ولی نکته ای که هست اینکه من از طریق یاهو مسنجر میتوانم وارد پروفایل خودم در یاهو بشم ولی نمیتوانم وارد اینباکسم بشوم.یعنی به این صورت هست که وقتی وارد پروفایلم میشم قسمت بالای صفحه سمت راست که زده my mail اونو که میزنم وارد صفحه اصلی سایت یاهو میشه و بالا میزنه که مثلا hi mohammad که این یعنی من الان sign in هستم ولی باز در کمال تعجب وقتی میخوام وارد اینباکسم بشم میگه که باید پسورد وارد کنی!
امیدوارم این توضیح کامل از طرف من باعث بشه که شما بتونید یه راه جلوی من بزارید که بتونم وارد ایمیلم بشم.
پیشاپیش هم از شما بابت همکاریتون تشکر میکنم
سلام . اگر بشه در مسنجرتون پاسوورد رو قابل دیدن کنین visible دیگه مشکل حل میشه . قبلاً هم یکی از دوستان همین مشکل رو داشت و با customer service تماس گرفت که در صفحه های قبل هستش . ازش خواسته بودند که حداقل جواب یک سوال امنیتی رو بده . ظاهراً نتونست جواب بده , بهش گفتند کاری نمیشه کرد چون ممکنه شما صاحب اصلی نباشین .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-08-2014 at 00:20.
سلام دوستان من یه ایمیل یاهو دارم امکانش هست اسم ایمیل ( آدرس ایمیل ) عوض کرد ؟
راستش ایمیل به این سادگیا ساخته نمیشه اگه میشه آدرسش رو عوض کرد که خیلی خوب میشه
با تشکر
یعنی کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز
خیر ، امکان تغییر آدرس ایمیل وجود نداره . ولی میتونید با روشی که دوستان در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردند ، اکانت جدیدی ایجاد کنید .
سلام به دوستان
اکانت یاهو من -- شده و داره ازش اسپم فرستاده میشه و حتی دیگه خودم هم نمیتونم وارد اکانتم بشم چون اخطار یوزر/پس میده. از طریق ریست پسوورد هم که اقدام میکنم میگه به دلایل امنیتی امکانش نیست!!! و با customer care تماس بگیرید. تو بخش help هم هرچی میگردم هیچ آدرس ایمیلی نیست که باهاشون تماس بگیرم.
راه چیه حالا؟
سلام
یاهو میل چند ماهی است که دچار افت سرعت و قطعی های مکرر میشود.
با تغییر به نسخه کلاسیک هم باز نمیشه.
مشکل چیه ؟
Last edited by 900913; 15-09-2014 at 20:46.
سلام دوستان
اقا من تو یکسری سایت ها عضو خبر نامه شده بودم
و سره همین موضوع یکسری ایمیل روزانه به من فرستاده میشد
ولی الان یه چند وقتی هست که کلا هیچ ایمیلی برام نمیاد !
دلیل چیه ؟؟؟؟
با سلام.وقتی یه فایل مثلا pdf میخوام ایمیل کنم فایلی که از ایمبل دیگه دربافت میشه فرمتش عوض میشه و pdf. به p. تبدیل میشه یعنی هر فایلی باشه به همین صورته ایمیلو با همین روشی که توضیح داده شده ساختم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)