تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 246 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کلا چجوری دفاع میکنید؟
    بارها شده با دوستان بازی میکنم یک مهاجم دارند وسط 4..5 تا دفاع من توی محوطه جریمه که مهاجم بعد از اینکه پاسو میگیره با یه چرخش رو به جلو به راحتی گل میزنه یعنی میخوام تاکتیکی باشه که مهاجم به راحتی نتونه وسط اون همه مدافع راحت گل بزنه
    زمانی که توپ نزدیک به محوطه هست خوب من حواسم باید به کسی باشه که توپو پاس داره میده نمیتونم دیگه جلوی اون بازیکنی رو بگیرم که تو محوطه است
    من این کارو میکنم دکمه LT رو با سو بگیر خودتو بین بازیکن پاس دهنده و گیرنده قرار بده اگر خیلی نزدیک شدی دکمه پرس رو بگیر(از گوشه دکمه LT+Sprint رو بگیر و سعی کن پا با پای بازیکن بری) و ازش تو بگیری کن اینطوری پاس هم که بده بلکه میشه اگر میخوای بازیکنها توپ های بلکه رو سریع بگیرن تو قسمت team mangment >>>>Custom Tecknic برو Speed رو بالا ببر
    اگر کسی تو بازی آنلاین این کاری که من کردم رو انجام داد پاس+سانتر رو بگیرید به همراه یک جهت محسبات طرف بهم بخوره.
    امیدوارم مفید باشه

یک دکمه بود پرس دو نفره میکر کسی میدونه کدوم بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض دریپل ها

کنترلر ندارم با کیبرد بازی میکنم اصلا با کنترلر نمیتونم بازی کنم دریپل ها رو میشه یاد بدید مصلا پا عوض کردن رو بلدم ولی مثلا دریپل زیدانی رو فقط میتونم با Pato C.Ronaldo Ronaldinho میشه راجع دیگر دریپل ها بخصوص دیریپل رونالدینهو و زیدانی راهنمایی کنید من هرچی تو Help . skill movie هارو خوندم نفهمیدم.
    کمک کنین ممنون میشم.

راستی کسی اطلاعی از باگ های فیفا 11 داره؟؟

اگر کسی تو گیم رنجر هست نیک نیمم RoNaLdo9 است.
    آی دی هم:1009824.
    Last edited by iran_100; 22-06-2011 at 17:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    حداقل بگید اونها چطوری سانترشون اینقدر دقیق هست و رو سر بازیکنشون و خوب هد میزنن در ضمن چطوری بازیکن کناریشون حرکت بدون توپ انجام میده
    مرسی

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

برای سانتر دقیق Rb رو بگیرید و بعد با دکمه سانتر،سانتر کنید..................

5. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم لطفا اگر مقوره با حوصله پاسخ بدید متشکرم
    1- چرا تو بازار نقل و انتقال هر چی پیشنهاد میدم علارغم بودجه بالام و بالا بردن قیمت حتی یک بازیکن در پیتی هم نمیتونم بگیرم
    2- در قسمت ترانسفر گزینه آخر اسکاتها چکار میکنن آیا مانند پی اس اونها هم بازیکن جوان میدن و اگر اینطور بازیکن جوان را در کدام قسمت معرفی میکنن

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

کنترلر ندارم با کیبرد بازی میکنم اصلا با کنترلر نمیتونم بازی کنم دریپل ها رو میشه یاد بدید مصلا پا عوض کردن رو بلدم ولی مثلا دریپل زیدانی رو فقط میتونم با Pato C.Ronaldo Ronaldinho میشه راجع دیگر دریپل ها بخصوص دیریپل رونالدینهو و زیدانی راهنمایی کنید من هرچی تو Help . skill movie هارو خوندم نفهمیدم.
    کمک کنین ممنون میشم.

راستی کسی اطلاعی از باگ های فیفا 11 داره؟؟

اگر کسی تو گیم رنجر هست نیک نیمم RoNaLdo9 است.
    آی دی هم:1009824.
    در مورد دریبل ها یا همون Skill Moves من چون خوشم اومد رفتم دنبالش و همشم یاد گرفتم اما با گیم پد

قکر کردن در مورد دریبل ها اونم با کیبورد خیلی سخته و چه برسه بخوای انجام هم بدی

من با گیم پد میتونم در مورد دریبل ها کمک کنم اما با کیبورد بلد نیستم

در مورد دریبل زیدانی اون دریبل 3 ستاره محسوب میشه که اکثر بازیکن ها میتونن بزنن روششم اینه که آنالوگ سمت راستو 360 درجه بچرخونی

تو فیفا دریبل 5 ستاره هم هست که فقط بعص از بازیکن ها میزنن مثل رونالدو رونالدینهو پاتو و ...

دریبل رونالدینهو هم نمیدونم چی هست

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در مورد دریبل زیدانی اون دریبل 3 ستاره محسوب میشه که اکثر بازیکن ها میتونن بزنن روششم اینه که آنالوگ سمت راستو 360 درجه بچرخونی
    180 درجه. اگه مثلا رو به بالا جرکت می کنین آنالوگ راست را از عقب شروع و 180 درجه بچرخونید تا به بالا برسه. بسته به اینکه در این چرخش از چپ یا راست عبور می کنین جهت دریبل زیدانی فرق می کنه...

دریبل رونالدینهو ...
    همون Elastico هست که با چرخش 180 درجه ای آنالوگ راست انجام میشه. مثلا اگه رو به بالا حرکت می کنین آنالوگ راست را از چپ/راست شروع و 180 درجه بچرخونین تا به راست/چپ برسید...

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم لطفا اگر مقوره با حوصله پاسخ بدید متشکرم
    1- چرا تو بازار نقل و انتقال هر چی پیشنهاد میدم علارغم بودجه بالام و بالا بردن قیمت حتی یک بازیکن در پیتی هم نمیتونم بگیرم
    2- در قسمت ترانسفر گزینه آخر اسکاتها چکار میکنن آیا مانند پی اس اونها هم بازیکن جوان میدن و اگر اینطور بازیکن جوان را در کدام قسمت معرفی میکنن
    سلام
    دوستان کسی جواب من رو نمیدونه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.
    دوستان من joystick معمولی دارم usb هم هست وصل میکنم به سیستم اما بازی فقط با کیبورد هست.
    چیکار کنم؟ چطوری دسته joystick رو به بازی بشناسونم؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام.
    دوستان من joystick معمولی دارم usb هم هست وصل میکنم به سیستم اما بازی فقط با کیبورد هست.
    چیکار کنم؟ چطوری دسته joystick رو به بازی بشناسونم؟
    درایور گیم پد رو نصب کن

بعد برو از قسمت فیفا کانفیگ دکمه هارو براش تعریف کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •